Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    stilist16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM 125 - 2B --&- PRESTO PR-7 125cc
    selam millet..
    16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
    Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    selam arkadaşlar. bu hafta birşey yok sanırım. zaten pazar günü yağış varmış, hafta ortasına kadar yine yağmur olacakmışşlfglhşflşk jkşlh kjşhksdlh nskdlfg dşslgaskd!!!!!!!!!!

ben de dün akşam motoru "son kez" tamire bıraktım. yeni debriyaj takımı gelmiş, ek olarak arka lastiğin yalpalamasına ve elektrik sistemine de bakılacak "inşallah"!!!

bir aksilik olmazsa (ben ve aksilik-hiç olur mu canım) cumartesi öğleden sonra alıcam, çalışmayan veya mesaide olmayanlar nerede olacaklar bakayım? sonra barış cafeye gidiyom kimse yok, başka sa mekan yapamadık buluşmaya! hadi birkaç alternatif daha bulalım bahaneyle.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı POSEİDON71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bendenimi arabamda bırakıp ruhumu motora atmaya karar verdim.bursa /gemlik buttimde çalışıyorum 40 yaşındayım ömrümün son demi ve sıon baharını yaşamaya kararlıyım
    Aramıza hoşgeldin abi gezilerde ve toplantılarda senide bizimle görmek isteriz en yakın zamanda inş. Tanışırız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

Alıntı sedat3946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bursa grubu açıldığına çok sevindim inşallah motor alabilirsem bende katılmak isterim etkinliklere Bu arada Bursa/Yıldırım Bende
    Arkadaşlar mondial 150 zc almayı düşünüyorum 0 km olarak acaba bursada hangi bayilerde vardır adres verebilirmisiniz birde fiyatı nedir ortalama
    Merhaba dostum sende hoşgeldin iki teker tecrüben ne kadar bilmiyorum ama bence alacaksan ve gezilerde veya uzun yola çıktığında sorunsuz rahat bir yolculuk yapacaksan çinden uzak dur... Japon al en iyi 0 km çindense 10000km de japon çok daha iyidir
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin abi gezilerde ve toplantılarda senide bizimle görmek isteriz en yakın zamanda inş. Tanışırız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

Merhaba dostum sende hoşgeldin iki teker tecrüben ne kadar bilmiyorum ama bence alacaksan ve gezilerde veya uzun yola çıktığında sorunsuz rahat bir yolculuk yapacaksan çinden uzak dur... Japon al en iyi 0 km çindense 10000km de japon çok daha iyidir

Sağol görüşün için.. AMa hiç anlamıyorum motor hakkında bilgim hiç yok 2100 bütçem var 0 km bir şey almak istiyorum öğrenciyim çünkü garantisi olsun istiyorum evdekilerinde gönlü olsun istiyorum, onun için sizin önerebileceğiniz model varmı çin japon farkınıda fazla anlamıyorum ama sanırım motoru üzmezsen oda seni üzmez fazla

Motosikleti
    RR}RKS}
    mondialZCsakın alma cok arıza cıkarıyormuş mondial alıcaksan HS veya RS al

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    dostlarım ben bir çin motoru aldım bir buçuk yıl kullandım 6 ayı gezerek 1 yılı yollarda kalarak tamircilerde servislerde geçti sonra kendi kendime bir daha çin alanı ...... dedim ve şimdi HONDAmla hayatı yaşıyorum 2100 liraya bir yamaha ybr alabilirsin mesela 0 çine 1000 basar! unutma ki en iyi çin vitrinde durandır

mehmet084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR
    dostlarım ben bir çin motoru aldım bir buçuk yıl kullandım 6 ayı gezerek 1 yılı yollarda kalarak tamircilerde servislerde geçti sonra kendi kendime bir daha çin alanı ...... dedim ve şimdi HONDAmla hayatı yaşıyorum 2100 liraya bir yamaha ybr alabilirsin mesela 0 çine 1000 basar! unutma ki en iyi çin vitrinde durandır

Aynen arkadaşlar gökhan'a kesinlikle katılıyorum bendede vardı çin malı scooter 13000 km olana kadar 2 sefer motor yapıldı yolda giderken hava filtre kabı komple yere düştü yolda bıraktıklarıda cabası insanı başlangıçta daha motorsikletten soğutup bol bol küfür öğretiyo

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    kim ne derse desin kardeşim HONDA HAYAT ONDA

