bi dahaki buluşma ne zaman?
Yaaa nasib.Siz bizi takip edin ve hatta sohbet edin.
Yok banyodaydım.
Teşekkür ederim.
Balıkesirde mola verirsek etli çorba içeceğim.Gelince tarifini veririm
Aleyküm selam,Bilmukabele
http://www.tdk.org.tr/TR/SozBul.aspx...A79F75456518CA
Sevgili mangal siz de nazan öncel dinliyorsunuz galiba
Gelince bir Denizli fıkrası anlatayım sizlere.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
seflek; arkadaşlar, özkan'a da bir fotoğraf makinası alıverelim. [/QUOTE]
Valla hayır demem Cem abi.Allah razı olsun(dilenci gibiyim baksanıza.Abi Allah tuttuğunu altın etsin abi. )
Orhan abi hayırlı yolculuklar.Abi dikkat et,her çorbayı içme bak, yengem zehirliyemedi daha seni başkasının yüzünden olmasın.Yengem zehirlemeli ki seni tadı çıksın
Saol kardeşim,sadece dizim biraz yaralandı.Evet Tarık iyi bir deneyim oldu.Hemen dizlik ve dirseklik siparişi verdim.
[QUOTE=İHTİYAR;460115]
Aleyküm selam,Bilmukabele
http://www.tdk.org.tr/TR/SozBul.aspx...A79F75456518CA
1 . Karşılık olarak.
2 . Ben de, size de, sizlere de:
"Hürmetler ederim. -Bilmukabele."- .
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Selamlar sevgili abilerim ve amcalarım.
Uzun zamandır (yaklaşık 10 gündür foruma giremiyorum)
sebebine gelince;
malum TUS sınavı var ve ben de çalışabilmek için hafta içi polikliniği bıraktım
artık sadece çarşamba akşamları nöbet tutuyorum.
Böyle oluncada sadece çarşamba akşamları forumu takip edebiliyorum.
10 gündür forum epey şenlenmiş buluşmalar, buluşamamalar, laf atmalar falan filan...
Epeyde özlemişim muhabbeti.
Havalar azıcık yağdı diye motoru bıraktım sanmayın motora tam gaz devam.
Kelebek motorcu değiliz yani anlayacağınız.
Eker deki buluşmaya geç haberim olduğu ve o akşam pek müsait olamadığım için gelemedim ama bundan sonraki buluşma ve organizasyonlara eğer daha önce telefonla haberdar edilirsem gelmeye çalışırım. Naz yapıyorum sanmayın zira başka türlü haberim olamıyor...
İlkaycım motoru satmışsın hayırlı olsun inşallah ER-5 üstündede görürüz seni.
Cem abi en kısa sürede görüşelim özledim valla o nurlu yüzünü.
Mangal abi tekrar hoşgeldin özlettin kendini. Önerdiğin avatarı beğenmedim
daha o kıvama gelemedik. Hem motorcu adam acık iriyarı olur dimi öyle motorun üstünde kuru g.t eğreti durur hoş olmaz bence.
Arda boşver abi motorun güzel kasma kendini enduro alıcam diye
Özkan geçmiş olsun abi. Tabanın düz bassın.
Orhan abi özledim abi muhabbetini. Bi toplanabilsekte azıcık muhabbet etsek.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
Ender seninle tanışmak fırsat olmadı
bayramda tanışırız inşallah.
Saol fuser.Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
kontgerilla, f-ender, V&B, vurgun
herkese günaydın arkadaslar güzel bir gün olması dileklerimle...
selamın aleyküm hayırlı işler kolay gele cümleten..............
dr.emre hoşgeldin özlettin kendini,bide kaçtane doktorumuz var forumda gripten gidiyoduk az daha 3 gündür yatıyorum evde daha bugün işe geldim,yamuldum yahuuuu neyse allahtan toparladık ..ötü şimdi mokoko yapacak kadar iyiyim
ben buluşmaya gelemedim ama ne güsel 8 kişi gibi katılımda fena değil yani keşke bizde orda olabilseydik ama motorum ve hastalığım beni ayarladığım buluşmadan etti yaniiii ...........
CEM abi hade bakalım buluşma ayarlada gelelim haber bekliyoz senden
MANGAL abim gelecen deme buluşmaya ona göre bak sölerim CEM abime bi okur sana kalan saçlarında dökülür .....
bidahaki buluşmaya gelmem lasım bana CEM abim gelemezsem eğer bana MANGAL demeyiin başka bi yaratık ismi takın lütfennnn
Herkese günaydın Hayırlı işler.Tarık sana iyi geceler
ben onu bunu bilmemde bayramda filan bi mangal yapılsa iyiydi be )) haftaya cumadan sonra yapılacak buluşmalara gelirim her türlü...bu arada cem abi avatarına hasta oldum takke süpermiş eheheh))
Ohoooooooo.Hadi ben uyuyordumda,meğer bütün Bursa Mt uykudaymış. Orhan abi hariç,kesin bir yerlerde çorba içiyordur.
Ben geldim kaçtı mı herkes yoksa ii geceler abilerim benim!!!......
AKIN FİDAN
İyi geceler Ultraukala
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)