Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    hocam hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın

Arkadaşlar ben biraz uzak kalmak istemiştim siteden ancak sabahtan beri yoğun istekle karşılaştım iznik gezisi için bana ihtiyaç varmış abilerimi ve kardeşlerimi kırmiyim hadi diyip geldim şu anda işteyim ancak sabah güzel bir liste ve önerilerle birlikte bir yazı daha atacağım. Bu geziye güzel bir plan yapalım hep beraber eğlencenin dibine vuralım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özcan "0" motor almadım bereket,ben gelemem öyle rodajdı,sınırlı hız,artçı yasağı vs...ilk sahibi hepsini benim için yaptı ...İznik gezisinden sonraki resimlerde görürsün diycem nasıl olduğunu ama gerek yok,direk kendin gel,gör ve dön yoksa yoklamada kaçak yazıcam artık(disiplin suçu haa)...

Mehmet Cin ve kutlayan arkadaşlar sağolun seni gezide +1 yazıyoruz tabii değilmi.Semih seni tam hatırlayamadım ama katılımın için teşekkürler,151rsfa sende yap hazırlığını hafta sonu seni göle itçez...

Salih Erman,Gemlikte nerde ve ne zaman(10:30 olabilir) olmalıyız bize gerekli saat ve yer bildirimini yap,eğer hava şartları müsade ederse ordan başlayıp,gölün etrafında 7 tur atıp dilek tutalım kabul olsun(:Bu arada Tbk_1980 in yazdığı yerleri muhakkak görmek istiyorum ona göre)...
    hocam saat olarak uygun eğer buradaki arkadaşlarada ulaşmaya çalışıyorum..şu anda en iyi yer gemlik lambalarını geçince tam olarak özdilek karşısındaki benzinlik uygun olacaktır....ama birisi çıkıp burada şu liste işine başlasa fena olmaz sanırım ...ama bu kişi ben değilim oylat resimlerini yükleyinceye kadar ortalığı bayağı sıkıntıya soktum
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    23.10.2011 İZNİK GEZİSİ LİSTESİ
    1. Gökhans16cbr
    2. Mehmet084 +1
    3. Poseidon71 +1
    4. N_Tuncak
    5. Pınar +2
    6. Semih1635 +1
    7. ?

Arkadaşlar her zamanki gibi KENT MEYDANI saat 10:00 hareket uygundur sanırım... Ben şimdi iznik in yerlisi İbrahim arkadaşımıza da ulaşmaya çalışacağım bize rehberlik edebilecekmi diye eğer müsait olursa gayet güzel bir gezi olur. listede bir yanlışlık varsa düzeltelim.

Bu kapanış gezisi olacağını düşünüyorum herkesin gelmesini rica ederim bir daha böyle toplanamayabiliriz...
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

nasipse bir aksilik olmazsa sizinle birlikde izniğe gelmek istiyorum

Mustafa Yılmaz

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Katılmayı Çok İsterdim Ama Pazar Günü Çalışıyorz Lanet Olsun Tatilimizde Cumartesi. Kısmet Size Kazasız Geziler...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Türkiyem'in başı sağolsun..."Halkım sakın galeyana gelip İÇ KARIŞIKLIK çıkarma,zaten olması istenilen TUZAK bu,DÜŞME;Türk-kürt KARDEŞTİR,intikam almak isteyen,dağa çıksın,yada israil-ABD nin üzerine yürüsün,İnşallah devletim iç karışıklık çıkmadan,savaş operasyon kararı verecektir(bu kadar bekledikleri katliam zaten)"Allah'ım bize tuzak kuranların tuzaklarını kendilerine çevirsin,vatanımı ve askerimi Muhafaza etsin......:

O halde gezi ile ilgili olarak;Söylenilen yerde saat 10:0 da görüşmek üzere...Vatanımın cennet mekanlarını görüp her karış toprağını daha da fazla sevmek ve büyük bir aşkla bağlanmak üzere...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    keeway 250
    bursa chopper clubunde düzce akcakoca gezısı vardı bu hafta ama su olaylardan dolayı ıptal edıldı mıllet kan aglarken keyıf eglence dusunulemez !!!

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Evet canım biliyorum o toplantıları,barlarda içip diskolarda çılgınca danslar ediyorlar...Yaşayışın öyle olmalıki,yas anındada mutlu anlarda da dağıtmadan dimdik ve kaliteli(TABİİ HERKESİN KENDİ TERCİHİ SAYGIM VAR)...

[I] Pazar günü yapacağımız gezi gibi,müze,türbe,doğa ve sadelik ve namazlarımızı kaçırmadan ve her secdenin ardından şehitlerimiz için 1 fatiha 3 ihlas okuyup dua ederek inşaallah(TABİİ BU DA HERKESİN KENDİ TERCİHİ SAYGI DUYULMALI)...
    [/I]

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bence bu son gezide bayraklarımızla çıkabiliriz şehitlerimize tepkimizi hem yollarda hem gittiğimiz yerlerde belirtmiş oluruz. Hocamında dediği gibi bizimkiler eğlence kadar da yurdunu tanıma ve güzelliklerini görme gezisi. Ben herkese haber veriyorum pazar günü görüşmek üzere...

