Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 250 R
    http://www.dailymotion.com/video/xlf...-gezisi_travel

videoyu izlemezsin yazın

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Herkes yorulmuş galiba, Bursa MT den ses yok )

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

http://www.dailymotion.com/video/xlf...a-oylat-2_auto
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Herkese günaydın arkadaşlar öncelikle herkesle tanıştığıma çok memnun oldum gerçi hala kim kimdir tam anlayamadım ama bidahaki buluşmada çözücem işallah çok güzel bir geziydi herkese çok teşekkürler.Mağara ve şellaleden sonra valla ancak sürüne sürüne yatmaya gidebildim ama ben size söledim şellale uzun ve tırmanışlı diye şimdi hiç sızlanmayın bidahaki geziyi iple çekiyorum
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    herkese merhaba
    katılan herkese çok teşekkür ederim .muhteşem ötesi bir gündü..yorgunluğunu geçirdiğimiz güzel anları düşününce unutuyorum adeta...fotoğraf eklemeyi bilmediğimden buradan ekleyemedim.biraz teknoloji özürlüyümde ama bakıyorum .inşallah onuda becericem..resimleri face 'te paylaştım
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Videoları izledim.Orada olamadığım için çok üzgünüm(motorsuzluk).Bence bu gezilerin en azından ayda bir yapılması lazım.
    Gölyazı gezisiyle bu gezi arasında neredeyse 5 ay var.Yaza doğru yeni motorumu alayım iş engeli olmadığı sürece en azından ayda bir gezi olmasa bile toplatılara da katılmak isterim.2012 yılında inşallah 50 motosikletli bir araya gelip bol bol gezeriz.Civar illerede akarız.minimum hedef 300 km yaparız.Bilmiyorum sizi ama hayatta alabildiğim en büyük zevki grup sürüşlerinden alıyorum.Balıkesir motosiklet festivalinde edremit havran civarı yaklaşık 300 motosikletle turlarken mutluluktan ağzımı kapatamadım hep gülümsedim.Polisler bize yol verdi ışıklarda beklemedik çok güzeldi.Videoları izlerkende mal mal gülümsedim elimde değil seviyorum

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Güzel ve eğlenceli bir geziydi.Daha önceki gezilere göre kurallar biraz daha oturdu.Kesinlikle gezilerin ayda bir yada 1,5 ayda bir gibi yapılması gerekli,hem cennet vatanımızın her karış toprağını görmek değerini bilmek,hemde stres atıp grup sürüşlerinin tadına varabilmek için,yoksa zaten 2'li-3'lü yada tekli gezilerimiz sürekli oluyor.

Fuar,kamp,konser ve çeşitli motosiklet etkinliklerine gelince ,sizler dilediğinizce gezin fakat kendi adıma ben kalabalık ortamları sevmiyorum,dinlendirmek yerine beni daha çok yoruyor(yaş geçmiş,iş bitmiş).Fakat doğa,göl,manzara olan her gezide varım...

Pınar'cım,mağara,şelale,göl hepsi çok güzeldi...Hele şelale yolunda yürürken gökyüzünü bile kaplayan o yeşilliklerin arasında kendimi cennette hissettim...Kesinlikle iyi tracking oldu,hadi manzaradan geçtim fakat çokta iyi spor oldu herkesin sporu önemsemesi ve yaşam felsefesi haline getirmesi tek dileğim...::
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    herkese teşekkürler çok zevkli ve güzel bir gezi oldu nicelerini gerçekliştirebiliriz inşallah

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC

arkadaşlar yavaş yavaş hepsini paylaşacağım

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:28 ----------

Alıntı POSEİDON71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaşlar yavaş yavaş hepsini paylaşacağım

BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

Motosikleti
    CBR 250 R
    motorlar ve havalar soğumadan bir jubile yapsak nasıl olur?
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    Honda CBR 250
    merhaba arkadaşlar ben sanem. (tanımayanlar için:muyat26 adlı üyenin eşi). gerçekten çok güzel bir gezi oldu. motorsikletle aram pek iyi değildi. eşime kızıyordum bu kadar motorsiklet bağımlısı olma diye. ama oylat gezisi ile çok eğlenceli olduğunu öğrendim. umarım geziler devam eder sizlerle tekrar görüşürüz.

