Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    loading...
    SelamunAleyküm Millet Ne Var Ne Yok... Bu Arada Pamukkale Turizm'den Herkese Selamlar.. Seferler Sebebeiyle Görüşemiyoruz Sizlerle.. Özcan Abi Şu Buluşma Günlerini Burda Açıklayın Ya.. Yada Ben Göremiyorum.. Ona Göre Sefer Denk Getireyimde İki Çay İçelim Yahu.. Yeni Katılan Arkadaşlar Sizlerde Hoşgeldiniz.. Hoşçakalın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    aleykümselam fırat turizm ne bu yaw hayırdır motordan vazgeçip otobüse mi döndün buluşma günü yeri ve saati aynı bu hafta bende katılacağım herhangi bir sıkıntı olmazsa çarşamba günü akşam 20:00 da barış cafe de...
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beni arayıp hatırlatın la bak unuturum yoğunum
    Ninja

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    sen her zaman yoğunsun aga telinde bozuk zaten

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    13 temmuz çarşamba barış cafe saat 20.00 GÜNCELL
    Ninja

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    13 temmuz çarşamba barış cafe saat 20.00 GÜNCELL
    Kesin sen unutursun
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    celal agayı da arayacağız unutmayın bu arada özcan aga senin vardiya ne bu hafta?

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    celal agayı da arayacağız unutmayın bu arada özcan aga senin vardiya ne bu hafta?
    İşte asıl bomba bu Gökhan'ım. 16 -- 24 :(
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

zalim17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    660 tenere
    15-16-17 temmuz 2011 balıkesir edremit hanlar mevkiinde (kaz dağları) motorsiklet şenliği var. Duyurulur
    xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere

Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250 E9-B
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte asıl bomba bu Gökhan'ım. 16 -- 24 :(
    çıkışta çorba içilecek vardiya
    Carpe Diem :bounce: (Berkant)

Regal Raptor

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    dn rezil vardiya desene agam ya :( neyse kimler geliyor bu akşam

Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250 E9-B
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dn rezil vardiya desene agam ya :( neyse kimler geliyor bu akşam
    ben çalışıyorum belki bi ara uğrayabilirim gökhan tanışmak için ;)

Regal Raptor

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    2 yıldır 8-4 işe gittim.Nihayet bir iki haftadır 4-12 işe gitmeye başladım.Vardiyam dönüyor artık ama hala sabah erken kalkıyorum.Bu arada bugün festival için izin isticem vermezlere yinede festivale gidicem.Çok bunaldım artık Karacabey'den.Hasbel kader yüksekokul okumama rağmen palet indir kaldırmaktan(badiye gitmesem sorun değil,resmen gelişimimi engelliyor),40 derece sıcakta çalışmaktan,her pazarı acaba çalışma varmı diye diye kuşkuyla beklemekten,asgari aylığa talim etmekten.Gemileri yakıcam birgün gemiyle birlikte yanmaktan korkuyorum.

Motosikleti
    Tiger
    balıkesir motorsiklet şenliğine giden var mı

Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250 E9-B
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 yıldır 8-4 işe gittim.Nihayet bir iki haftadır 4-12 işe gitmeye başladım.Vardiyam dönüyor artık ama hala sabah erken kalkıyorum.Bu arada bugün festival için izin isticem vermezlere yinede festivale gidicem.Çok bunaldım artık Karacabey'den.Hasbel kader yüksekokul okumama rağmen palet indir kaldırmaktan(badiye gitmesem sorun değil,resmen gelişimimi engelliyor),40 derece sıcakta çalışmaktan,her pazarı acaba çalışma varmı diye diye kuşkuyla beklemekten,asgari aylığa talim etmekten.Gemileri yakıcam birgün gemiyle birlikte yanmaktan korkuyorum.
    nacizane tavsiyem, köprüleri yakmadan önce karaya çıktığından emin ol derim. neyazıkki hayat herzaman adil olamıyor.. hayat zor..

