Tekrar burdayım iki aylık motorsuzluk hayatıma son verdim.Yeniden doğmuş gibiyim.Motoru gemlikten aldım,dönüşte işe gidecektim akşam olmuştu soğuktan benliğimi kaybettim.Ama içim sıcacık şimdi...
Tekrar burdayım iki aylık motorsuzluk hayatıma son verdim.Yeniden doğmuş gibiyim.Motoru gemlikten aldım,dönüşte işe gidecektim akşam olmuştu soğuktan benliğimi kaybettim.Ama içim sıcacık şimdi...
kısmet olursa pazar günü aranızda olacağım. havada çok soğuk olmazsa mükemmel gezi olacak.
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Pazar günü 16 derece olup rüzgarsız açık bir hava olacak sanırım. Umarım keyifli geçer.
pazar günü 11:00da buluşup Uludağ yolundaki Uluçınar veya Şehr-i sefa da kahvaltı yaptıktan sonra hep beraber geziye başlasak daha güzel olamamı yaa
Bana kahvaltı erken olur ancak saat 13.00 da Kent Meydanında olurum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar gezi planı güzelde hava karardıktan sonra hafif bir iç gıdıklayıcı soğuk oluyor. bu gıdıklayan soğukta,motor kullanırken sürekli sırıtmama neden oluyor. Ve sürüş güvenliğim tehlikeye düşüyor. Biz 11 gibi başlayıp,4 gibi bitirsek sıcak sıcak gitsek evlere. hafif bir tatlı su motorcusu giibi yazdım ama ne yapabilirim.
muyatakdogan@hotmail.com
Mantıklı konuştun fakat,burda asıl amaç Umurbey deki mükemmel manzarada akşamın geceye Ve Gemlik manzarasının ışık süzmelerine dönüşmesini izlemek,birde erken evden çıkmak pazar bana zor geliyor,geceler ise zaten uzun,korumaları çekip evde ısınınca ıhlamurumuda içince yaz kış motor üstünde olan ben inanın hiç hastalık yüzü görmüyorum.Bağışıklık sistemimde tavan yapıyor...Yinede son sözü Gökhan a bırakıyorum isteklerin yoğunluğu doğrultusunda karar versin,grup ne derse buna uyarım...
Aralık ayı geldi ''ben halen niye hasta olmadım'' diye kendime sorarken bugün yataktan zor kalktım. Boğazlar balon, salya sümük işe geldim. Pazarra kadar ayaklanmam lazım. Kent meydanında nerede toplanıyorsunuz tam. Hastalığı atlatabilirsem bende katılıcam aranıza.
kent meydanına geldiğinde görürsün gerçi aga da sen kafkasın önüne gel garanti olsun
1-Her gün bir kase ev yapımı yoğurt ye
2-Ara sıra bir baş soğanı yemeklerle götür,
3-Asitli içeceklerden ve hazır gıdalardan uzak dur,
4-Hastalığı hissetmeye başladığında ilaç ve doktora başvurmadan önce,ıhlamur,kekik,papatya çaylarını dene(hatta yaparken euzu besmele çekip şifa niyetine de ve yine öyle iç)
5-Sporu( her gün en az yarım saat yürüyüş gibi) yaşam felsefesi haline getir.
İşte bu şartlar ve ahval altında seni hiç bir mikrop,virüs,bakteri çeşidi yıkamaz Çünkü onları bir çırpıda ham yapacak milyonlarca antikora sahip olacaksın.(Dip not:Ben beden eğitimi öğretmeniyim derslerim sürekli sabahtan akşama dışarıda vasıtam ise motosiklet sıcak yüzü görmesemde mayyak derecede sağlıklıyım çok şükür elhamdülillah)....
Bu arada yarın ben ve bir grup arkadaş saat 13:00 da Kent Meydanı Avm de olucaz sen orayı tavaf et bizi göreceksin dost...
Bu yazdıklarını yaptıktan sonra Allahın işine karısılmaz gerçide adamın ömrü uzar. Bu aralar uyku düzenim şaştı. 20 gün önce bi kızım oldu. Evden işe gelince nöbet tutabiliyoruz geceleri. Bende uyku şaşınca beslenmede dengesiz oluyor. Şifayı bundan kaptım galiba. Yarın 13:00 da görüşmek üzere inşallah.
son durum raporu lütfen buluşma saati için son karar nedir.... bir aksilik olmazsa gurubun fotoğrafçısıda aranıza katılmaya hazırlanıyor arkadaşlar
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
arkadaşlar, bir süredir bazılarınızın bildiği niyetimi bu akşam itibarıyle ilan ediyorum:
motorum acil satılıktır. bisan lifan roadstar 250 custom chopper. fiyat 4000 TL (pazarlık yapılır). yine çoğu kişinin bildiği gibi motor bazı anlaşılmaz sorunlarla beni çok uğraştırmıştır ama bunun yanında da eşsiz bir makinedir, sürüş zevki ve tarzıyla kendini her zaman göstermiştir. yazdan beri satmayı düşünüp bir türlü vazgeçemediğim için kullanmaktayım ama bu hafta içi yeni bir motor (yamaha dragstar xvs650 classic) alacağımdan dolayı acil olarak satmak durumundayım. özellikle belirtmek isteim ki diğer motorun parası hazır; bunu para için değil 2 motoru da koyacak bir yerim olmadığı için ve artık elimde daha fazla eskitmek istemediğim için satıyorum!
Ekim'in başı itibarıyle TÜV onayından geçmiştir, şu an için ciddi bir sorunu yoktur, olursa da yardımcı olabilirim. ilgilenenler / veya daha fazla bilgi isteyenler cepten ulaşabilirler (532 5794001 hakan d.)
bu arada yarın 12:00 itibarıyle kent meydanında mt üyesi olmayan bir grup arkadaşımla buluşup (gökhan geçen hafta tanışmıştı), küçük bir şehir turu ardından görükle istikametine (oradan da mudanya'ya olabilir) bir tur yapacağız, bir ihtimal sizlerle karşılaşabiliriz, denk gelirsek motoru "canlı" olarak görebilirsiniz.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Evet arkadaşlar harika bir geziydi . En yakın zamanda tekrarlamamız lazım.
özellikle eskikaraağaç kalabalıktan uzak güzel bir yerdi.iyiki gitmişiz. dönüş yolunda hafif gıdıklayan soğukta olmazsa 4x4 lük gezi denebilir.
muyatakdogan@hotmail.com
Benim için kısacıkta olsa güzeldi. Sizlerle tanıştığıma çok sevindim. Fotoğraf çeken arkadaş biryerde paylaşıyormu fotoları. Hava nekadar güzelde olsa serindi. Eve geldim başım ağrımaya başladı ve halen ağırıyor. Birdahaki gezide görüşmek üzere.
çok aceleci davrandıysam kusura bakmayın. Eşimde merak etti fotoğraflarınız varmı diye.
tek kara kara düşünen benim herhalde daha bu gezinin rahatlığını yaşayamadan diğer geziyi nereye yapsak die düşünmeye başladım... Abiler ablalar ben elimden geleni yaparım geziler için de fikir sizin ne yapalım ne zaman yapalım bir dahaki geziyi?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)