SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR KOLAY GELE CÜMLETEN.........
mangalmısınız nesiniz yaaaaa allah allah sabah sabah ............
eeğee buluşma ne zaman abiler bi bilgi verinde buu sefer kaçırmıyalım yoksa mangaaaaallllllllll2 olmayalım adımız çıktımıııı mangal'a , inmezzzz ihtiyara aman allah muafaza
dün motorcuları gezdim cem abinin orya otomax açılmış hayırlısı olsun bakalım ama keeway motorlar var hep neyse ben benim motorun arkasına bi çanta takayım dedim çanta fiyatlarını araştırdım 40!tan başlıyo 250 ytl ye kadar çantalar var piyasada ama en uygun ver bizim cem abinin arkadaşı racing motorda 95 ytl ye dediler başka yerde o çanta 150 ytl dediler valla hoşumada gitti.çelik motora uğradım levent abi duyduğum kadarıyla ikinci aletide çekmiş altına hayırlısı olsun bakalım ama güzel aletler var beyaa raptorun sıfırı zehir,bi marka vardı 150'lik motor 26 beygir alet uçuyo 210 kadran var ohaa dedim 8,300 falan dediler fiyatına scotera benziyo vitesli yeni kasa yamaha racingleri andırıyo ama başka bi marka ama manyak bişi vitesli digital gösterge falan uğrayın bi bakın derim süper bişiii .......
herkese gunaydın arkadaslar...
bugun ve yarın hava yağmurlu pazar günü ise parcalı bulutlu gözüküyor...
motor sezonu bitti bitiyor derken bir kapanıs gezisine ne dersiniz...
pazar gunu yesil bursa tırmanma seyretme ve piknik yapma aktivitesi öneriyorum...
sabah saat 10 gibi ekerde buluşup uludağa cıkıp temiz hava almaya ne dersiniz?
güzel bol eglenceli hareketli bir gün olabilir...
sezonun resmi kapanış partisi olabilir...
çin motorlarını deneme fırsatı olabilir...
malum ramazan oruclu arkadaslar için zor olabilir fakat bir gün tutmassanız günahınızı ben üstlenirim (ama seflek hocama sormak lazım caizmidir diye)
Günaydın arkadaşlar, sabah şerifleriniz hayırlı olsun cem ve orhan beyler ,
İki gün ortalığı boş bıraktık, heryer kuş sesleriyle dolmuş yahu, hüt hüt kuşları..
(Bu kuşların öterken yaptıkları vücüt hareketleri oldukça farklıdır)
VB,f-ender, freeman ve seflek, çok yakında papazı buldunuz, daha doğrusu büyücüyü buldunuz. Afrika'dan gelecek olan bir arkadaşıma, sizin için wodoo büyüsü yaptırtacağım. Oranın mantar büyüsü çok meşhurmuş. Uzman büyücünün yaptığı mantar büyüsünden sonra, büyünün isabet ettiğiyer mütemadiyen ( bu laf cem içindi) yani devamlı tatlı tatlı kaşınıyormuş. Ve hiç bir ilaçta iyi gelmiyormuş. Ayrıca da panzeri de varmış, Onu da getirtiyorum. Bilin bakalım nerenize büyü yaptıracağım.. Ve panzehiri nasıl kullanacağım.. Şimdiden heyecenlandım yahu.. Ama bayramı beklemek lazım, şimdi çok günah olur
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
Tarık kardeş ben her zaman hazırım.Bu arada çinliyi ben denedim tavsiye etmem.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hayırdır nesini denedin de tavsiye etmiyosun özkanım..
dün hatunu işden aldım eve dogru yol alıyoruz,
iftara dakikalar kalmıs ve ben abanmısım gaza gidiyorum,
yer saklı bahcenin üstü yol , tam virajdayım bir anda bir ses geldi hırrt diye
ne sesi biliyor musun??
öyle bir yatırmısım ki motoru virajda , yan ayak sürttü asfalta
Selam kızlar,ben geldim.
Sabah 8 de terminale geldim,oradan eve.2 saat uyudum kafayı toplayayım diye.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
+1....+2....+3 (can sıkıntısı.Kimsecikler yok )
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
burdayım öskann
geldim honda bayisinden geliyom alacam bi cbr 125 galiba
bozdum ben kafayı ya cbf 150 yada cbr125 ikisinden biri olacak bakalım ama ben bi satayım zatı hemen yazılıyom HONDA hayat onda
VAlla babamda gazetede görmüş cbf150'nin reklamını.Baya beğenmiş taksitlendirmesini falan söledim uygun buldu çok.Bakalım annem izin verse cbf'ye yakınım ama sabretmeliyim.Ama cbr için değmez diyorum 5500ytl başkası ne düşünür bilemem ama çok para sanırım.3190'a varken alternatifi.cbf alda görüşlerini dinleyelim...Ama yine de gönlüm virago250'de inşallah viragom olur...
AKIN FİDAN
benim avatar resmindeki cbr 125 2007 modeli ve siyah manyak ötesi
Binmedim ve gerçeğini görmedim.Lakin CBF150 teknik verileri,fotolardaki görüntüleri ve tarzı itibariyle daha genel amaçlı bir motor.
Çanta taksan takılır,koruma demiri taksan o da olur.
Ama CBR125 öyle değil,Eve giderken alacağın üzümü,ezmeden eve götüremezsin.
İki kişi zor binilir.
Volkancığım CBR125,Akına da dediğim gibi eşinide zor bindirirsin o motora,şehir içinde senin zat ondan daha kıvrak ve rahattır.
Özellikle sen her gün işe gidip geleceksen yakıt ekonomisinide düşünmelisin.
CBF150 ye çantada takarsın aksesuarda.
CBR yi düşürsen grenajı kim bilir kaç para aynası maneti vb.
Sabaha karşı Akhisar da Hünkar vardır,yemekleri ve köftesi güzeldir orada ezogelin içtim.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)