abiler admin yine açıklama bekliyor.
Eren97Ç. adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı - Bugün, 18:25
Eren97Ç. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! mehmet084 ve Eren97Ç. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
abiler admin yine açıklama bekliyor.
Eren97Ç. adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı - Bugün, 18:25
Eren97Ç. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! mehmet084 ve Eren97Ç. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
16 BH 631
millet nerdesiniz yaw herkes sus pus oldu birden
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Mikail'le konuştum.Haberler kötü,haftasonu yağmur yağabilir diyor.
bütün yorgunluğuma rağmen bu akşam çıkıyorum; setbaşına bir bakıp fsm bulvara geçebilirim. dolanan kimse varsa araşalım.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
teleferik en güzeli. çıkan olursa teleferik'e doğru gidin. z yolu da iyidir.
16 BH 631
Hoşbulduk Hocam..
İl İl gezioz Hocam.. Kamil Koçta Hostluk Yapıyorum. Bir Pazar Boş Olursam ve Geziye Felan Denk Gelirsem Aranıza Katılırım İnsallah... Baya Kalabalıklaşmış Bu Arada Grup İnsallah Her Daim Boyle Gider.. Yeni Glen Arkadaslarda Hos Gelmişler.Saglıcakla Kalın Hoscakalım..
Teleferiiiiiiiiikk Bitmedi mi hala askerlik yauv? Özledim ben. Hadi gel de terasa gidelim.
Uploaded with ImageShack.us
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Teleferiiiiiiiiiikkkk
Hadi Z yoluna beyler
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
bu gece geliyor maaadur adam batu kardeşim nasıl hesap vercez len
Bendenimi arabamda bırakıp ruhumu motora atmaya karar verdim.bursa /gemlik buttimde çalışıyorum 40 yaşındayım ömrümün son demi ve sıon baharını yaşamaya kararlıyım
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
Merhaba arkadaşlar bursa grubu açıldığına çok sevindim inşallah motor alabilirsem bende katılmak isterim etkinliklere Bu arada Bursa/Yıldırım Bende
Arkadaşlar mondial 150 zc almayı düşünüyorum 0 km olarak acaba bursada hangi bayilerde vardır adres verebilirmisiniz birde fiyatı nedir ortalama
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)