Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kurşunlu teklifim hala geçerliliğini korumaktadır yalnız şöyle bir detay vaR ki en az iki kişi gelmeniz lazım benim kurşunluda biraz işim var sora vay beni sattı olmasın ben ayrılınca da muhabbet devam etsin yok biz gelmiyoruz derseniz benim yine de gitmem lazım. gitmişken birlikte gidelim istiyorum

@ engindmn

müdür biri daha gelsin gidelim, yoksa direkt tanışıp satış koymuş gibi olacam
    bende gemlik tarafına kaynarım dert değil.akşam ola hayır ola.belki ben senden önce satış koyabilirim
    engin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öeh nasıl bir çıkar ilişkisi kurduk hemen direkt yol arkadaşı gereksinimine döndü olay
    Ninja

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    bu iş mantık evliliğine kadar gidebilir. neyse yolunuz açık olsun

bu sabah itibarıyle alamanya'dan abim gelmiştir, birkaç gün takılamayabilirim ortamlara ama siz gene de haber verin buluşmalar için.

özcan'ım canım ciğerim; ben kendime yazdıydım onu bea, üstüne alınmayasın! hani benden plan çıkmaz ancak talep ederim manasında...

mehmet balık nefisti ama iftarda zor olur yemesi, hafif kalabilir ayrıyeten. onu bayramdan sonra yapsak olma mı? şöyle 9 tabak konan sofralara gidek (yemekten çok kazık yiyek)
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

mehmet084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR
    Haklısın abi hafif kalabilir biz en iyisi et yiyelim kazık bir yer istiyorsanız tophanedeki hacıdayı hakikaten en az 9 10 tabak geliyo hesapta ona keza tabi geçen ramazan oruçlu olmadığımız bir gün eceyle hastaneden çıktık gel dedim şurada 2 şer tane lahmacun yiyelim kendimi iftar menüsünün içinde buldum hesapta yaklaşık 90 tl tuttu

Motosikleti
    diğer seçenekleri alalım.

Motosikleti
    CBR 250 R
    [/COLOR]bu akşamki teklifim kurşunlu... sanıyorum başta Semih olmak üzere herkes için uygundur.. serin-deniz kenarı[/QUOTE]

Dostum bu yazıyı dun gorebılseydım beraber gıderdık. Bu aksam bızımkı burda.

Güzel bir iftar gecesi yapmamız şart artık arkadaşlar. Herkesin müsait olduğu bir akşam, ulaşımda gelmeye üşenmeyeceği biryer ve yerken sıkıntı yapmıcak ekonomik bir mekan
    ayarlayıp bu iftarı gerçekleştirmelimiyiz sizcede??????

bu akşam biz yine bi tur yapacaz ama kurşunlu olur ama gemlik olur, isterseniz gelin millet
    Ninja

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    bu akşam biz yine bi tur yapacaz ama kurşunlu olur ama gemlik olur, isterseniz gelin millet
    üstad gece olacak birazdan çıkacakmısın,ne zaman nerden v.s
    engin

fyildirok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda
    Gazlayacaklar el kaldirsin;)

mehmet084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR
    Arkadaşlar bu gece 11 e doğru mustafa abi ,özcan,ben,semih bi araya gelip turlucaz gelmek isteyen arkadaşlar buyursun
    0555 996 20 70

Motosikleti
    nereye gazlıcanız bakayım? kısa mesafeyse belki gelebilirim.

bu öğlen mudanya turu yaptık ailece; bayaa motorcu gördüm orada; kesin dedim buluşma/organizasyon var kaçırdık yine diye! motordan tanıdığım bir zekeriya vardı, saha sonra da seda'yı gördüm.

fyildirok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda
    ARkadaslar bnde mavi cin alisveris merkezindeyim..siteden gelecek arkadaslara ilk çaylar benden;)) aksamlari saat 11 e kadar acigim

yarın sabahtan tura çıkalım diyoruz kimlere uyar... geç kalan geç gören arkadan yardırsın yakalasın bizi, numaram olan arasın olmayan gökhana sorsun alsın yine arasın
    Ninja

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    yarın sabahtan tura çıkalım diyoruz kimlere uyar... geç kalan geç gören arkadan yardırsın yakalasın bizi, numaram olan arasın olmayan gökhana sorsun alsın yine arasın
    Ama ben uyumadım daha... :(
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    ya bi dakka arkadaş neden beni arayıp senin numaranı öğreniyolar? Hem ben siteye bile bişey yazmıyorum sırf bana nispet yapacaksınız die sen beni aramalarını söylüyorsun. La gezemiyorum die içim içimi yiyo zaten dellendirmeyin la beni... Daha yeni işten çıktım akşam 6da yine gitcem pazar mazar yok devam ama bir gün gelecek ben gezerken sen çalışacaksın sedici batu o gün geldiğinde çarşıdan redline ile geçip seni tanımayacağım haberin ola

---------- Post added at 07:25 ---------- Previous post was at 07:20 ----------

beri bak sedici efendi hızımı alamadım sana karşı şimdi ama hem ramazan münasebetiynen hemide siteden uzaklaştırılmiyim die bişey yazmıyom burda ama hem sitede hem abonesi olduğum her sitede numaranı verip kız bu die yazarım hattını kırmak zorunda kalırsın ha kızdırma beni... :p la bu 12saat çalışma fikrini çıkaranı ben..............

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bi dakka arkadaş neden beni arayıp senin numaranı öğreniyolar? Hem ben siteye bile bişey yazmıyorum sırf bana nispet yapacaksınız die sen beni aramalarını söylüyorsun. La gezemiyorum die içim içimi yiyo zaten dellendirmeyin la beni... Daha yeni işten çıktım akşam 6da yine gitcem pazar mazar yok devam ama bir gün gelecek ben gezerken sen çalışacaksın sedici batu o gün geldiğinde çarşıdan redline ile geçip seni tanımayacağım haberin ola

---------- Post added at 07:25 ---------- Previous post was at 07:20 ----------

beri bak sedici efendi hızımı alamadım sana karşı şimdi ama hem ramazan münasebetiynen hemide siteden uzaklaştırılmiyim die bişey yazmıyom burda ama hem sitede hem abonesi olduğum her sitede numaranı verip kız bu die yazarım hattını kırmak zorunda kalırsın ha kızdırma beni... :p la bu 12saat çalışma fikrini çıkaranı ben..............
    Ahtın tuttu gökhanım mağazada tadilat varmış,sedicide çıkamıyor.Bari bende gideyim de :d kehvaltı yapayım mudanyada red kit gibi tek başıma
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı Madv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bari bende gideyim de mudanyada red kit gibi tek başıma
    Yanlız olmaaaaz. Geldim geldim.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Andurilf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    cok acil a rh pozitif kan ihtiyaci vaq. Motorcu bi abimiz kaza yapmis 2 gundur uludag fakultede yogun bakimda.
    Irtibat tel:05306970154

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Benim a+ ve özcan'ında 0+ ikimizde geliyoruz şimdi fakülteye kan vermeye..
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Andurilf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    Alıntı Madv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim a+ ve özcan'ında 0+ ikimizde geliyoruz şimdi fakülteye kan vermeye..
    ilginiz için teşekkür ederim
    Rock & roll

Berkant ÖZTÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler