yani (evet) sevindim güldüğüne (valla)
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Yeni Bursa MT adayı olarak herkese merhaba en az 4 sene Bursa'dayım. Üni kayıt tarihlerinde yurt olayları için yardımcı olabilecek yardımsever abiler aranıyor aklınızda olsun.
vay ahmetim hoşgeldin gel gel 93 lü güçlü arkadaşım ayarlarız bişeyler
özcan abi metin diye 20 yıllık arkadaşımın düğünü birazdan gelin alımına gidilecek önemli olan kimin olduğu değil kimin sizi davet ettiği olduğunu sanıyordum...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Deneme bir ki... Mobile.motosiklet.net çalışıyormuş... iyi geceler millet
beyler bu çarşamba doğru düzgün bir toplantı yapıp konuşsak iyi olacak...
ooo abiler ya hiç z yoluna gitmiyoruz???
16 BH 631
bi toplanalım da oraya gitmesi kalsın
buluşma olursa banada haber verin
berkant öztürk 5358181666
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
SElam mıllet..Bursada Md den bı ses seda yok,ölmus bıtmıs onlar..=)bı bulusma varmı
5346252016 fatih
Gökhan insanı... yap listeyi belki ilerleyen saatlerde ben de dahil olurum
Ninja
la sedici insan ziyanı sen ne zaman gelcem dedinde ben gelmedim sen gel toplamaya çalış bir kere de la
banane olum liste insanı sensin topla milleti de iki tur atak
Ninja
at görmüşlüğü yok diyecektin herhlde aga harbiden atmıydı köpekmiydi belli olmuyodu la allahtan zincir dişliyi değiştirdik de seri kaçtım
Liste konusuna gelince hadi şu oylat gezisini ayarlayalım 14.08.2011 pazarı uygunmudur beyler bayanlar?
Ramazanda Oylat' olsa olsa iftar gezisi olur.Bizde benzin yok motorda benzin var,e buda riskli bir yolculuk olur...Herkes evinde tıkınsın::
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
o zaman bu pazar yapalım bişeyler hocam... Sıkıldım yaw kimse çıkmıyor ne bu ya :S gjllugdxcmçşhdazvjgbgfgkçmkşğ.ii.şjnvsszzqavnjjkşş :(
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)