Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyorum..Ramazan bayramınız ve Zafer bayramınız kutlu olsun...
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyorum..Ramazan bayramınız ve Zafer bayramınız kutlu olsun...
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
Bayramınız Mübarek Olsun.
önce MZ251 gitti, sonra ACTİVA....
YENİSİ CBF 150
Bayramınız Mübarek olsun.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Arkadaşlar çıkıyomuyuz bu akşam?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
abi biz batuyla bodrumdayız.Sen gel buraya boşşer bursayı
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Bende Bilecik'te kafa dinliyorum...Fakat buyrun gelin gezelim diyemiyorum çünkü Motorsuzum...
(Dönüşte acısını çıkartıcam)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Millet Çnakkalede ayyaş bir halde içmeye devam etmekteyim. Her kezin bayramı mübare olsun !?%# Özcan dostum dündüğümde görüşelim.
herkese selam.gecen ay aldigim ilk motorumla organizasyonlarinizda fırsat buldukça bulunmak isterim. motorumu besyol limit motor a yag ve filtrelerin degisimi icin biraktim.burasi ile ilgili bir bilginiz var mi? islerinde iyiler mi? saygilar.
İlk motorunun 600f olması ve ilk motorcunun da limit motor olması beni üzdü... İyice araştır kendine çeki düzen ver arkadaşım her insan değerlidir bizim için hele ki motora sevdalı ise...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
ilk satin aldigim motor diyelim daha evvelinde honda activa ve bisiklet tecrubem var.ve 3 yildir surekli olarak trafikte arac kullaniyorum 300 bin km yi buldum. pek fazla hiz heveslisi deiğilim su ana kadar 180 i gecemedim :D.
yalniz limit motor ile ilgili goruslerinizi almak isterim.
evet ilk motor olarak guclu bir motor oldu. aslinda suzuki gs 500 veya kawa er 5 bakiyordum bursa da temizi denk gelmedi bir anlık hevesle bu makinayi aliverdim.kısmet bunaymis.hayirlisi Allah tan.
Çanakkale'ye gelmişsin ve beni aramamışsın ya.....................şişeleri kafanda kıracam haberin olsun. Mübare ne la!
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
Hoşgeldin oğuz1327. seni de aramızda görmek isteriz tabii ki. Umarım motorunla ilgili yeteri kadar nasihat almışsındır. Güle güle kullan.
Sen hala yatmadın mı (bana da ismail'inki gibi gelio.)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)