Dışarı da hüzünlü bir yağmur yağıyor.
Ve bir sezonun daha sonuna geldik.
Artık kapalı da mekan buluşmalı.
Mangala baskınmı yapsak acaba
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Cem abi kısmetse akşam saat 20:00'de Eker'deyiz.Bekleriz.
Volkan;Tarık'la görüştüm bu akşam saat 20:00'de Eker'de buluşuyoruz.Sevgili ve değerli büyüklerimiz ve tüm arkadaşlar akşam gelebilecek herkesi bekleriz.Sevgiler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
valla sitede savas cikacak
mavi köşedeee yılların motorcularıııı ihtiyarlarrrr
kırmızı kösedeee yeni yetme tatlı su motorcularııııı körpelerrrr
özkan biz kacalim sopa yicez bak sana söyleyim
işte bu ya!
yeni yetmelerin "hava bozuk lan bugün" şeklinde ifade edeceği küçük bir saptamayı, bir baba tahir uryan, bir baplo neruda, bir hayyam tadında ifade etmek bizim tertiplere mahsustur.
var mı itirazı olan?
ihtiyar, gel bu akşam eker'e gidelim de, şu gençlerin ağzının payını verelim!
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Sevgili vurgun kardeş!En tehlikelisi arada kalmaktır.
Bir an önce safınızı belirleyiniz.Fırtına kopmak üzere
Yahu şu Ekere,Kafe Eker desek.
Diğer şehirden arkadaşlar anlamıyacak,ekmeğe veya ekilmeğe gidiyoruz sanacaklar
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
İHTİYAR, bittinsen!, Dedeefendi, seflek, vurgun
Evet hocam,gazamız mubarek ola
Saat 18:05 ve herkes gitmiş,Bir Akın bir de ben kalmışız.
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
İHTİYAR, ultraukala
Orhan Abim nasılsın?Başbaşa kalmışız iftar dolayısıyla kaçacaklar tabi...Ben de şimdi girdim eve dersane de yok ohh mis gibi biraz takılayım bare...Araya modlardan birinden istek gelmiş buluşma yapın die.Ama kimse takmamış onu hehe... Bide araya reklam girmiş uluyol girişi iş bankası çaprazı die... ...
AKIN FİDAN
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
İHTİYAR, gumusarda, ozkansava, seflek, ultraukala
İftardan sonra ekmeden,kafe Ekerde buluşuyoruz değilmi?
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
eker dediğiniz yer neresi nerde?
eker kocaman bir kaykayı bulunan hani boru şeklinde olanlarından içine sığabilsem ben bile kayarım yane küçükkene severdim onları...İnek resimleri ile bezeli hafif ahşap görünümlü orhaneli kavşağı(umarım yanlışlık yapmamışımdır) ihsaniye diyelim en garantilisi...carrefour karşı komşusu bir cafe..içeri girmek bir kere kısmet oldu oda okul arkadaslarım ile birlikte pek de hoş bir yer deil...hehe Ama bizim mt grubuyla eğlenceli bol muhabbetli bir yere çevirebileceğimiz bir yer sanırım bana çok ters yerde bea artık ben motoru altıma alınca gelirim sizinle buluşmalara.Bu arada hiç gezi falan olmaz buralarda sadece geyik yapılır ona göre misafirler aramızda oluyor arada hiç bulaşmasınlar ben yaptım öle bir hata.. Ama benim için önemi yok nasıl olsa daha motorum da yok...
AKIN FİDAN
Bekliyoruz Orhan abim.Çok güzel bir ortamdı, her ne kadar siz yaşlılar gençlerin arasında fazlalık gibi dursanızda
Çok teşekkürler sohbet harikaydı. Birde Orhan abi.Bursa Mt Buluşmaları diye bir topic açmıştım orayada atabilirmisin?Saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)