Motosikleti
    keeway 250
    orda hersey yerı ve zamanına gre oynanılıyor katılmayı bzde ıstyrduk sızınle aama bu olaydan ötürü birde işte aradaki bazı durumlar uzaklastrdı bizi....

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Bayraklarımızla birlikte herkesi bekliyoruz...(Bu arada opresyonlara başlayan Türk ordusunu ve askerini Allah'ım muhafaza etsin,zaferlere imza attırsın,sonuna kadar destekliyorum...

POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    benim bayrağım sürekli dalgalanıyor.hatta yol yaparken yanda onun gölgesine bakmak bana ayrı bir zevk veriyor ..ama böyle özel günler içinde daha büyük bir bayrak takıyorum ve ben iki bayrağım ve iki kişiyle aranızda olacağım...
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

mehmet084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR
    Merhaba arkadaşlar bu gün itibari ile motorsikletimi sattım ayvalık cunda adasına ama bu demek değilki bir daha sizlerle birlikte gezilerde olamıcam
    Önümüzdeki sezon nasipse 0 kilometre cbr 1000 rr ' ım ile aranızdayım.
    İznik gezisi için emanet bir motor bulup geziye katılacağım.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Hayırlısı olsun Mehmet abi, sen 0 km bir cbr a layıksın zaten ;)

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı mehmet084 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaþlar bu gün itibari ile motorsikletimi sattým ayvalýk cunda adasýna ama bu demek deðilki bir daha sizlerle birlikte gezilerde olamýcam
    Önümüzdeki sezon nasipse 0 kilometre cbr 1000 rr ' ým ile aranýzdayým.
    Ýznik gezisi için emanet bir motor bulup geziye katýlacaðým.
    hayirli olsun abi artik bi tur verirsin 1000rr ile
    16 BH 631

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    hayırlı olsun abiii :D satış hikayen süperdi ama pazar günü gelecek arkadaşlar çoğaldı sabah liste güncellemesi yaparım artık...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    23.10.2011 İZNİK GEZİSİ LİSTESİ GÜNCELLEME
    1. Gökhans16cbr
    2. Mustafa +1
    3. Poseidon71 +1
    4. N_Tuncak
    5. Pınar +2
    6. Semih1635 +1
    7. Nail
    8. Muhiddin
    9. Berk
    10. Fethi

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Arkadaşlar uzun süredir herhangi bir yazı yazmıyordum, ancak hem şehitlerimiz hem de şehitlerimizden ötürü motosiklet işin içine karışınca dayanamadım. Öncelikle pkk denen şu "neyse tam açmıyayım ağzımı", terör örgütü ve arkasındaki güçlere lanet olsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
    Çok uzun bir süredir ben motosiklet camiası içerisindeyim ve hemen hemen bütün grupları bilir tanırım, seda kardeş eminim ki BCC den volkan abi cemal abi çok güzel bir karar almışlar, bu gezinin iptal edilmesi çok doğru bir davranıştır. Hedef alır gibi değil sadece bildiğimden söylüyorum BCC ve diğer bir takım kuluplerde alkol serbest yaptıkları gezilerde genellikle eğlence mekanlarına giderler. Aralarında çok sevdiğim dostlarım var bu asla tenzip amaçlı değildir aksine verdikleri karara duyduğum saygıdır. Şehitlerimizin arkasından alkol alıp müzik dinlemek pek uygun bir davranış olamazdı ve tedbirde alınmış.
    MT gezisine gelince katılamıyacak olmam çok üzücü ancak ben hiç bir mt gezisinde alkol görmedim, hiç bir mt gezisinde çalgılı çengili bir mekan görmedim. Ayrıca gidilecek yer İznik eminim ki Bayraklı Dede ye çıkıp dua okunacaktır, eminim ki orada Allah katında çok değerli ermişlerimizin türbeleri gezilecektir ve eminim ki namaz kılan arkadaşlarımız vakit namazlarını bu türbelerde kılacaklardır. Ha bunun yanı sıra grup olarak bir çay bahçesinde içilecek 2 bardak çay ve yanında edilecek sohbetlerde konu olarak şehitlerimiz ve ülke bütünlüğü olacaktır bunun da tutulması gereken yasımıza ters olduğunu düşünmüyorum...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    23.10.2011 İZNİK GEZİSİ LİSTESİ GÜNCELLEME
    1. Gökhans16cbr
    2. Mustafa +1
    3. Poseidon71 +1
    4. N_Tuncak
    5. Pınar +2
    6. Semih1635 +1
    7. Nail
    8. Muhiddin
    9. Berk
    10. Fethi
    11. celal
    12. ali
    13. cemil

ÇakaBey'in söylediklerine tamamen katılıyorum ve emin olduklarının olacağınada adım gibi eminim. İznik'ten Ali abi ile konuştum sabah ve bizi orada karşılayıp tüm gezilip görülebilecek yerlerin klavuzluğunu yapacağı müjdesini aldım. şimdi daha güzel olacak gibi bir his doğdu içime
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    keeway 250
    herkesın kendı yorumu tabıkı saygı duyuyrm ama ıste arada baska konularda kısı kendını blıyor ,neyse ınsallah guzel eglencelı bır gezı olur dıye temenni edyrm

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler