Profil fotoğrafını değiştir artık.
Profil fotoğrafını değiştir artık.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
iyi iyi aramızda arabayla gelip eşyaları taşıyacak biri lazımdı
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
İnşallah yağmur yağar şaka şaka Arkadaşlar inşallah çok güzel gezi olur.Resimleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım,motorumu sattım tekrar motor alana kadar yarım bir adamım. :(
pazar günü nerede ve kaçta buluşuyoruz?
teşekkürler,kısmetse orada oluruz.
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
özcan sen unuttun heralde benim adres yol bulma özürlü olduğumu galiba Ankaradan çıkarız heralde ama benimle gelecek arkadaş iyi biliyor oraları kaybolmayızİşte gezi, işte ekip, MT yeniden hayattaaa
Kaptan tabii ki de Pınar abla
saat 10 da çıkarsanız 11 gibi inegölde olursunuz tahminen. Bende AVM alışveriş merkezinin önünde size katılırım.
yamuk yapmazsa bi arkadaş daha gelecek iki motor sizi beklicez.
görüşmek üzere arkadaşlar
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Oraları bilen tek kişi sensin Pınar abla, sen götüremezsen kimse götürmez bizi.
İnegöl'e kadar kaptanlık bende öyleyse. Sıkı kurallarım var ona göre.Elimde bol bol tebeşir olacak, uslu durmayana tebeşir atıcam. (Nevin hoca sen hiç öğrencilerine tebeşir attın mı? Sahi sen gülle atarsın yaa, tebeşir de neymiş? ) Çenem düştü ya la...
Merhaba Dostlarım. Yol kaptanı beni önerdiğiniz için teşekkür ederim Fakat daha önce hiç gitmedim oylat'a konvoyun başındaykende acaba gruptan geri kalan oldumu bi sorun varmı diye aynalardan kontrol etmekten yol ayrımını kaçırıyorum birde zaten ara ara konvoydan ayrılıp hızlanmam gerekiyor hararet muhalefetinden dolayı. Bence bilen birisi geçsin götürsün hepimizi Mesela Nevin hocam ya da özcan kaptan.
Ayrıca detaylarıda konuşamadık yolda fidyekızığa uğrayıp kahvaltı yapacakmıyız ? Oylattada mangal vs. herkes yorumunu yapsın
Gökhan sende semih' ve mustafa abiyle kemal abiyide eklermisin listeye.
GEZİ GÜNCELLEME
1. Mehmet084 - Mehmet - CBR1000RR +1
2. Gökhans16cbr - Gökhan - CBR125R
3. Muyat26 - Murat - CBR250R
4. Özcan1980 - Özcan - TİGER250 +1
5. POSEİDON71 - Salih - KEEWAY250
6. Sedici - Batuhan - CBR125R ?
7. Ufuk İnkaya - Ufuk - CBR125R
8. S.Ateş - Seda - KEEWAY250
9. N_Tuncak - Nevin - SYM200
10. Talat AKTAN - R6
11. Desparados - Pınar - SYM GTS 250
12. Taşkın - ZX6R
13. Dr. Hakan - CBR600F
14. Berk - YBR125
15. Nail - CBF150
16. Muhiddin - 250
17. Semih1635 - cbr250r
18. Mustafa Yılmaz - Black Tiger
19. MadV Batuhan - R6
20. Haktan Karabulut - CJ5
21. Kadir Çetin - GT 250R
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
Hadi bakalım organizatör, yap planı. Mola yerini ve yol güzergahını ayarla. Buluşma yeri güzel. Saat 10:00 Kent Meydanı.
İnegöl'e varmadan 1 de mola yeri ayarla.Çay,sigara,su,ihtiyaç molası ( kamyoncu mekanı olmasın ama )
Evden çıkarken herkes poğaça,börek bişeyler alsın kendine göre. Mola yerinde onları götürürüz.
İnegöl buluşma noktasını Pınar ablaya bırakalım, orada bi ihtiyaç molası daha yaptıktan sonra (benzin,hava,su) Oylat'a geçelim.
Evet Gökhan bakalım güzel bi mola yeri ayarlayabilecek misin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Turanköy diye bi köy var gidip oraya bi bak bakalım. Girişteki Petrol'de mi yapalım molayı,yoksa içerde güzel mi köy kahvesi felan var mı?
Slm Arkadaşlar Gelmeyi Çok İsterdim Motorumu Yeni Aldım Böyle Bi Geziyi İstedim Ama Pazar Çalışıyorum Cumartesi Falan Olsaydı Eğer Süper Olurdu Size Kazasız Sürüşler...
hoşgeldin mehmet kardeş...
Özcan agam ben milleti ayaklandırır gaza getiririm en fazla elimdem gelen bu yol iz bilen sizlersiniz hem sizin gibi büyüklerim varken ne haddime mola yeri belirlemek fln
Bu arada benim bu hafta sonu çok yakın arkadaşlarım evleniyor ben gelemeyebilirim nasıl yapcam bilmiyorum :s
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
arkadaslar AL YAZMALIM filminde oynayacak racing ci arkadaslara ihtyacımız vardır:D oynamak ısteyenler ırtıbata gecsınler:D
:p gözüm üzerinizde bilesiniz.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)