arkadaşlar benim imza bölümünden numaramı alın arayın hiç belli olmaz yarım saat bir saat oturup başka bir yerlere de geçebiliriz. Saat 23:00 civarı da dağılır millet herhalde (ben öyle yaparım).
arkadaşlar benim imza bölümünden numaramı alın arayın hiç belli olmaz yarım saat bir saat oturup başka bir yerlere de geçebiliriz. Saat 23:00 civarı da dağılır millet herhalde (ben öyle yaparım).
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
merhaba mehmet abi hoşbuldum
güzelyalı tarafına gelırsenız bende ugrucam
Sanırım yağmur yağıyor. Evet evet yağmur yağıyor... :(
Eğer yağmur devam etmezse Barış'ta buluşup Mudanya Papet'e geçiş yaparız.
Herkesin toplu sürüş kurallarını okumasını istiyorum arkadaşlar.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
özcan baba sen nerdesinde yağmur yağıyor ki ben buttimdeyim damlama yok
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
http://www.motosiklet.net/forum/dona...-gezileri.html
Bu yazıyı başından sonuna okuyun ve anlayın arkadaşlar. Anlayamadığınızı sorun söyleyelim,gerekirse uygulayarak öğrenelim.
Bu kurallara uymayacak arkadaşlar gezilere gelmesin, kimsenin canını tehlikeye atmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Merinos tayım. Motorun brandasını örttüm hemen. Zira bu ilk yağmur, çamur yağması demektir. Fakat bu Barış cafe'ye gelmeme de engel değildir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Fakat sağanak şeklinde yağarsa çıkmasak daha iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Saat 8 den sonra yağmayacak diyo isviçreli bilim adamları. Umarım doğrudur. Saat 20:00 da çıkarım evden.
bi deli benmiyim la barışta oturuyom Ahmeti de kendime uydurdum çaylarımızı içiyoruz millet hadi gelin yağmur yok burda
bu buluşma işini pazar akşamına alsak mı? yerler ıslak olunca motorun kıçı başı oynuyor tırsıyom walla
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
bencede pazar günü iyi olur hem daha erken saatte buluşabiliriz belkide gemlikte iyi yağmur yağdı valla riske girmenin gereği yok diye düşündüm.özcan ağaylada telden görüştük oda hafta sonu gibi konuştu hadi birdaha örgütlenelim
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
bu hafta sonu Eskişehir de motofest var, belki oraya gidecek arkadaşlar olabilir mesela ben gibi Pazar günü 18-19 gibi buluşabiliriz mesela. Hafta sonuna kimler evet diyor ???
muyatakdogan@hotmail.com
Eskişehirdeki festivalde pazar günü pek birşey kalmaz. programa bakarsanız pazar günü 10-11 de bitecek gibi. Hava haftasonu güzel olacak,en azından yağmurlu olmayacak. ben cumartesi gününü tavsiye ederim. cuma günü eskişehir yağmurlu, bence festival nirvanaya cumartesi gecesi ulaşır gibi. ben cumartesi sabah 9-10 gibi çıkacağım.
muyatakdogan@hotmail.com
arkadaşlar beklerseniz cumartesi 16:30da iş çıkışı bende gelebilirim eskişehire... Kimler gidecek?
ben cumartesi yola çıkacağım kısmet olursa,bir aksilik olmazsa 9-12 arasında çıkmayı planlıyorum. bursadan gelen arkadaşlar bana cepten ulaşabilir 555 261 52 88 , eskişehir benim meleket ,misafirperverlik yaparım motofest te.
muyatakdogan@hotmail.com
arkadaşlar 02.10.2011 OYLAT GEZİSİ'ne ne dersiniz?
kısmet olursa ben varım ))
muyatakdogan@hotmail.com
Hava güzel olursa ben de eşimle beraber gelebilirim.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)