Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    S.a ßursanın MotosikLet SevdaLıLarı nasıLsınız Yaşıyormusunuz ne güzeL haLen eSkisi Gißi ßir ŞeyLer oLmaya Devam eDiyor ßurada...
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı ShyTan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a ßursanın MotosikLet SevdaLıLarı nasıLsınız Yaşıyormusunuz ne güzeL haLen eSkisi Gißi ßir ŞeyLer oLmaya Devam eDiyor ßurada...

sado geldinmi lan
    engin

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Ben yokum bundan sonra.Aranızda bir kendini bilmez var, o gidene kadar da gelmeyeceğim.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın yani çarşamba günü saat 19:00 da gelirim baktım gelen giden yok saat 20:01de dönerim geri haaaa
    bende 20:01 de oradaydım ama çok kişiyi tanımadığım için hatta ilk defa geldiğim için şöyle bir bakındım kimseyi göremeyince geriye döndüm hani orada olacaktın ...
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    ordaydık zaten. muyat26 ve gökhan abi ile ama 7.45 de kalktık.
    16 BH 631

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı 151rsfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ordaydık zaten. muyat26 ve gökhan abi ile ama 7.45 de kalktık.
    kısmet işte ilk defa katılayım dedim ama iş çıkış saatleri belli olmadığından yakalayamadım ..bidahaki sefere inşallah
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

Motosikleti
    keeway 250
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yokum bundan sonra.Aranızda bir kendini bilmez var, o gidene kadar da gelmeyeceğim.
    Bende YOkum!!

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Konu benimle alakalı değil ama her ne ve kiminle ilgili olursa olsun burası bir Motorsiklet severler sitesi.Bunun haricindeki konular için burayı meşgul etmemeliyiz.Her türlü kavga,güvensizlik,arkadan vurma gibi olaylar aşırı samimiyetten kaynaklanıyor.Kişiler burada toplu geziler için gerektiğinde bir araya gelmeli ve samimi olmadan önce aşırı temkinli davranmalı (samimiyete hiç gerek yok,hatta kafe toplantılarıda dahil)ki sonunda "bu niye böyle oldu,niye yaptı,etti"denmesin...

Ben yıllardır çok şey gördüm burada,ama hala yıkılmadım ve buradayım,çünkü kimin ne yaptığından ziyade hep kendim ile kendi hatalarım ile meşgul olmayı tercih eder,birinde hoşuma gitmeyen bir durum olursada uygun bir dille direk kendisini uyarmayı hatta nasihat etmeyi tercih eder ve dedikodularıda asla dikkate almam.Hiçbirşey sebepsiz değildir....

En yakın zamanda İznik gezisi ile motosiklet severler ile bir araya gelmek,gezmek ve görmek dileğiyle(ne olursan ol gel,yine gel).
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu benimle alakalı değil ama her ne ve kiminle ilgili olursa olsun burası bir Motorsiklet severler sitesi.Bunun haricindeki konular için burayı meşgul etmemeliyiz.Her türlü kavga,güvensizlik,arkadan vurma gibi olaylar aşırı samimiyetten kaynaklanıyor.Kişiler burada toplu geziler için gerektiğinde bir araya gelmeli ve samimi olmadan önce aşırı temkinli davranmalı (samimiyete hiç gerek yok,hatta kafe toplantılarıda dahil)ki sonunda "bu niye böyle oldu,niye yaptı,etti"denmesin...

Ben yıllardır çok şey gördüm burada,ama hala yıkılmadım ve buradayım,çünkü kimin ne yaptığından ziyade hep kendim ile kendi hatalarım ile meşgul olmayı tercih eder,birinde hoşuma gitmeyen bir durum olursada uygun bir dille direk kendisini uyarmayı hatta nasihat etmeyi tercih eder ve dedikodularıda asla dikkate almam.Hiçbirşey sebepsiz değildir....

En yakın zamanda İznik gezisi ile motosiklet severler ile bir araya gelmek,gezmek ve görmek dileğiyle(ne olursan ol gel,yine gel).
    sayın hocam aranıza yeni katılmış birisi olarak söylenenleri üzerime alınmadım ama inşallah hata etmemeişimdir...önümüzdeki hafta sonu için hava açık görünüyor şartlar ve hava durumuna bağlı olarak önümüzdeki haftaya plan yapsakmı ne dersiniz..tabi böyle birşey ollusada sitedeki tecrübeli arkadasşların program yapmaları daha uygun olacaktır iznik gezi fikrini ortaya atan ben oldum ama program hakkı tecrübeli arkadaşların olmalı bence
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı POSEİDON71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın hocam aranıza yeni katılmış birisi olarak söylenenleri üzerime alınmadım ama inşallah hata etmemeişimdir...önümüzdeki hafta sonu için hava açık görünüyor şartlar ve hava durumuna bağlı olarak önümüzdeki haftaya plan yapsakmı ne dersiniz..tabi böyle birşey ollusada sitedeki tecrübeli arkadasşların program yapmaları daha uygun olacaktır iznik gezi fikrini ortaya atan ben oldum ama program hakkı tecrübeli arkadaşların olmalı bence

O Halde 23-EKİm-2011 iznik gezisi için şimdiden 5 motor olduk bile çünkü Pınar'da 2 arkadaşıyla,eğer İznik gezisi olursa her türlü katılacağını söylemişti...Gezi planı yapmak herkese mahsus;Burada yaş,tecrübe,maddiyat,cinsiyet,cc sınırlaması yok,motosiklet ve yol yapmayı seviyor,yolları biliyor olmanız yeterli...Saati ve güzergahı çıkarın.(Müze ve varsa Türbe ziyareti özel isteğim)

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    İznikte dikilitaş, merdivenlikaya vb. miladi tarihi olan kalıntıları gezmenizi tavsiye ederim beni izniğin yerlisi bir arkadaşım gezdirdi ve şoka girdim üç gün... yanı başımızdaki olimposu görün bence...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İznikte dikilitaş, merdivenlikaya vb. miladi tarihi olan kalıntıları gezmenizi tavsiye ederim beni izniğin yerlisi bir arkadaşım gezdirdi ve şoka girdim üç gün... yanı başımızdaki olimposu görün bence...
    özgürüm nasılsın.denk gelipte gezemedik yahu

geçen hafta gittim.roma mimarisinin müthiş yapıları var.her zaman ki gibi bakımsızlıktan kaybolma yolunda.
    engin

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    O Halde 23-EKİm-2011 iznik gezisi için şimdiden 5 motor olduk bile çünkü Pınar'da 2 arkadaşıyla,eğer İznik gezisi olursa her türlü katılacağını söylemişti...Gezi planı yapmak herkese mahsus;Burada yaş,tecrübe,maddiyat,cinsiyet,cc sınırlaması yok,motosiklet ve yol yapmayı seviyor,yolları biliyor olmanız yeterli...Saati ve güzergahı çıkarın.(Müze ve varsa Türbe ziyareti özel isteğim)
    hocam ben bir kere gittim iznik ' e yol üzerinde bayağı bir köy geçiliyor köy kahvelerinde çay molalarıyla güzel bir yol olur diye düşündüm ama gezi planı yapmak gibi bir becerim yoktur bu nedenle tecrübeli arkadaşlasra bırakayım dedim ben fikir atmış olayım sanırım gemlikten benden başkada katılım olur bursa gurubuna bizler buradan belirli bir noktadan katılırız diyerek ben başlayayımda dediğim gibi gerisini tecrübeye bırakalım ....listeyi gene Gökan'a bırakalım bence bu işi o iyi kıvırır )) dedim ve beklemeye geçtim beni + 1 yazabilirsiniz
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

Motosikleti
    CBR 250 R
    İznik'i bende merak etmeye başladım, hafta sonu güneşli olarak gelsinde gidelimm..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

İznik'i bende merak etmeye başladım, hafta sonu güneşli olarak gelsinde gidelimm..

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Mümkünse bende İznik'e yeni motorumla gelicem peugeot 250,eh artık zamanı gelmişti,kaç yıldır aynı motor;bu arada eskisini 3500 giderse vericem,haberiniz ola...Muhtemelen iznik+1 olucaz...Güzel gezi olacağını umuyorum...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Oooo hayırlı olsun,güle güle kullan hocam. Pazar günü rodajı da tamamlarsın artık Varsa bi de fotoğraf koyar mısın?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

mehmet084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR
    [QUOTE=n_tuncak;2474434]Mümkünse bende İznik'e yeni motorumla gelicem peugeot 250,eh artık zamanı gelmişti,kaç yıldır aynı motor;bu arada eskisini 3500 giderse vericem,haberiniz ola...Muhtemelen iznik+1 olucaz...Güzel gezi olacağını umuyorum...[/QUO

Güle Güle kullanın hocam Hayırlısı olsun inş. Benide iznik gezi listesine eklemeyi unutmayın yağmur olmassa yanınızdayım inş.

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Mümkünse bende İznik'e yeni motorumla gelicem peugeot 250,eh artık zamanı gelmişti,kaç yıldır aynı motor;bu arada eskisini 3500 giderse vericem,haberiniz ola...Muhtemelen iznik+1 olucaz...Güzel gezi olacağını umuyorum...
    hocam hayırlı uğurlu olsun .Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah ..
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Mümkünse bende Ýznik'e yeni motorumla gelicem peugeot 250,eh artýk zamaný gelmiþti,kaç yýldýr ayný motor;bu arada eskisini 3500 giderse vericem,haberiniz ola...Muhtemelen iznik+1 olucaz...Güzel gezi olacaðýný umuyorum...
    hayirli olsun hocam gule gule kullanin.
    16 BH 631

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Özcan "0" motor almadım bereket,ben gelemem öyle rodajdı,sınırlı hız,artçı yasağı vs...ilk sahibi hepsini benim için yaptı ...İznik gezisinden sonraki resimlerde görürsün diycem nasıl olduğunu ama gerek yok,direk kendin gel,gör ve dön yoksa yoklamada kaçak yazıcam artık(disiplin suçu haa)...

Mehmet Cin ve kutlayan arkadaşlar sağolun seni gezide +1 yazıyoruz tabii değilmi.Semih seni tam hatırlayamadım ama katılımın için teşekkürler,151rsfa sende yap hazırlığını hafta sonu seni göle itçez...

Salih Erman,Gemlikte nerde ve ne zaman(10:30 olabilir) olmalıyız bize gerekli saat ve yer bildirimini yap,eğer hava şartları müsade ederse ordan başlayıp,gölün etrafında 7 tur atıp dilek tutalım kabul olsun(:Bu arada Tbk_1980 in yazdığı yerleri muhakkak görmek istiyorum ona göre)...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler