Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bu hafta yaparsak iyi olur malum havalar git gide daha çok sığuyor (her ne kadar benim için fark etmese de) bundan sonrası daha zor olur gezmek için. Siz akşam katılırsınız olmazsa. Katılım durumu ve arkadaşların yorumuna göre önümüzdeki haftaya da erteleyebiliriz cumartesi karar veririz ve ben msjla herkese bildiririm durumu.

Yiyinti olmadan olur mu arkadaş her gittiğimiz yerin meşhur lezzetlerinden tadıyoruz tabiki sezon başından itibaren tüm gezilerimize katılırsın inş.
    İnşallah her fırsatta gelirim. Ben aslen kemalpaşalıyım. Burada motorsikleti olan arkadaşım yok olanlarda sattı. Otomobil fabrikasında çalıştığımdanmıdır nedir arkadaşlardaki hastalık 4 tekere. Bende ise yoğunlukla 2 teker. 1998 yılında ozamanlar kral olan pegeot 103 ile yaptığım kazada ölümden döndüm. Yinede sevdamdan vazgeçemedim. Kısadan kendimide tanıttım. Hemen hemem her akşam takipteyim burada. 3 vardiya çalışıyorum. Hangi saate denk gelirse bakıyorum.
    Şehir içindeki tanışma imkanı olursa tanışalım arkadaşlar. Sosyal biriyimdir. Vardiyam denk geldikçe ama.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Haklısın Gökhan böylesine ufacık-kısacık gezintiyi iptal etmeye gerek yok ben akşamına (en geç 4-5) sizi Mudanya surlarında yakalarım ama önümüzdeki haftasonuda gezi isterim ona göre...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın Gökhan böylesine ufacık-kısacık gezintiyi iptal etmeye gerek yok ben akşamına (en geç 4-5) sizi Mudanya surlarında yakalarım ama önümüzdeki haftasonuda gezi isterim ona göre...
    Katılmak Çok İsterdim Malesef Her pazar olduğu gibi Çalışıyorum Haftaya Planlayacağınız Geziyi C.tesi Yapılırsa Katılırım İnşallah Ama Malesef Pazar Olunca Olmuyo Çalışıyoruz... :(

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman biz 12:30da korupark otoparkında buluşup yola çıkarız buradan sizde akşam katılırsınız hocam. Önümüzdeki hafta ne tarafa gidelim onu da mudanya veya trilye de konuşuruz o zaman. Kar yağana kadar devam Bursa Mt

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 10:41 ----------

Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah her fırsatta gelirim. Ben aslen kemalpaşalıyım. Burada motorsikleti olan arkadaşım yok olanlarda sattı. Otomobil fabrikasında çalıştığımdanmıdır nedir arkadaşlardaki hastalık 4 tekere. Bende ise yoğunlukla 2 teker. 1998 yılında ozamanlar kral olan pegeot 103 ile yaptığım kazada ölümden döndüm. Yinede sevdamdan vazgeçemedim. Kısadan kendimide tanıttım. Hemen hemem her akşam takipteyim burada. 3 vardiya çalışıyorum. Hangi saate denk gelirse bakıyorum.
    Şehir içindeki tanışma imkanı olursa tanışalım arkadaşlar. Sosyal biriyimdir. Vardiyam denk geldikçe ama.
    Kemalpaşanın köylerinden dostlarım vardır sende olursun inş. Alacaat köyünden çok samimi kardeşim gibi bir arkadaşım var. Bende tofaşın yan sanayinde çalışıyorum 9saat 2vardiya telefon numaram var imzamda ara müsait olursak buluşup sohbet ederiz tanışırız. Bende çok bindim peugeotlara babadan motorcuyuz kar kış farketmiyo benim için.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Geziye katılmak isterim ama,yarınki program henüz kesinleşmedi. eğer uygun olursam saat 12:30 koruparkın otoparkında olurum. olmazsamda size iyi gezmeler.tekeriniz düz bassınnn.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    her ne kadar 4 kişi kalmış olsak da yol yaptıkyan sonra Kahve beyaz da Mudanya manzarasına karşı içilen sıcacık kahvelerin yerini hiç birşey tutamaz arkadaşlar

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Her ne kadar size akşam saatlerinde erişerek Papet kafe-Kahve beyaz mekanlarında takılıp 8km kadar yol yapmış olsamda bu bile benim stres atmama yetti,çok zevk aldım hepinize çok teşekkür ediyorum.Gökhan'ın artçısı olarak gelen Betül'ünde en kısa zamanda scooter ını alıp aramıza katılmasını diliyorum.:cat.

Önümüzdeki pazar için çok fazla uzun-yorucu-üşütücü olmayan ancak çok zevkli bir gezinin planını yaptık fakat ayrıntıların açıklanmasını Gökhan'a bırakıyorum,biz 3-4 motorda olsak(malum kış) bu geziyi yapıcaz,sitedeki herkesi de elbet görmek isteriz...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    CBR 250 R
    katılmayı isterdim arkadaşlar ama nasip değilmiş. haftaya umarım uygun olurum. siz şimdi relax relax oturun koltuklarınızda. Gezdiniz motorlarla,tüm stresinizi asfalta bıraktınız.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    Arkadaşlar nekadar doğru olur buradan paylaşmak bilmiyorum ama yinede sorayım. Bursa da sağlam sübap ayarı yapabilecek tanıdığınız tamirciniz varmı. Baştan sağma iş yapan olmasın ama.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    fabrikada elekrtikler gitti bende bu hafta sonu yapacsğımız gezinin programını yapayım dedim. Nevin hocamla konuştuğumuz gibi saat 13:00da Kent meydanında buluşup Botanik parkına gidiyoruz orda acaip hayvanları gördükten sonra Sukaypark a gidiyoruz. Sukaypark ta çaylarımızı kahvelerimizi içerken muhabbeti koyultup akşam ediyoruz. Havanın kararmasıyla birlikte Gemliğin yüksek bir yerinde (adını unuttum) Gemliğin o eşsiz manzarasına karşı yiyip içiyoruz ve geziyi sonlandırıyoruz arkadaşlar. Ne dersiniz?

