gittik ,arkadaş kemalpaşaya giderken kaza yapmış. Kan ihtiyacı karşılandı,allah şifa versin artık.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Gecmis olsun..bende motora odun baglicam.dunku gibi salak araba suruculerinin kafasina indirmek icin...
allah yardımcısı olsun ..allah şifalar versin inşallah
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
günaydın dostlar herkese iyi haftalar dilerim..işlerinizde yolunuzda herdaim hayırlı olsun......
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
merhaba 13-14 ağustos hafta sonu tur varmı bir yerlere?
yok mu bu gece çıkacak? sinirlerim tütüyor, gidip oturalım özgende veya vitaminde... hadin beyler (varsa bayanlar da)
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
ben varım çıkmaya meğilli olan...batuyu dürtüyorum bakalım dershanede şiimdi
Ninja
valla arkadaşlar işte olmasaydım siz daha çıkalım mı çıkıyozmu derken ben özgenden ben geldim diye yazardım da işteyim malesef :(
arkadaslar gecen bulusmanıza gelırken ufak bı kaza atlattım=)kulturpark gırısınde anıden onume cıkan arac anı fren yapmama neden oldu tam durucakken sola yattım..tabı ayakta ufak hasar var..ama şükür tam korumalıydım bırseyde yok...
Geçmiş olsun kardeş. O zaman haber versedin de dövseydik adamı ))))
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden saklasın oluyor öyle ufak tefek nazarlıklar, bize bişey olmasın
Ninja
sagolun,bu aksam bulusma olursa yazarsanız yıne gelmeye calısırım =)))
ben batuya bir salça olayım çıkışını yakalarım belki...
Ninja
yahu arasaydın da biz de stres ataydık bahaneyle...
neyse geçmiş olsun.
ulan iyi ki izinliyim millet resmen kayboldu; bir de abi geldi bırakamadık 3 gündür evde teflona döndüm sinirden...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
ben bursada yeni sayılırım.1 yıldır buradayım,cıbırımında geldiği 2 ay oldu. yavaştan dolaşmaya başlasak fena olmaz diye düşündüm.tek başına dolaşmanında pek bir keyfi olmuyor.umarım kısa zamanda buluşup turlarız.tekeriniz düz bassın.
benimki 250 lik, ben caddelerde pek dolaşmıyorum. sabah 7:50 de mudanya yolunda , akşamda 19:00 gibi acıbadem önünden geçiyorum o kadar. Gri kasalar 125 lik olmuyormu?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)