ay manyak kaykay!
motoru o fiyata vereceğine benzin döküp yaksaydın be!
yazık etmişsin...
satış kesinleşmediyse 2.500'e ben alıcıyım arkadaşım.
ay manyak kaykay!
motoru o fiyata vereceğine benzin döküp yaksaydın be!
yazık etmişsin...
satış kesinleşmediyse 2.500'e ben alıcıyım arkadaşım.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
abi forumu takip etmek imkansız hale gelmiş yaaa öff ne çok yazı var
neyse ben bayramda 10 gün kadar bursadayım bu süre içerisinde motor tepesinde olacağım kesin cem abicim göüşürüz illaki zaten evler yakın ayrıca teo ya vermene gerek yok abi ayıp senin yaptığın valla böylede şantaj olmaz doktoruda görmedik ne zamandır saygılar onada gelince hepinize ulaşacağım teker teker..ha diğer soruya cevapta denizlideyim maalesef okul 4.sene bi ara bitecek bakalım bizde bekliyoruz mangal babayada selambide gümüşarda ya ulaşsam ii olcak gelince yağmurluğu kaldı yaa bende yağmura yakalandığımda yanımdaki vatandaşın hayatını kurtarmıştı saolsun
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
ultraukala
Bu akşam kimsecikler yok...Ses seda çıkmıyor kimseden.Misafir arkadasta buyursun üyeliğini yapsın eğer yoksa üyeliği...
AKIN FİDAN
ben eker e baya yakınım artık bisikleti alır gelirim
Bak bir buluşma ile,hararetimiz söndü,sakinleşiverdik.
Gelemeyen arkadaşlar size de tavsiye ediyorum,Akşam yemeklerden sonra,tok karnına 1 ölçek buluşma ve sohbet şurubu.
Hoş,aramızda hekimler varken reçete yazmak bize düşmez ama.
Bizimki kocakarı ilacı,her derde deva,
GÖZE FER,BATNI CİLA,HASTAYA ŞİFADIR ÇOOORBAAA.(bilen biliyoooo)
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Akıncığım ben de son an da karar vererek ekere gittim 8 kişiydik çoook güzeeeel bir akşam geçirdik
Özkancığım benim fotolar karanlık çıkmış,videoyu ayarlayıp onu koyacam buraya.
Sen nasıl oldun ağrın sızın varmı?
Bu akşam işkembe aldık yarına hanım pişirecek.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
ender'im, yağmurluk dedin de, bende alt yağmurluk var. bir de güzel kışlık eldiven.
gelince hatırlat, sana vereyim onları.
dört gözle bekliyoruz... ama sen okulu bitirmek için acele etme. iyice öğren de geç sınıfları. ben öyle yaptım, 8 senede bitirdim fakülteyi.
ihtiyarım be! işte budur... var mı çorba gibisi? (yalnız şu işkembeyi çok merak ettim. hanıma da söyledim. işkembe yaptığınız bir akşam haber vermenizi bekliyoruz abicim)
abi bizim resimler n'oldu sahi?
Yahu uyurken resmini çektirip avatar diye kullandın tamam ama kedine neden o ismi koydun, daha doğrusu neden RUS çağrışımlı bir isim koydun desem daha iyi doktorum
Bu mokoko diyor ya, geçen gün arabasında ne dinliyordu biliyormusunuz?
Nazan Öncel, şarkının adı : kuşu kalkmaz...
Ama ne zevkle dinliyordu, şaştım kaldım
Enderim, ne bu okul yahu, nele edip durusun oolada bölü ( adam denizli de arkadaşlar, anlayacağı gibi yazın lütfen), yazıve bakem
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
Mangal
Bu mokoko diyor ya, geçen gün arabasında ne dinliyordu biliyormusunuz?
Nazan Öncel, şarkının adı : kuşu kalkmaz...
Ama ne zevkle dinliyordu, şaştım kaldım
mangal abı o kedi değil köpek raş diyem okunuyor ayrıca
büyüyünce de bir canavar olacak staffordshire bull terrier cinsi.
cem abi ucuz mucuz ama ıhtıyaçtan tamamen verdim.para yok pul yok
gorun doktorların halını avukat olmak lazımmış
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
2 gündür nete giremiyordum internetler kesikti (valla)
buluşmaya gelen herkese tesekkür ederim , cok güzeldi sohbet
birde gece işe gitme derdim olmasaydı , garsonlar kovana kadar oturmak isterdim...
özkancım kardesim gecmis olsun umarım cok bise yoktur, iyi bir tecrübe kazanmışşındır herhalde
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
ultraukala____________________________________(orh an abiden çaldım bunu da kızmaz inşallah bana)
Ohh ne güzel valla eker buluşmalarınız artmış demekki zamanla herşey yoluna oturacak.Şimdi sıra geldi motorlar ile grup gezilerine başlamaya...
AKIN FİDAN
İki gündür işlerim yoğun.Bu akşam 23.30 kamil koç otobüsüyle iş için,Denizliye gidivereyoom.gısmetseğ yarin dönüvecem gari.
Sağlıcakla kalınız.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)