slm millet bimotorsiklet beğendim fikrinizi almak isterim dorado corvus bursada görmedim hiç ama çok hoş bi tipi var 250cc su soğutmalı ve otomatik bursada satan bikaç kişi var bende motoran anaconda 150 var satıp almayı düşünüyrm nedersiniz?
slm millet bimotorsiklet beğendim fikrinizi almak isterim dorado corvus bursada görmedim hiç ama çok hoş bi tipi var 250cc su soğutmalı ve otomatik bursada satan bikaç kişi var bende motoran anaconda 150 var satıp almayı düşünüyrm nedersiniz?
a.s. Dostum hoşgeldin... satılık olanlardan biri bir abimize ait dorado iidir yaa
---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:19 ----------
özcan kaptan daha işten dönmedi sanırım dönünce gerekli bilgileri alabilirsin dostum ;)
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Haydeee! Ben gelene kadar kimse kalmamış.
Biri bana bişey mi dedi ???
Genelde çıkışta sanayiye (isim vermiim ) gidip orada takılıp,oradan çıkışta bira içilecek vardiya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
Şişşt beri bak. Ağır ol bakem. gezip tozacağına ek iş yapmayı denemelisin. Hem canın sıkılmaz, hem daha sağlam gezilere gitmek için para kazanırsın. ( senin aldığın maaşla 2 çocuk büyütenler var,onlar ne yapsın.) Yanlış anlama bunu kabullen demiyorum.Ama çalışma koşullarından memnun değilsen çalışmaya devam etmeyeceksin.
Ya da benim gibi yapacaksın. Vardiyanın güzel yanını çıkartacaksın,gündüzleri boşken ek iş yapacaksın.Gaste mi dağıtırsın,balık mı satarsın, marangozluk mu yaparsın, garsonluk mu yaparsın, tesisatçılık mı yaparsın, dönerci kuryeliği mi yaparsın bilmem. Ama bişeyler yapman gerekiyor sanırım. Sana senin aldığın maaşla ev geçindirip çocuk büyüten bi abi tavsiyesi.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ya arkadaşlar yapalım bir uzun yol artık ya istanbula mı gitcez başka bir yeremi gitcez bi kararlaştıralım da gidelum daa
1-haftada bir geziyorum.(gayet makul)2 -ek iş yapmam.(bekarım,spora gidiyorum,fabrika'nın çalışma düzeni dengesiz)3-Empati yapmayı bıraktım.o maaşı alıpta ben evlenip iki çocuk yapmamayı biliyorsam onlarda yapmayacak.4-630 lira aldığını sanmıyorum(ek işin hariç).(kabullenmiyorum bilgi amaçlı yazıyorum)
[COLOR="#0000CD"] Selam kardeş ,Doradoları ben de araştırdım,görünüşü ve otomotik vites olması oldukça ilgimi çekti ancak tek bir olumlu yorum bulamadım ve çin olması beni bu isteğimden vazgeçirdi...500 km yi doldurmadan heryeri dökülürmü bir motorun işte bu öyle..."Çin malı alacak kadar zengin değilim "diye bir söz vardırya hani işte bu Çininde Çini,şimdi var git sen kararını ver...[/COLOR[/I]]
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Oley izni kopardım.2 gün izin,aldım pazar çalışmaya devam.Yoldan gelip çalışmak zor olacak ama gülü sevdik,dikenleri ellerime helal olsun.
[QUOTE=özcan1980;2403859]
Genelde çıkışta sanayiye (isim vermiim ) gidip orada takılıp,oradan çıkışta bira içilecek vardiya. [COLOR="Silver"]
) affiyet olsun vardiyası desene
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
Affiyet olsun vardiyası
kim var kim yok millet... bi çaya çorbaya mı çıksak
---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
ulan ben iki gün foruma girmesem 3 sayfa yazarsınız benim işim yok forumdayım kimse yok arkadaş
Ninja
geçmişine yandığımın ybr'sinin arka lastiği patladı.
bu ybr'ye arka tubeless oluyo mu ? yada nerde yaptırabilirim bilen varmı
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Çıkalım çıkalım. Birader geliyo benim. Birazdan Terminele gidicem almaya. Sen de gel. Oradan çaya çorbaya gideriz.
Oluyor.Sen git senin lastik ölçülerinde tubeless lastik al.( Gazcılarda Tekyıldız Motor da vardır.) Sonra istediğin tamircide yaptırırsın.
Acil kask ihtiyacım var millet, tavsiyelerinizi bekliyorum... Ls2 hariç!!!!
Ninja
nitro nitro
beraat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
Allah 'tan şehitlerimize rahmet kederli ailelerine başsağlığı diler bu vesileyle tüm islam eleminin ve özellikle siz motorcu kardeşlerimin kandilini kutlarım.tedbiri bizden takdiri allah ' tan .allah kaza bela vermesin inşallah
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
tüm motorcu kardeşlerimin kandili mübarek olsun...
---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 17:22 ----------
arkadaşlar bu pazar kuzenimin söz merasimi dolayısıyla büyükorhan a gideceğim ve gelirken de geze geze gelmeyi planlıyorum yol arkadaşları aranıyor
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)