herkeze tekrardan merhabalar. üniversite sınavı motorsuzluk falan filan derken yeni motorum ile yine buralardayım. pazar günü bi aksilik çıkmazsa geziye bende gelicem.nedir pazar gününün planı?
herkeze tekrardan merhabalar. üniversite sınavı motorsuzluk falan filan derken yeni motorum ile yine buralardayım. pazar günü bi aksilik çıkmazsa geziye bende gelicem.nedir pazar gününün planı?
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
evet beyler bayanlar pazar günü planını yapalım biran önce
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/91231-power-led-stop-far-yapimi.html
Bakın bakiiim nasıl olmuş..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ar-yapimi.html
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
buralar kalabalık, caddeler boş...
"çınarcık" da gezi listesine eklensin, bir ara gidelim. (beach kafası tabi)
@özcan aga; ben de yapıcam bir arka far ledli medli amma vakit yok be!
@sedici: geçen gün senden mesaj geldi ama okuyamadım (yaşasın bilekberi); bir ara tekrar yazsan...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
hacıaaabi nooldu siteye ya, kaç gündür sitesiziz artık rüyama girdiniz hepiniz, iletişim kopması yaşandı...
o gün seni gördüm ankara asfaltından gökdereye çıkıyordun ıslık öttürdüm baktın görmedin beni ben de ıslık öttüren bendim şurdayım falan diye mesaj attım ses çıkmayınca da müsait değilsin diye bulaşmadım bidaha
Ninja
sen işten erken çıkabiliyo musun, yada hafta içi çalışmadığın gün var mı bro, ona göre servis yazacam kendime deniz havası/redbul araba buram buram redbull kokuyo
Ninja
araba he vay batular vay
Beyler haftaya Balıkesir Motosiklet festivalı var,ne dersiniz? Bana 180 km.aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum.Oylat gezisi ne alemde bu arada gidiyor muyuz?
olum gideceğimiz yer 6da kapanıyo ve cumartesi de çalışmıyo... mini mini ablaların yanına götürecektim seni... 6da işten çıkıyolar hepbirlikte takılacaktık, neyse ben de yalnız giderim artık
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
öyle boolluuuum naapalım, aradık seni çalışıyodun, e motorların da bakımı geldi yaptıramıyoruz, 4teker takıldık işte
Ninja
herkese selamlar .....
ooo semih kardeş holgeldin yeni CBR250Rın da hoşgelmiş
---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
ooo semih kardeş holgeldin yeni CBR250Rın da hoşgelmiş
İç CıBıRım iç yarasın bebişime, sabah kahvaltısı önemlidir gençleerr...
Uploaded with ImageShack.us
günaydın arkadaşlar.. bugün motorumla ilk sorunu yaşadım allahtan ucuz atlattım. dün akşam temizliği yaprken herhalde bujilere su kaçırdım veya noldu anlamadım. temizlikten sonra çalıştırdım ve kurumaya bıraktım. sabah çalşıtırdım 10m gitti stop etti ve bir daha çalışmadı :( sonra aküyü falan kontrol ettim kabloları soketleri falan kontrol ettim. bi şekilde yarım saatlik bir uğraşla ve acemilik şansı ile motoru çalıştırabildim. fakat sürekli stop etti ve hala sorun sorun devam ediyor. her kırmızı ışıkta veya vites küçültüğümde motoru stop etiridim durdum ilk defa başıma geldi. paylaşmak istedim
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)