........... r1 al =)
Düşman mısınız siz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Öncelikle tarz belirleyelim.
Vitesli - otomatik
Touring
Cruiser
Naket
Race
Enduro
Cross
Scooter
?
Sonra ölçüleri alalım
Yaş,boy,kilo?
Bi de tecrübeye bakalım.
Eğitim aldın mı alacak mısın?
motor üzerinde toplamda kaç km yol yaptın?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Uploaded with ImageShack.us
Bugün nasılız gençler .Herkesin gününün güzel geçmesi dileğiyle.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Arkadaslar Yurtdısına gıdıyorum,motorum cbr 250r sıyah satılıktır...uygun fıyata verıcem rızoma aksesuar led sınyal falan full arac...ilgilenen olursa 3 gün ıcınde haberleyebılır saygılar...
5346252016 fatih
demek buraları kışın böyle oluyormuş diye düşünüyorum
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
Hadi havalar soğudu,çektik motorları garajada , internetin fişini çekenlerde çok galiba.....
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Gökhan Bey, MT de sizi göremez olduk, MT nin en aktif üyesinin bu sessiz hali hiçde hoş değil. Mutlaka okuyorsundur sayfayı ama yazılarını görmek istiyoruz. Bu konuyu hava güzel olursa Trilye'de de konuşabiliriz. pazar yapalım mı bir organizasyon. Şöyle büyüklerimizin ördüğü yün içlikleri sandıktan çıkartmanın zamanı geldi galiba. Pazar günü içinde sıcaklık 9 derece gözüküyor.
muyatakdogan@hotmail.com
bir süre ara vermek istedim arkadaşlar ama başta Nevin hocam ve diğer arkadaşlar sağolsunlar izin vermediler yıllık iznimizi kısa kesip MT mesailerine devam etmek zorunda kaldım :p
Bu pazarki Trilye ekibi kimler bi görelim o zaman
1. Gökhans16cbr
2.
3.
4.
....
...
..
.
159.
160.
Sitenin ölmesine izin vermeyip yeniden canlandırdığın için teşekkür ediyoruz Gökhan.Evet Muyat ında yazdığı gibi pazar Tirilye olayı iyi olur diyorum.Ben zaten her gün üstündeyim Motorun (üşümem gibi sanki)...Yinede ilaveten bir önerim olacak Cumartesi hava sıcaklığı 11 derece yani daha fazla gibi görünüyor,Öğleden sonra 2 gibi görüşülüp işi olanlarda akşam iş çıkışı bize katılım sağlayabilirler.
Hafta Sonu Mudanya-Tirilye balık ekmek
1-Gökhan
2-Muyat-Sanem
3-N_Tuncak
4- Zekeriya(Muhtemelen bizi Mudanyanın köylerinden gezdirerek oraya vardıracak)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bahar gezilerinde. Bu havarda sinüzitimden dolayı binemiyorum motora. Hem aranıza alırsanız çok güzel keyifli güzergahlar biliyorum. Rehper olarak gezdirebilirim. Belki benim bildiğim yollardan sizler daha önce geçmişsinizdir kimbilir. Motorum yeni baharı bekliyorum sabırsızlıkla.
---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:18 ----------
Birde grubunuzun gezilerine hiç katılmadığım için merak ediyorum, yiyinti varmı yiyinti varsa hertürlü varım. Birde eşlimi gidiliyor tekmi.
siz saolun hocam balık ekmek fikri güzel ancak pazar daha müsait olacağını düşünüyorum cumartesi işten çıkıp gelmem 6 7 yi bulur keyif alamam şahsen
Mehmet abi de yengeyi alıp gelmeye çalışacak dünyanındaydım.
Yeni arkadaş aramıza hoşgeldin bende de sinüzit var ama maske olayı bitiriyor dostum ;) inş. En yakın zamanda senide aramızda görürüz. Bu arada yiyinti derken? Eşli eşsiz faketmez dostum Hz. Mevlana'nın dediği gibi "NE OLURSAN OL YİNE GEL"
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
Hafta Sonu Mudanya-Tirilye balık ekmek
1-Gökhan
2-Muyat-Sanem
3-N_Tuncak
4- Zekeriya(Muhtemelen bizi Mudanyanın köylerinden gezdirerek oraya vardıracak)
5- Nail cbf150
6- ufuk cbr250
çoğumuz cumartesileri çalışıyoruz. cumartesi hava sıcak ama sadece 2 derecelik bir fark var. aslında arabayla yapsak bu geziyi daha güzel olur.kaloriferide açarız. keyfe bak. kısmet olursa benim gelmek gibi bir niyetim var ama pazar günü için fuar organizasyonu var. fuardan yırtarsam,soluğu trilye de alacağım.
muyatakdogan@hotmail.com
Yok ben araba fikrine karşıyım,arabayla ancak mecburi akraba gezisi yapabiliyorum oda çocuk var diye...Hatta Muyatın Fuarının yanında benimde Pazar akraba(hemide eş tarafından gitmede gör)ile gezme çıktı.GökhanBir sonraki haftaya erteleyiversek diyorum bu Tirilye balık-ekmek fikrini.Ertelenmez ise de söz akşamına nerdeyseniz sizi yakalayıp katılmaya çalışacağım...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Eyvallah bilader aranıza benide aldığınız için. Yiyinti derken örnek kemalpaşada tatlı yemek susurlukta ayran içmek bandırmada midye tava yemek gibi. Gidilen yerlere özgü tatlardan faydalanıyormusunuz. Ya bu bahsettiğin maskeden bendede varda yinede indikten sonra başımı çatlatmaya engel olamıyor ne yazıkki. Kaskımızda fena değil, buna rağmen kışın çekilmiyor benim için motor.
Hocam bu hafta yaparsak iyi olur malum havalar git gide daha çok sığuyor (her ne kadar benim için fark etmese de) bundan sonrası daha zor olur gezmek için. Siz akşam katılırsınız olmazsa. Katılım durumu ve arkadaşların yorumuna göre önümüzdeki haftaya da erteleyebiliriz cumartesi karar veririz ve ben msjla herkese bildiririm durumu.
Yiyinti olmadan olur mu arkadaş her gittiğimiz yerin meşhur lezzetlerinden tadıyoruz tabiki sezon başından itibaren tüm gezilerimize katılırsın inş.
Motomax taki şu kampanyalı pantolonlara bakmaya gittim az önce, o kadar güzel oturdu ve hoşuma gitti ki kamuflaj görünümlü olanından aldım bi tane.Pantolon ihtiyacı olan varsa bi baksın derim.Eve gelene kadar bacaklarım üşüdü ama,yaz için şimdiden almakta fayda var.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)