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı muyat26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlar ve havalar soğumadan bir jubile yapsak nasıl olur?
    iyi fikir sonuna kadar katılıyorum...AMA ŞELALESİZZZZZ
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    403 forbiden
    Ninja

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Arkadaşlar kusuruma bakmayın biraz teknoloji özürlü olunca insan böyle sizlere saç baş yoldurur işte

[IMG][/IMG]

---------- Post added 05-10-2011 at 00:09 ---------- Previous post was 04-10-2011 at 23:55 ----------

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:09 ----------

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:26 ----------

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

taglis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    Güzel bir gezi olmuş.
    Paylaşımınız için teşekkür ederim.
    Fakat rotayı tam anlayamadım. Mesela şelale neredeydi , nasıl gittiniz ?
    Kartallar yalnız uçar...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    merhaba arkadaşlar ben sanem. (tanımayanlar için:muyat26 adlı üyenin eşi). gerçekten çok güzel bir gezi oldu. motorsikletle aram pek iyi değildi. eşime kızıyordum bu kadar motorsiklet bağımlısı olma diye. ama oylat gezisi ile çok eğlenceli olduğunu öğrendim. umarım geziler devam eder sizlerle tekrar görüşürüz.
    Merhaba Sanem bidahaki gezide nevin sen ben üçümüz özel bi sohbet edelim bence bellimi olur belki bayan sürücülere senide ekleriz süper olur

Güzel bir gezi olmuş.
    Paylaşımınız için teşekkür ederim.
    Fakat rotayı tam anlayamadım. Mesela şelale neredeydi , nasıl gittiniz ?
    Rotamız şöyleydi.İnegöle gelene kadar neler yaptılar bilememde inegöle geldikten sonra AVMde çaylarımızı içip motorları dinlendirdik ve oylat damla taş mağarasında ilk molamızı verdik,yaklaşık 2.3 km kadar içerde yürüdük ve merdiven çıktıkordan tabi herkeste pil bitti ve mağranın zirvesine ulaşabilenler harika bir balık ziyafetini hakettikordan çıktıııık Oylatın o güzel virajlarının keyfini çıkararak Tahta köprüye ulaştık şellaleye varışımız bir hayli zor ama bi o kadarda keyifliydi.Şellale okadar büyük değil ama nevininde dediği gibi doğa içinde olmak zaten yetiyor insana yürüyüşü seven herkese tavsiye ederim.
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Bir eve bir motosiklet yeter sanırım ben arkada rahatım. seyir halinde fazla üşümeden gidiyorum.

Barkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Africa Twin XRW 750
    Tebrik ederim .çok keyifli bir gezi gerçekleştirmişsiniz...

Motosikleti
    CBR 250 R
    evet tek motor yeter, arkamda tır tır gelen bekle beni,düşeceğim,yavaş git diye bağıran biri olmaktansa artçım olması daha iyi
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    hani diyorum bir iznik yapsak önümüzde birsürü köy köy kahvelerinde güzel çaylar doğal sohbetler bir tarafı göl bir tarafı zeytinlik bahçeleri olan tatlı virajlarıyla sürüş keyfi ve iznik ' teki tarihi eserler müzeler ne dersiniz.
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Alıntı POSEİDON71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani diyorum bir iznik yapsak önümüzde birsürü köy köy kahvelerinde güzel çaylar doğal sohbetler bir tarafı göl bir tarafı zeytinlik bahçeleri olan tatlı virajlarıyla sürüş keyfi ve iznik ' teki tarihi eserler müzeler ne dersiniz.
    Slm Arkadaşlar Evet İznik Gezisi Olabilir Ama Cumartesi Günü Falan Olabilirse Katılırım Malum Pazar Günü Çalışıyoruz Anormal Olarak. Katılabilirim O Şekil Olursa...

Motosikleti
    CBR 250 R
    iznik gezisi için yorumlar,hava pazar günü yağışlı görünüyor.olursa cumartesi günü olmalı , yoksa hepimizin sudan çıkmış motorcuya dönme ihtimali yüksek
    muyatakdogan@hotmail.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler