Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek kara kara düşünen benim herhalde daha bu gezinin rahatlığını yaşayamadan diğer geziyi nereye yapsak die düşünmeye başladım... Abiler ablalar ben elimden geleni yaparım geziler için de fikir sizin ne yapalım ne zaman yapalım bir dahaki geziyi?
    Gökhan Nasıl Geçti Gezi Ben 4 - 4:30 Gibi işten çıkabildim Umurbey'e Bi çıktım ama Kimseleri göremedim İnş Bir dahaki geziye pazar olunca katılamıyoruz işten dolayı c.tesi olsa tatil Bu seferde Cumartesi Ayarla Gökhan Eğer Diğer Arkadaşlar Müsait Olursa Daha Uygun Olur. ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    arkadaşlar bu geziden objektife yansıyanlar bukadar hatalı çekimlerden dolayı kusuruma bakmayın birde fotoları gezinin başlangıç ve bitişine göre sıralayamadığım için affola diyorum...herkese teşekkür ederim

BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Çok güzel çıkmış hepsi. Vaktim olsaydıda sonuna kadar kalabilseydim

fyildirok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda
    motorumun arızası olmasaydı bende gelmeyi çok isterdim ama scooter la da katılmak istemedim malum uzun yol =) güzel bi gezi olmuşa benziyor inşallah en kısa zamanda bende gezilere katılırım

Motosikleti
    SYM GTS 250
    offfff offfff siz böle güzel gezilere imza attıkca içim gidiyor. Olmicak böle bahara doğru işallah alayım bende yoksa yapılan gezilere baktıkca çatlicam
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Fotoğrafçımızın makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağının üzerindeki yüzüğü öpmek lazım tek kelimeyle

---------- Post added at 02:26 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

Vay Pınar ablam nerelerdesin sen yaw Al da bir an önce seni de gezilerimizde görelim abla Cem amcaya selamlar...
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    CBR 250 R
    Önceki gezilerde bizimle olan arkadaşlar, baharda sizleride bekliyoruz.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Güzel bir karşılaşmaydı.Muhittin'e ayrıca teşekkür ederim.Daha önce bana olmuştu (eskiler hatırlar!) Gölyazı yolunda debriyaj telim kopmuştu, bu sefer başka bir arkadaşımızınki koptu Gölyazı yolu'nda bi nalet(doğru yazılışını ben de biliyorum) var sanırım Yedek motor bloğu bile bulduk ama bi debriyaj teli bulamadık. Muhittin, Hızır gibi yetişti...
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    ybr mi alsam
    16 BH 631

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Fotoğrafçımızın makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağının üzerindeki yüzüğü öpmek lazım tek kelimeyle

Vay Pınar ablam nerelerdesin sen yaw Al da bir an önce seni de gezilerimizde görelim abla Cem amcaya selamlar...

Gökhan Nasıl Geçti Gezi Ben 4 - 4:30 Gibi işten çıkabildim Umurbey'e Bi çıktım ama Kimseleri göremedim İnş Bir dahaki geziye pazar olunca katılamıyoruz işten dolayı c.tesi olsa tatil Bu seferde Cumartesi Ayarla Gökhan Eğer Diğer Arkadaşlar Müsait Olursa Daha Uygun Olur. ?

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    aga gemliğe gelmediğimiz için aramadım plan değişti son anda gölyazıya gittik resimleri görmüşsündür bir önceki sayfada. Pazar günü müsait oluyor herkes bu yüzden c.tesi olması çok zor dostum yaa :(

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC

kardeş inan yazıyı okuyunca direk deklanşöre bastığım parmağıma baktım bir anda ya...ne güzel bir iltifat bu böyle çok teşekkür ederim ....inşalla yaz aylarının uzun günlerinde harikalar yaratacağız hep birlikte....
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Küçükkaraağaca geleceğinizi bilsem boğaza gitmez oraya gelirdim.Başka sefere inşallah.Bu arada boğaz piknik alanı dökülen yapraklarla muhteşem olmuş.Bir kere boğaza gelin arkadaşlar inanın yoldan keyif alacaksınız önünüze çıkabilecek inekler ve buzağılar hariç

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Evet çok güzel,sıcak,samimi ve eğlenceli bir geziydi;Zaten sağolsun Salihin makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağından çıkan ve burada yayınlanan güzellikler bunların birer belgesidir.

Gökhan bir sonraki gezi için Ramon Rojonun önerisi dikkate alınabilir hem çay içilecek çok güzel kahveler ve yol üzerinde namaz kılanların huşu duyabileceği feyizli köy camileride mevcut ancak en az 1 pazar atlayalım diyorum üst üste yorulup üşümeyelim...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet çok güzel,sıcak,samimi ve eğlenceli bir geziydi;Zaten sağolsun Salihin makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağından çıkan ve burada yayınlanan güzellikler bunların birer belgesidir.

Gökhan bir sonraki gezi için Ramon Rojonun önerisi dikkate alınabilir hem çay içilecek çok güzel kahveler ve yol üzerinde namaz kılanların huşu duyabileceği feyizli köy camileride mevcut ancak en az 1 pazar atlayalım diyorum üst üste yorulup üşümeyelim...
    Hocam oldumu şimdi. Hani sırada gölyazıda benim söylediğim söğütalan gezisi vardı. Ben geziyi yarıda bıraktım diye sizde benimi yarıda bıraktınız. Olamaz ama dimi öyle bişey. Şaka şaka çoğunluk neyse o olsun.

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

iltifat dolu sözlerinize teşekkür ederim ..ben fotoğrafa aşık olduğum için zevkle yapıyorum bu işi ama aceleci davrandığım için estetikten biraz uzak pozlar oluyor bundan sonraki gezi için ben sadece fotoğraflara nasıl estetik kazandırırım onun planını yapıyorum siz geziyi planlayın iş durumu müsait olursa katılmaya çalışırım...aslında karacabey boğazı yani boğaz köy gerçekten çok hoş bir yer mudanya üzerindende gidiliyor izmir yolu üzerindende gidiliyor hepsindede köyleri geçebiliyoruz ben izmir yolu üzerinden bir kaçkez araba ile gittim güzel bir sürüş keyfi yaşanabilecek yapıda yola sahip ..hava şartları ve iş durumları müsait olursa planlanmalı bence
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir karşılaşmaydı.Muhittin'e ayrıca teşekkür ederim.Daha önce bana olmuştu (eskiler hatırlar!) Gölyazı yolunda debriyaj telim kopmuştu, bu sefer başka bir arkadaşımızınki koptu Gölyazı yolu'nda bi nalet(doğru yazılışını ben de biliyorum) var sanırım Yedek motor bloğu bile bulduk ama bi debriyaj teli bulamadık. Muhittin, Hızır gibi yetişti...
    özcan kaptan ben gelseydim herhalde kesin lastiğim patlardı :D

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Alıntı POSEİDON71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iltifat dolu sözlerinize teşekkür ederim ..ben fotoğrafa aşık olduğum için zevkle yapıyorum bu işi ama aceleci davrandığım için estetikten biraz uzak pozlar oluyor bundan sonraki gezi için ben sadece fotoğraflara nasıl estetik kazandırırım onun planını yapıyorum siz geziyi planlayın iş durumu müsait olursa katılmaya çalışırım...aslında karacabey boğazı yani boğaz köy gerçekten çok hoş bir yer mudanya üzerindende gidiliyor izmir yolu üzerindende gidiliyor hepsindede köyleri geçebiliyoruz ben izmir yolu üzerinden bir kaçkez araba ile gittim güzel bir sürüş keyfi yaşanabilecek yapıda yola sahip ..hava şartları ve iş durumları müsait olursa planlanmalı bence
    Önümüzdeki aylarda inşallah bu geziyi yaparız.Resimler son zamanlarda gördüğüm en iyi gezi resimleri.Bence iş arkadaki manzaralardan öte f.makinesi elinde olanın mahareti.Güneşi tam tutamamışsınız ama parmakların arasından biraz kaymış.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    arkadaşlar ayın 25ine bir gezi daha mı yapsak?

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    tüm fener köylü arkadaşlarımızdan bu 3.1 şiddetindeki kükremeden dolayı özür dileriz...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler