kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun... Allah gönlünüzdeki motoru versin inşallah amin
kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun... Allah gönlünüzdeki motoru versin inşallah amin
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
jopun sabit olanı varmı bi yerde asılı kalıp.. sabit tansiyon aletleri gibi sabit ve seyyar kaza konuları çok üzücü bu sene bi arkadaşımız açılış yaptı ama harbiden sağlam yapmış peşinden gitmeyen kalmadı atlatması da uzun sürdü Allah bi daha yaşatmasın...haftaya çay içeriz Hakan abim , gökhan . emre , mehmet vs. vs . vs...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:41 ----------
vay abim sen sen buralara uğrarmıydın yaw daha bitmedi mi işi?[/QUOTE]
az kaldı gökhan bu gün gene bursaya gideceğim şu anda şafak söküyor güneş doğuyor ve ben sabırla bekliyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ve bunaldım açıkçası inşallah kısa zamanda çıkaracağım diye hayal ediyorum çok özledim :( revamı lan ahhhh ....
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Beyler 10.07.2011 OYLAT gezisi mi yapsak?
Ali abim inşallah en yakın zamanda bekliyoruz Bursa ya
sedici batu kardeşim o şarkı ne öyle yaw bir zamanların chp seçim şarkısı aklıma geldi valla
herkese iyi günler mt ailesi askerlık nedenleri yüzünden görüşemiyoruz izindeyim bi aksilik olmazsa bu aksam motostylecafede birer çay içmeyi planlıyorum herkesi beklerım özcan kaptan duyrulur
oylata gelirim bi aksilik olmaz ise gökhanım...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
evet beyler 10.07.2011 OYLAT GEZİSİ LİSTESİ
1.Gökhans16cbr
2.
hemen kırmızıyla listeyi düzmüş ya. Olm sen :D ne listeci bi adamsın ya. Adama helaya gidek desem."Evet beyleeeğer kimler bizle helaya gelior
1-gökhans16cbr (cbr125r)
2-özcan :p
3-botu
4-botu
5-haktan
6-hakan
7-mehmet
8-celal(yok pardon celal ağa gelirse sığmayacağımız için listeden 7 kişi atmak gerekir)"
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bursada benim gibi motor sevdalı arkadaşlar hepinize merhaba
Carpe Diem :bounce: (Berkant)
Regal Raptor
listeye vekilim olarak adaşım gerekeni yazmış e uymak gerek...
hoşgeldin james, aktif ol, tanışalım kaynaşallım
Ninja
Hoş geldin berkant.Oylat gezisine gidebilirsem,sende gelebilirsen kaynaşırız.Çok düzgün arkadaşlar var grupta gördüğüm kadarıyla söylüyorum.Bende daha bir kere grup gezisine katıldım.Çok zevkliydi,resmen ilgi odağı olduk.
bu geziler yaz boyunca olur sanırım bende aranıza yeni katıldım .motorumu ikinci el aldım henüz ehliyetim yok bu nedenle çekinmekteyim.sonuçta bir toplu hareket sözkonusu ters bişey olursa topluluğu bozmak var işin içinde ama cumartesi sınavdayım ehliyete sahip olur olmaz bende aranıza katılmak isterim tecrübe kazanmak içinde çok iyi olur ama birazdaha beklemeliyim ..zaten bir nevi uzun olacak bir yolu siz tecrübeli arkadaşlarla yapmak isterim.ben gemlikten adım salih erman..buttimde tekstil firmasında çalışmaktayım...herkese selam allah hepimizin yolunu daima açık tutsun kaza bela vermesin inşallah....
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
iyi dilekleriniz için teşekkürler toplantılara gezilere bekleriz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
Beyler beyaz hayabusa vardı ya geçen bahsettiğiniz, bizim komşu çıktı
Ninja
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Batular siz ne haşere adamlarsınız ya hemen gırgıra vurun zaten bırakın dalgayı da şu oylat gezisini konuşalım planlayalım hadi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
bu arada oylatı kim biliyo aramızda?
olum farketmiyo ki bilen birileri olsa da bozüyükte aklımıza gelir;
"aaa oylat'a gidiyoduk lan biz dönün geri "
Ninja
ahmet tolgayı poolis çevirmiş radardan.Bişiler yapmaya çalışıoruz ama bilmiorum ne olacak.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)