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar nekadar doğru olur buradan paylaşmak bilmiyorum ama yinede sorayım. Bursa da sağlam sübap ayarı yapabilecek tanıdığınız tamirciniz varmı. Baştan sağma iş yapan olmasın ama.
    Neden doğru olmasın dostum aklına takılanları çekinmeden sorabilirsin bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Bursa da işini sağlam yapma adına sayılabilecek en iyi yerlerden biri Kocaman motor dur. Bunu çoğu kişi de bilir fakat biraz maliyetlidir

Motosikleti
    Küçük sanayidekini kastediyorsun sanırım. İlk fırsatta uğrarım. Sağolasın.

Motosikleti
    fabrikada elekrtikler gitti bende bu hafta sonu yapacsğımız gezinin programını yapayım dedim. Nevin hocamla konuştuğumuz gibi saat 13:00da Kent meydanında buluşup Botanik parkına gidiyoruz orda acaip hayvanları gördükten sonra Sukaypark a gidiyoruz. Sukaypark ta çaylarımızı kahvelerimizi içerken muhabbeti koyultup akşam ediyoruz. Havanın kararmasıyla birlikte Gemliğin yüksek bir yerinde (adını unuttum) Gemliğin o eşsiz manzarasına karşı yiyip içiyoruz ve geziyi sonlandırıyoruz arkadaşlar. Ne dersiniz?

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Neden doğru olmasın dostum aklına takılanları çekinmeden sorabilirsin bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Bursa da işini sağlam yapma adına sayılabilecek en iyi yerlerden biri Kocaman motor dur. Bunu çoğu kişi de bilir fakat biraz maliyetlidir
    Merhaba Arkadaşlar Hafta sonu yapacağınız Geziye Katılamıycam ama 4 gibi işten çıkıyorum Gemliğin o eşsiz Manzarası Umurbey size eşlik edebilirim...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    evet k.sanayide dostum bu hafta sonu gelebilirsen seni de aramızda görmek isteriz

Mehmet benim tel varsa ararsın nerde olduğumuza göre gelirsin aga ok.

Motosikleti
    evet k.sanayide dostum bu hafta sonu gelebilirsen seni de aramızda görmek isteriz

Ben inanki bu havalarda kullanamıyorum. Çekilmez bir baş ağırısı saplanacak daha gezinin ilk başlarında, yanınızdan ayrılmak durumunda kalırım. Ama sukayparka tanışmak için gelebilirim. Saat kaç gibi orada olursunuz.

Motosikleti

İnş. Gökhan Numaran yok msj la atabilirsen sevinirim pazar günü kaç gibi Umurbey'de Olursunuz Ona Göre Haberleşiriz...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    search16 kardeş sende özelden telefon numaranı yollarsan sukayparka geldiğimizde senide haberdar ederim.

Tamam Mehmet kardeş sana da dönerim msjla sen kaç dakika da gelirsin gemliğe?

---------- Post added at 03:51 ---------- Previous post was at 03:45 ----------

pazar günü için meteoroloji iç açıcı tahminlerde bulunuyor arkadaşlar (15 ila 18 derece arası açık görünüyor her yerde)

Motosikleti
    search16 kardeş sende özelden telefon numaranı yollarsan sukayparka geldiğimizde senide haberdar ederim.

pazar günü için meteoroloji iç açıcı tahminlerde bulunuyor arkadaşlar (15 ila 18 derece arası açık görünüyor her yerde)
    05549073383 coşkun. Ararsanız sevinirim tanışma imkanım olur sizinle

Motosikleti

Gökhan Ben Zaten Gemlik'teyim de O Gün Motorla Giderim İşe Olmazsa 4'te Çıktığım Gibi Gelirim Umurbey'e 10 dk lık yol benim işten eve Motorla ;)

Sende olmazsa msj la Atıver Numaranı Kaydedeyim Bulunsun...

Motosikleti
    Size bir güzergah söyliyeyim hiç gittinizmi.
    Bursa küçük sanayi içinden kayapaya, oradan dağ yoluna, ormanın içinden sırasıyla sayamayacağım köylerden geçip annemin köyü olan söğütalan a gidip, kiremitte tereyağlı alabalık yemek, ve aynı yerde bulunan suçukanın buz gibi suyunda serinlemek, mağralarında gezip fotoğraflar çekip oradanda kemalpaşaya inip geri dönüş yada geldiğimiz yoldan geri dönüş. Bu yolu bileniniz varmı. Yoksa baharda daha bir güzel olan bu yoldan beraber gideriz inşallah. Unutmayın terağlı kiremitte alabalık dedim.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    aga o yoldan daha bayramda geçtim çok güzel bahar yolculuğunun ilki orda olur umarım hatırlatırsın yine benimde bir projem var bahara ama gizli tutuyorum bahar gelsin çok gezilerimiz olacak inşallah bu yaz fazla yapamadık önümüzdeki yaza plan proje biriktiriyorum şimdiden bende

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler