selamün aleyküm 600f- 4ie kırmızı mavi beyaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------
hatırlamassın sen beni şimdik.
selamün aleyküm 600f- 4ie kırmızı mavi beyaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------
hatırlamassın sen beni şimdik.
ismail misin sen?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
He ya İsmail'miş. Aksy İsmail
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
yarın geliyon mu aksy ?
batu abi (madv) yarın gelecek misin ya? bak ona göre gideceğim daha depoyu fulleyeceğim, motoru yıkacağım, lastik hava basınçlarını kontrol edeceğim, yolda bi arıza çıkartmasın diye tamirciye gidip ufak tefek ayarlarına baktıracağım, anlayacağınız; gelinlik kız gibi olacak gezi için. haber ver de geç olmadan şunları yapayım. Ahmet abinin de gelmesi gerekiyor tabi...
16 BH 631
beyler bu akşam dışarı çıkacak olan var mı?
gökhan abi nerdesin ya görüşemiyoruz. gel de bu akşam barış kafede bi çay ısmarlayayım?
16 BH 631
Senin göbeğini Batu'ya mı bağladılar? Ahmet'in göbeğini de sana mı bağladılar. Neden biri gelince geliniyor,gelmeyince gelinmiyor. Her koyun kendi bacağından asılır.
Çocukken yapardık o kavgaları. Birisiyle küsünce onunla konuşursan benimle konuşma derdik diğer arkadaşlarımıza.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
kimse bana bağlı olmasın arkadaşlar,ben gelirsem gelirim gelmezsem gelmem.Gerekli haberi veririm ben size ;).Hala da belli değil
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
abi ahmet abi gelemiyormuş zaten onun için artık hiç ümit kalmadı yaaa..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------
barış kafeye gelen var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------
abi benim planım madv batu abi ahmet abiyi izmir yolu bankaların oraya kadar artçı olarak getirsin. bende dershaneden kaçıp ahmet abiyi alıp geziye dahil olacaktım. batu abinin motosikleti teknik arızalardan dolayı artçı alamıyormuş. diğer plan devreye girdi ahmet abiyi ben heykelden evinden gidip alayım dedim bu seferde ahmet abinin işi çıktı 1'den önce gelemezmiş... yani hiç bi alternatif yol kalmadı. başka fikri olan var mı?
16 BH 631
araba ile gittik abi. b sınıfı var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 ----------
neyse ya sağlık olsun. her işte bi hayır vardır.
16 BH 631
saat kaç oldu hala gazlıyosunuz lan, dağılın!!!
sabah uyanamayın da sorcam ben size
Ninja
ben gidecektim ama uyanamadım yaw saat çalmış duymadım bi kalktım saat 10.15 çok üzüldüm,moralim çok bozuk.
Gezi devam ediyor. Gölyazı dan ayrıldık şimdi mudanyaya yola çıktık, şuanda zeytinbağında bi köyde çay molası verdik 14motor yaklaşık 25kişi keyifler iyi
16 BHN 22
(BatuHaN)
325 km. yapmışım.Arka nahiyem özerklik talep ediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------
Bu arada güneşi ben batırdım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)