abi hepiniz gittiniz bir ben bir casus kaldık burda tırs attım la
abi hepiniz gittiniz bir ben bir casus kaldık burda tırs attım la
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
selam beyler bugünlerde gırlağıma kadar işlere boğuldum sabahım geceme karıştı. hafta sonu vakit bulabilirsem organizasyonda varsa bana da haber verirseniz makbule geçer valla ;)
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
arkadaşlar cumartesi mustafa abinin düğünü varmış 16:00da toplanıp kortej yapalım diyor pazar da benim kardeşim evleniyor öğlen de kortej yapalım diyorum uyan olursa buyursun gelsin tel bekliyorum
İşten izin alabilirsem Cumartesi gelicem. Pazar zaten iş yok kesin gelicem. (Malum havlu lazım )
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hemsolar iyi geceler.
Yasiyomusunuz merak ettim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Size de iyi geceler.
özcan fransizcayi sökmeye baslamissin?
Oldun sen artik, alayim seni yanima.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Plastic Omnium 'a çağırdılardı gitmedim salak gibi. Şimdi bu teklife hayır demem, gelir başına ekşirim
özcan abi dün bağlantı koptu giremedim internete bide fiber diye geziyo geçmişine yandığımın superonline tamda sana bi süpriz yapıcaktım
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Beyler Dikiliden selamlar.İyi şımardım bu aralar ama izin isteyipte izin verilince gitmek kaçınılmaz oldu.Zevkle gittim tabii.Bursa'dan gelen tek armut benim şimdilik daha 16 plaka göremedim.
beyler ben bugünde yarın da 12saat çalışıyormuşum yarınki mustafa abinin kortejine katalamayabilirim ancak pazar günü kardeşimin düğününde sabah 11:00da herkesi bekliyorum özcan aga ve madv batu özellikle sizleri liste başı yaptım haberiniz ola
dostlarım..
benim cbr250r ı bugün ilk bin bakımı için servise götürdüm. dönüşte çin malı gibi titreme yaptı. yağı falan deişti onu mu yadırgadı yavrucak... şaka bi yana canımı sıktı bu titreme neden olablir? geçermi? yoksa yarın tekrar servise götürmeli miyim?
Plastik enjeksiyon makinesi, elektrik,elektronik,hidrolik,pnömatik,mekanik bakımı işim.
Arkadaşlar, ben Pazar sabah işe gitçeeem :( . Çekip bağlamam gereken 135 mt. 3x120 + 90 kablom var. Öğleden sonra çıkıcam, sonra akşam 21 de gene gidip, sabah çıkçam. Beni bu hafta sonu yok yazın.
semih kardeşim sen acilen baktır o titreme olmaması gerekir... Özcan agam bende bugün sabaha kadar çalışıyorum yarın da 14:30 22:30 çalışıyorum ama pazar boşum kortejde yok olmama üzüldüm :(
beni de yok sayın bu hafta sonu. başımızdaki kara bulutlar dağılmadı henüz, birtakım aile problemlerinden dolayı 1 haftadır hiçkimseyle görüşemiyorum, bugün de ramazan öncesi son haftayı geçirmek üzere ailemi kumla'ya götüreceğim. ben de pazar akşamına kadar kalıp hiç başlamamış yaz tatilimin son tadını çıkarayım havuz başında.
bugün başlamasını umduğum yıllık iznim şirketteki meseleler yüzünden haftaya ramazan başına kaydı (çok kızdım), işimie bakacak yedek eleman nazlanıyor (yine kızdım), babam rahatsızlandı (üzüldüm), motor gene saçmalamaya başladı artık ne olduğunu gerçekten anlamıyorum (çok çok kızdım), bir geçöen hafta yalova'da denize girdim bir de bu akşam sitede havuza gircem sonra yaz bitti bana (çok şaşırdım).
bu yaz her yere yetişirim sanmıştım, hiçbir yere gidemeyip, hiçbir etkimliğe katılamadım (şansımı s....). bayaadır görüşemedik sizlerle de (belki özlemişimdir). bir de son geldiğimde (hatırlamıyom ne zaman) barış cafe'de beni kesen (parçalayan) bir hatun vardı; (söyleyin bulsun beni)
unutmadan size iyi haftasonları ve düğün konvoyları dilerim.
neyse yeter bu kadar (saçmalıyorum)
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)