motosikletimi yamaha ybr yada tvs apache almak için şu dakikadan itibaren sahibinden de satılık olarak görebilirsiniz. ilan kodu: 57619072
motosikletimi yamaha ybr yada tvs apache almak için şu dakikadan itibaren sahibinden de satılık olarak görebilirsiniz. ilan kodu: 57619072
16 BH 631
millet yan çanta lazım,varmı bi yerde bildiğiniz soft 30 lt ve üstü...kappa hariç=))
dükkN dagınık=) yenı mallar geldı suan hızmet veremıyorlar
arkadaşlar yarın akşam bi iftar yapalım piknik tadında ne dersiniz mangal fln? gelmek isteyenler bana ulaşsın Atatürk ormanına gidip yakarız mangalımızı bakarız keyfimize
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
mangal falan nasıl olacak motorlarla zor olmayacakmı?
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
mübarek kadir gecesi herkes için hayırlara vesile olur inşallah...herkesin kandili mübarek olsun
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
Tüm arkadaşlarımın Kadir gecesi mübarek olsun. Ettiğiniz dualar kabul olur inşallah.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar şimdiden tüm arkadaşların ramazan bayramı kıtlu olsun bayram süresince nete giremeyeceğim den dolayı erken yazayım dedim ;) en kısa sürede tekrar motorsiklet üstünde görüşmek üzere ....
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
2006 model kırmızı-siyah 16 ed 592 plakalı cbr 600 f motoru çalınan var mı...? nette motor ararken bu ilandaki motora baktım ; plakayı bi sorguladım çalıntı çıktı.. bu ilanı herkes görsün , paylaşsın... İnşallah sahibine ulaşır motor....
http://www.maxi24.com/vasita/vasita-...-f_398112.html
Plaka No16ED592
MarkaHONDA
Model2006
Sahiplik Belge Tarihi18/06/2010
Tescil BirimiBURSA
Renk 1KIRMIZI
Renk 2 BİLİNMİYOR
CinsiMOTOSİKLET
Çalıntı mı?EVET
Hak MahrumiyetiYOK
0505-905-63-42 - 0-507-9919390 ilan sahibinin numarası
Geçen sene birinin motoru İkea'nın otoparkından çalınmıştı ama kimdi hatırlamıyorum.!
büyük ihtimalle bu yıl 2. ayda veya daha önce çalınmıştır , çünkü ilan tarihi 21-02-2011
aslında sahibini bulup adamı alacaz diye polisle arayalım
Ninja
motor istanbul çekmeköyde galiba ...
Benim ilk olarak aklıma bu gelmişti.
Akıbeti ne oldu acaba?
http://www.motosiklet.net/forum/cali...25-repsol.html
16 HE 615-CBR125-Repsol
DİKKAT
09 ekim 2009
CUMA GÜNÜ BURSA DA ÇALINMIŞTIR
Honda Cbr125 16 HE 615 Renk repsol, önsol sinyali kırık bantlı, far grenajının alt tarafı çatlak, siyah füme boya izi var çatlakta...
selam millet bayramda napıyoz??
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
selam arkadaşlar... hayırlı pazarlar...
önce MZ251 gitti, sonra ACTİVA....
YENİSİ CBF 150
selam mt ailesi güzel bi pazar günü sağlıcakla kalın şimdiden herkesin bayramını kutlarım.
hayırlı bayramlar..kenan sofoğluna çok üzüldüm valla..
Herkesin bayramı mubarek olsun...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)