Regal Raptor

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Bekar olduğumdan bir ayağım karada sayılır.İşten çok bunaldım hatta söyledim eleman çıkışı olacağı zaman benide çıkartın diye.Benden memnun olduklarını düşünüyorum çünkü çalışkanım.Ama ödleri patlıyor tazminat vercez diye bu yüzden fabrikada disiplinsizlik hakim.Birde 29 yaşında olmak gibi bir sorunum var.Oku,sağda solda her işi yap,29 yaşına gel,ilk motorunu o zaman alabil,2 sene olsun işe gireli sözde torpilli olmana rağmen kadroya gireme asgari aylık al operatör bile yapılma operatörlerin ortaokul filan mezunu olsun,acayip adam kayırma olsun.sanki askerdeymişiz gibi ufak çaplı devrecilik olsun,meyve sebze işleme gibi abuk bir bölüm okumak zoruna kalındığı için(meslek lisesi oraya puan veriyordu)Her fabrikaya başvur kimse çağırmasın.Kpss'de sürekli hüsran.Giderek sakinleşeceğine deliren bir kişilik oluşumu.Bir sürü yere başvurma,sigorta işlediğinden dolayı çağırılmama... yalnızlık,parasızlık v.b

Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250 E9-B
    Bekar olduğumdan bir ayağım karada sayılır.İşten çok bunaldım hatta söyledim eleman çıkışı olacağı zaman benide çıkartın diye.Benden memnun olduklarını düşünüyorum çünkü çalışkanım.Ama ödleri patlıyor tazminat vercez diye bu yüzden fabrikada disiplinsizlik hakim.Birde 29 yaşında olmak gibi bir sorunum var.Oku,sağda solda her işi yap,29 yaşına gel,ilk motorunu o zaman alabil,2 sene olsun işe gireli sözde torpilli olmana rağmen kadroya gireme asgari aylık al operatör bile yapılma operatörlerin ortaokul filan mezunu olsun,acayip adam kayırma olsun.sanki askerdeymişiz gibi ufak çaplı devrecilik olsun,meyve sebze işleme gibi abuk bir bölüm okumak zoruna kalındığı için(meslek lisesi oraya puan veriyordu)Her fabrikaya başvur kimse çağırmasın.Kpss'de sürekli hüsran.Giderek sakinleşeceğine deliren bir kişilik oluşumu.Bir sürü yere başvurma,sigorta işlediğinden dolayı çağırılmama... yalnızlık,parasızlık v.b
    baya bi bunalmışsın. bence iş çıkışı atla motoruna git gez kafa dağıt .

Regal Raptor

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Neyse umuma açık yere fazlaca içimi döktüm.kafamı birgün komple dağıtacağım.Hayatı tutunduğum iki dal var biri motorum biri spor bir üçüncüsü(aslında tek dal olacaktı,fazla kayganmış) için 1-2 sene önceye kadar çok kafa yorardım.Hissizleştim güzel bir kız görmek benim için hiçbirşey ifade etmiyor.Bu kadarı yeter ağlama duvarına döndürdüm forumu...

Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250 E9-B
    Neyse umuma açık yere fazlaca içimi döktüm.kafamı birgün komple dağıtacağım.Hayatı tutunduğum iki dal var biri motorum biri spor bir üçüncüsü(aslında tek dal olacaktı,fazla kayganmış) için 1-2 sene önceye kadar çok kafa yorardım.Hissizleştim güzel bir kız görmek benim için hiçbirşey ifade etmiyor.Bu kadarı yeter ağlama duvarına döndürdüm forumu...
    insanlık hali olur böyle şeyler kafayı çok takmamak lazım.aslında herşey insanın kendisinin elinde. bazen insan sınırlanmış da hissetse.. bence sen sağlam bi tatil yapıp stres atmalısın ;)

Regal Raptor

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    beyler ben 20:00da barışta olacağım... Haftalık olağan zirveye kimler katılıyor?

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

biz can eda ve ben barışta çaylarımızı yudumlamaya başladık diğer ekip üyelerine duyurulur...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler