uyar... Listeci Gökhan! patlat bakalım iki cbr bi tiger
Ninja
evet beyler 17.07.2011 TERÖRÜ LANETLEME TURU
1. Gökhans16cbr
2. Sedici
3. özcan1980
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Andurilf(Berkant) ve Enjeksiyon(Turgut) ta gelebilir. Dahil ediver Gökhanım
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Arkadaşlar teröre bir şehit dahi versek yeri göğü inletmemiz lazım ama bizde şehit acısı sayılarla ölçülüyor.13 şehit değilde 3 şehit verseydik ne olacaktı.Söyleyeyim hiçbirşey,Herkes pazartesi işine gider ateş şehit akrabalarının yüreğine düşer.Yemin ederim savaş halinde olsak içim yanmayacak ama 30 senedir dağdaki 3-5 çapulcuya sürekli şehit veriyoruz ortada nihai çözüm yok.Daha kötüsü bunları yöneten köpek bizimle aynı ilde nefes alıp veriyor.Bugün imralı adası görünce içim cız etti.Resmen ada tahsis edilmiş adama.Ama maalesef terörü besleyen malum ülke bu ülkenin hükümetini de belirliyor.Kendimizi kandırmayalım.Amerika isterse iktidar değişir,Amerika izin verirse sınır ötesi operasyon olur,Maalesef ordumuzun ve devlet temel olarak amerkanın kontrölunde bunuda malum cemaatlerle yapıyorlar.Birileri isterse diklensin o övülen ekonomi nasıl tepe taklak olur hep beraber görürüz.Çok sinirlendim.
geçerken tüm kurşunluyu inlettiniz be. siz geçerken 'bu bizimkiler. burda da mı' diye bağırdım. hiç beklemiyordum. ne fiyakalıydı. kaldırımda olmak yerine motorumun üzerinde olmak isterdim...
16 BH 631
cumartesi akşamı sabaha kadar eğlenip pazar sabahı cenazeye uyanmak berbat birşey. bizimkileri önden yolladım ama ben alkolden ayılana kadar akşam oldu, durmadan dönen başım yüzünden yola çıkmaya cesaret edemedim, akşama kadar soğuk duşla toparlandım. cenaze evinden de "teröre lanet" konvoyuna yetişecek zamanım olmadı maalesef. herhalde en anlamlı korteji kaçırdım.
yolda gelirken yine kaza atlattım, 2 kez! otoyolda önünde başka araç olmayan bir 4 tekerli hayvanat tam onu sollamak üzereyken aniden sola önüme kırıp bir de frene bastı!!!!!!! O..çocğuna neredeyse arkadan girip önden çıkacaktım (140 km/h ile cenazeye yetişecem diye biraz bastım) motorumun fren tepkisini, her zaman söylüyorum; bu lanet makinada mı var sorun yoksa hepsi böyle mi bu ikiteker meretlerin? kaç metre yalpaladığımı, o hızda ayaklarımı yere sürterek denge tutmaya çalıştığımı ve lanet olsun ÖDÜM BOKUMA KARIŞTIĞINI söylemesem olmazdı. bu dürdane rampasından inerken oldu, ikincisi de ovaakçadan terminale dönmeden az önceki kavşakta kamyonun biri böyle baka baka gel bana gir dercesine dönüş yapıverdi ben zaten titreyerek gidiyorum tam oldu üstüne!
vallaha az kaldı; yemin ediyorum öyle bir modifiye yapıcam ki, daha da kimse ne gördü ne duydu ne yaptı! motorun önüne çift taraflı mızrak takıcam, şu eski atlı şövalye düellolarında kullandıkları cinsten ama sonra polisle uğraşmak zorunda kalıcam hay ................ neyse ben sinirim geçince geleyim...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Siteyi biraz renklendirelim dimi ama
Ben
Uploaded with ImageShack.us
Asıl sahibi Semih...
cc'ye göre anahtar
Ve işte CBR topluluğu
ne yapalım be gökhan.. bulaştık bir kere çıkamıyoruz içinden. sabit ankara hattım var.. sabah gidip aksam geliyordum ewe ayıptır soylemesi 2 gun once gece bodrum seferi yaptım sahilden sırayı alt üst etti.. tewkara kendi sırama kavusunca ölmez sag kalırsak gelicem bir gün... görüşmek dileğiyle hoşçakalın..
şu motosikletlerin güzelliğine bak ya.
16 BH 631
alooooo kimse yohmiiiiiiii????
var var bi buluşma bi çay içimi yapılmalı
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Gençler 22 temmuz cuma Hande Yener Locco'da giriş Tam: 50 tl Öğrenci: 40 tl gider miyiz
23 temmuz cumartesi Atiye Gemlik'te halk konseri beleş
iki gün üstüste kopalım derim ben uyan varsa??? zira hastayım ikisine de
moğollar şu an ataevler pazar alanında bilginize!!!
Ninja
agalar ben o saatlere çalışıyor oluyorum cumartesi zaten arkadaşın düğünü var oraya gideceğim pazar da düğündeyim gelin pazar günü düğün korteji yapalım :p
harbi yapalım ya kıyak olsun arkadaşa da ;)
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Şu an 4 kullanıcı var. (3 üye ve 1 konuk)
Şişşt sessiz olun.Aramızda casus var.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)