olum gezi varsa erkenden haber verin ben motoru servise bırakayım biran önce
olum gezi varsa erkenden haber verin ben motoru servise bırakayım biran önce
Ninja
Pazarım çoktan doldu ama ben cumartesi günü yapılacak olan herhangi bir etkinliğe katılabilirim...Çoğu kişi öğleden sonra çalışmıyor yarım günlükte olsa katılım olur diye düşünüyorum... :
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ben cumartesi kaç kaç çalışacağım belli değil ama ufak bir gezi yapmak fikri güzel kimler gelir? Liste yapalım mı
Kadir'in motor satılmıııııışşş amanın gitmiş motoooorrrrr... alacaadım ben onuuuuuuu...
Ninja
Bütün gün bilgiasayar başında MT ye ne yazsam dersen "kimse çıkmıyor" dersin, aslında sen çıkmıyorsun farkında mısın? Cumartesi, Pazar benim planımı biliyorsun.
Çok oluyo la o motur satılalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
Aha yeni üye. Hoşgeldin. Biz gezmekten buluşmaya vakit bulamıyoruz
Çarşamba akşamları saat 19:00 da İhsaniye Barış Cafe'de toplanıyoruz. (tabii önceden buradan haberleşerek.Ne gerek varsa...?)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
çıkıyor musunuz özcan agam yapma Allah aşkına yaw ben bu hafta başından beri herkesi arıyorum kimse gelmiyor isyanlardayım ulennn
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Vay arkadaş.Etkinlik oluşturduk ta "belki gelicem" dedin ya...
Ben ve Madv Batu kardeşim kültür parka doğru yola çıktık şimdi ve tam 20:00'da havuzun oradaki toplanma yerimizde buluşacağız gelecek arkadaşlara duyurulur saygılar vergiler bizden
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Ateş almaya geliyom.
sen havuzun etrafında bir tur dön görürsün zaten tam olarak kuzeydoğu'daki girintide takılıyoruz genelde
repsol tiger yada beyaz GTR gördün mü yapış
Ninja
kimsenin çıkmaya niyeti yok herhalde yeşil yeşil yanıryor herkez
engin
gökhan cepten giriyor zaten, kaptan çıkar birazdan, ben çalışıyorum hala, diğer arkadaşlar çıktı çoktan beni aramışlardı çıkmadan daha
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:05 ----------
arkadaşlarla bi 15 dk önce görüştüm burdayız dedi (havuz kenarı) gelen olur diye bekliyorlarmış hala...
Ninja
o bişey mi abi adam resmen denklem kurdu bir keresinde batu bulursan paylaş aga beni yorma cepten
Özcan zaten bizde etkinliğini şenlendirmek için yola çıkıcaz...Yanlışlıkla bi davet ettiydin unuttunmu (he he,bayan milletinden bişiy saklanmıyor),kuralları orda koyar akşamına dönerim abi(alkol alınmıycak,dişilere bakılmıycak ...vs),isteyen çadırını kurar kalır,hazırla kahveleri cumartesi öğleden sonra fıstıklıdayız,tüm üyelerimiz tarafımdan davetlidir...
1-Özcan(zaten orda)
2-Nevin
3-Gökhan
4-sedici
5-Zekeriya(sıkıyosa gelme)
.........
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Etkinlik benimse kuralları ben koyarım hoca hanıııım.
KURALLAR
alkol alınmıycak,dişilere bakılmıycak ...vs
bende varım bende bende dişilere bakmicam söz (tek ayağım yukarda)
---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 16:10 ----------
bende varım bende bende dişilere bakmicam söz (tek ayağım yukarda)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)