selam millet..
selam millet..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
selam arkadaşlar. bu hafta birşey yok sanırım. zaten pazar günü yağış varmış, hafta ortasına kadar yine yağmur olacakmışşlfglhşflşk jkşlh kjşhksdlh nskdlfg dşslgaskd!!!!!!!!!!
ben de dün akşam motoru "son kez" tamire bıraktım. yeni debriyaj takımı gelmiş, ek olarak arka lastiğin yalpalamasına ve elektrik sistemine de bakılacak "inşallah"!!!
bir aksilik olmazsa (ben ve aksilik-hiç olur mu canım) cumartesi öğleden sonra alıcam, çalışmayan veya mesaide olmayanlar nerede olacaklar bakayım? sonra barış cafeye gidiyom kimse yok, başka sa mekan yapamadık buluşmaya! hadi birkaç alternatif daha bulalım bahaneyle.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Aramıza hoşgeldin abi gezilerde ve toplantılarda senide bizimle görmek isteriz en yakın zamanda inş. Tanışırız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
Merhaba dostum sende hoşgeldin iki teker tecrüben ne kadar bilmiyorum ama bence alacaksan ve gezilerde veya uzun yola çıktığında sorunsuz rahat bir yolculuk yapacaksan çinden uzak dur... Japon al en iyi 0 km çindense 10000km de japon çok daha iyidir
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Sağol görüşün için.. AMa hiç anlamıyorum motor hakkında bilgim hiç yok 2100 bütçem var 0 km bir şey almak istiyorum öğrenciyim çünkü garantisi olsun istiyorum evdekilerinde gönlü olsun istiyorum, onun için sizin önerebileceğiniz model varmı çin japon farkınıda fazla anlamıyorum ama sanırım motoru üzmezsen oda seni üzmez fazla
mondialZCsakın alma cok arıza cıkarıyormuş mondial alıcaksan HS veya RS al
dostlarım ben bir çin motoru aldım bir buçuk yıl kullandım 6 ayı gezerek 1 yılı yollarda kalarak tamircilerde servislerde geçti sonra kendi kendime bir daha çin alanı ...... dedim ve şimdi HONDAmla hayatı yaşıyorum 2100 liraya bir yamaha ybr alabilirsin mesela 0 çine 1000 basar! unutma ki en iyi çin vitrinde durandır
Aynen arkadaşlar gökhan'a kesinlikle katılıyorum bendede vardı çin malı scooter 13000 km olana kadar 2 sefer motor yapıldı yolda giderken hava filtre kabı komple yere düştü yolda bıraktıklarıda cabası insanı başlangıçta daha motorsikletten soğutup bol bol küfür öğretiyo
kim ne derse desin kardeşim HONDA HAYAT ONDA
her zaman bu görüşlerin arkasındayım.
16 BH 631
Ben varım Hakan abi.
Uploaded with ImageShack.us
yağmur yağmasına gerek yok, belediye çalışıyo A.Q. Ölüyodum bugün...
500 daha koy üstüne benimkini, vereyim sana.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Modeli nedir senin
uuv çok güzelde , o beni fazlasıyla aşar ilk motorum olucak zaten ) ve schooter tarzı birşey istiyorum bakalım nolucak bulamadık gitti adam gibi kafama yatan bir motor tekrar hatırlatayım bütçe 2100
Çınarcık Gezisi İptal Edilmiştir arkadaşlar. Yağmur yağsa da gideriz diyenlere duyurulur.
yarın beni uyandırabilirseniz bende çıkabilirim arkadaşlar bugün de olabilir
Way sedici kardeşim benim yaw nerelerdesin özlettin kendini ya valla nassı özlemişim seni ya yokluğunda inan siteye giresim gelmedi adminle kavga ettim hatta nasıl banlarsınız diye sedici yoksa bende yokum dedim ya
pşt kabile üyeleri.. selam alanınızdamı kalmadı??
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
foruma üstün hizmetlerimden dolayı yönetim beni 3 günlük tatile gönderdi
nerde özledin lan zaten paso beraberdik
çınarcık gezisi iptal demiştim ben zaten çınarcık yolunda tadilat var kesin düşen olurdu o yolda bildiğin arazi yani, enduro falan kurtarmaz direkt cross lazım gitmek için
aleyküm selam dayıı
Ninja
Uploaded with ImageShack.us
Ohhh misss
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
Aleyküm selam.
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)