Mehmet, o tur yaklaşık kaç km ediyor meraktan sordum şimdi.
Bir de varsa tanıdıklarınız sorun bakalım, fidyekızık tarafında yollar son 1 haftadır yağışlar yüzünden berbat olmuş mudur? kestel'in doğu tarafı yağmur ve dolu nedeniyle çok zarar gördü hem ekili alanlar hem de bazı yollar diye duydum. öğrendek iyi olur diye düşünüyorum.
151rsfa sen birine artçı olmak mı istiyorsun yoksa ehliyetli biri sana artçı olsun mu diyorsun ben anlayamadım.
zekeriya; eh sen de katıl bu sefer ya, 2 senedir birlikte sürüş yapamadık kardeşim!
gökhan 07:30 geç değil mi; istersen kargalardan önce gidip kahvaltı edelim
(08:30 olsun, 09:30'dan önce kahvaltıya başlarız kısmetse)
1000rr'dan çekinenler mehmet'in sürüşünü bilmiyorlar sanırım, merak etmeyin o canavarı scooterlar ile birlikte gezecek kadar düzgün ve yerinde kullanıyor.
bir de sonradan; biz duymadık çağırsaydınız gelirdik diyecekler varsa onlara da cepten felan ulaşın arkadaşlar, forumu takip etmek zor olabiliyor bazen. ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar güzel olur.
ben bu kadar yazıyom ama dur bakalım motoru ne zaman alıcam, cuma dediler inşallah biter. üstüne ne ödeyeceğimi de bilmiyom belki benzin parası bile kalmaz cebimde (lan???!!!) hele bir de cuma çalışırsam, cumartesi bizimkiler kumlaya götür bizi diye tutturursa, zaten cumartesi akşam OGZ buluşmasına da yetişmem lazım derken... üff şimdiden yoruldum valla, yaşlı mıyım neyim?