Arkadaslar 700 dereceye dayanilkki boya getirttim,bi boyaci abimiz getirdi sagolsun mavi cin yanindaki ünlüsoy boya egzoz boyamak isteyen burdan temin edebilir
Arkadaslar 700 dereceye dayanilkki boya getirttim,bi boyaci abimiz getirdi sagolsun mavi cin yanindaki ünlüsoy boya egzoz boyamak isteyen burdan temin edebilir
Siah var mata yakin ben egzozu boyucam,birde dedigin tarzda bi gri var
mrb arkadaşlar,
ilk başlangıçta suzuki dl 650 yada yamaha fz8 gibi katagorideki motorları kullanmak mümkünmü sizce?
en yakın buluşmanız ne zaman öğrenebilirmiyim gelmek sizden akıl almak isterim
saygılar
Fz 8 intihar için daha uygun. Hatta paran varsa 600 RR al. sakat kalma ihtimalin de kalmaz......
Bi bitmediniz la...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
İsteyen arkadaslar cali yolu mavi cin 'e gelebilir saat 11 e kadar acigiz bi cay ismarlariz yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Tolgav senin bu iskencene acil bi care bulmamiz lazim cunku aletler yakisikli ama sag elin rahat durmazsa karizmalar dagilabilir,hocam en iyisi bi 250 cc motor al bi kac ay kullan sonra sat 600cc ye cik..
[QUOTE=fyildirok;2422658]İsteyen arkadaslar cali yolu mavi cin 'e gelebilir saat 11 e kadar acigiz bi cay ismarlariz yani[COLOR="Silver"]
hangi firma ? ben birazdan uğrayabilirim. bende mesai modundayım hala
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
Abi bn ozgene geldim,goremedim seni ve motoru geri dondum;) saglik olsun
neyse abı saglık olsun=) bıdakı sefere artık
pazar günü herkezi balat ormanlarındakı baja pistine beklerım...manyak bı aktıvıte=))
hpi baja 5t olarak nette arrattırırsanız bılgı sahıbı olursunuz =))) HIzlı,büyük ve kirli =))
mrb bursalı motorcular bende bursalıyım haberiniz olsun )
Akşam mesaideydim iş çıkışı "fyildirok" daveti ile mavi cine gittim On numara yer yapmışlar küçük sanayinin içine renk gelmiş sanayiye. Fatih tekrar kahveler için teşekkürler kardeşim ;) en kısa sürede yollarda da görüşmek üzere...
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
Afiyet olsun yine beklerim;)bi ara gelde su benim biraderin 96model isine.bi cozum bulalim;))
gökhan'in dediği gibi telefondan zor oluyo foruma pek hakim olamıyoruz, ama takipteyiz... Bugün çarşamba, klasik toplantı günü organizasyon var mi...
Bajalarimiz;)baja yarislarini gormek isteyen arkadaslarla pazar gunu haberlesebiliriz
Bu akşam saat 22.00 da buluşalım. Beşevler'de Ziraat bankasının üst tarafında saklı gizli hoş bi çay bahçesi var.Oraya gidelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
İşte burası
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Haritadan bi .ok anlamayanlar, saat 21:45 te Beşevler Ziraat bankasının önünde beklesin.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)