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    her zaman bu görüşlerin arkasındayım.
    16 BH 631

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar. bu hafta birşey yok sanırım. zaten pazar günü yağış varmış, hafta ortasına kadar yine yağmur olacakmışşlfglhşflşk jkşlh kjşhksdlh nskdlfg dşslgaskd!!!!!!!!!!

ben de dün akşam motoru "son kez" tamire bıraktım. yeni debriyaj takımı gelmiş, ek olarak arka lastiğin yalpalamasına ve elektrik sistemine de bakılacak "inşallah"!!!

bir aksilik olmazsa (ben ve aksilik-hiç olur mu canım) cumartesi öğleden sonra alıcam, çalışmayan veya mesaide olmayanlar nerede olacaklar bakayım? sonra barış cafeye gidiyom kimse yok, başka sa mekan yapamadık buluşmaya! hadi birkaç alternatif daha bulalım bahaneyle.

Ben varım Hakan abi.

Uploaded with ImageShack.us

yağmur yağmasına gerek yok, belediye çalışıyo A.Q. Ölüyodum bugün...

Sağol görüşün için.. AMa hiç anlamıyorum motor hakkında bilgim hiç yok 2100 bütçem var 0 km bir şey almak istiyorum öğrenciyim çünkü garantisi olsun istiyorum evdekilerinde gönlü olsun istiyorum, onun için sizin önerebileceğiniz model varmı çin japon farkınıda fazla anlamıyorum ama sanırım motoru üzmezsen oda seni üzmez fazla
    500 daha koy üstüne benimkini, vereyim sana.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Modeli nedir senin

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aha sedici yasaklanmış kurtulduk beyleeerrr herkese benden çay
    vay ulan bide bu adamla yol arkadaşı oluyoruz biz ha, yok gölyazı yok yalova bilmemne... yanyanayken canciğer arkamızdan yapıştır tokatı

bu arada ben tatilden döndüm beyler
    Ninja

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay ulan bide bu adamla yol arkadaşı oluyoruz biz ha, yok gölyazı yok yalova bilmemne... yanyanayken canciğer arkamızdan yapıştır tokatı

bu arada ben tatilden döndüm beyler
    Hoşgeldin o zaman

Motosikleti
    KLE 500
    Modeli nedir senin
    Kanuni Tiger 250 2005 model.Resimlere, videolara bak görürsün.

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    uuv çok güzelde , o beni fazlasıyla aşar ilk motorum olucak zaten ) ve schooter tarzı birşey istiyorum bakalım nolucak bulamadık gitti adam gibi kafama yatan bir motor tekrar hatırlatayım bütçe 2100

Motosikleti
    KLE 500
    Çınarcık Gezisi İptal Edilmiştir arkadaşlar. Yağmur yağsa da gideriz diyenlere duyurulur.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    yarın beni uyandırabilirseniz bende çıkabilirim arkadaşlar bugün de olabilir

Way sedici kardeşim benim yaw nerelerdesin özlettin kendini ya valla nassı özlemişim seni ya yokluğunda inan siteye giresim gelmedi adminle kavga ettim hatta nasıl banlarsınız diye sedici yoksa bende yokum dedim ya

stilist16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM 125 - 2B --&- PRESTO PR-7 125cc
    pşt kabile üyeleri.. selam alanınızdamı kalmadı??
    16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
    Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yarın beni uyandırabilirseniz bende çıkabilirim arkadaşlar bugün de olabilir

Way sedici kardeşim benim yaw nerelerdesin özlettin kendini ya valla nassı özlemişim seni ya yokluğunda inan siteye giresim gelmedi adminle kavga ettim hatta nasıl banlarsınız diye sedici yoksa bende yokum dedim ya

foruma üstün hizmetlerimden dolayı yönetim beni 3 günlük tatile gönderdi
    nerde özledin lan zaten paso beraberdik

çınarcık gezisi iptal demiştim ben zaten çınarcık yolunda tadilat var kesin düşen olurdu o yolda bildiğin arazi yani, enduro falan kurtarmaz direkt cross lazım gitmek için

aleyküm selam dayıı
    Ninja

Motosikleti
    KLE 500

Uploaded with ImageShack.us

Ohhh misss

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------

Alıntı stilist16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pşt kabile üyeleri.. selam alanınızdamı kalmadı??
    Aleyküm selam.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)

Bu Konudaki Etiketler