Fotolar aynı geçirdiğimiz saatler gibi güzel ve keyifli çıkmış eline sağlık
Fotolar aynı geçirdiğimiz saatler gibi güzel ve keyifli çıkmış eline sağlık
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bu hafta sonu bi gezi yapalım ya özcan aga şu balık munabbetini yapalım olmamı?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
tüh gelseymişim keşke ya...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------
gökhan abi görüşemiyoruz yaa. çıkacaksan gezelim???...
16 BH 631
tamam akşam 23:00dan sonra bana da uyar çıkalım
akşam 11 benim yaşımda ki biri için geç ya(daha doğrusu bizimkilere göre)
16 BH 631
güzel tur yapmışsınız yine, ama haber verdiğinizi duymadım. belki de motorum bakımda olduğu için diğer birçok davet gibi dikkate almamış olabilirim, her neyse. havalar bir düzelsin bu dönem motordan inmeyeceğim inşallah.
gidecek çok yer, yapacak çok gezi, tadılacak çok şey var, Allah kaza bela dert vermesin!
bu haftasonu için şimdiden planlar yapılsın isterim, birden fazla olursa alternatifler arasından seçeriz. bir balık muhabbeti duydum sanki ağırlığı ona vericem! (eskiden balık sevmeyen adam her hafta yemeden duramaz oldum).
ama balık muhabbeti için Mehmet kardeşim bir yer tavsiye etsin; demirci köyü yanlış hatırlamıyorsam. ben öyle balık yemedim valla.....
evet ne durumdayız bayanlar baylar?
not: led ışıklandırma, aynalar ve deri malzemeleri için yer tavsiyesi verebilecek var mı? hazır motor yenileniyorken bayaa bir değişiklik yapayım istiyorum...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Bu haftasonu banada uyar gibi Gölyazı ,balık vs(alkol yok)..
QUOTE=sedici;2378287]ne mutlu size, mudanya ekibiyle de tanışamadım gitti [/QUOTE]
Yakındır yakındır
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
haftasonu ne yapılabilir ki? en kötü barış kafe toplantısı olsun. orada muhabbet güzel oluyor. yada bi yere gezmeye bişeyler yeme falan gitsek?
16 BH 631
İnşallah tanışırız Bursa mt ekibiyle Gölyazıya gelirseniz.Bu arada Kapıdağı yarımadası turu düşünüyorum.Size biraz uzak kalabilir ama beklerim.
Pazar sabahı gaz açıyoruz o zaman. 2 Seçeneğimiz var.
1. Sabah en geç 10:00 ' da Gölyazı'da olup balık mezatından bir leğen dolusu balığı 20 liraya alıp,kendimiz pişirip kendimiz yememiz.
2. Sabah en erken 10:00 ' da Bursa'dan yola çıkıp öğlen sıcağında yol yapıp balıkçıda porsiyonu 10 liraya(net fiyatı bilmiyorum,salladım.) balık yiyip gezip tozmamız.
1. seçenekte herkes ortaya eşit miktarda para koyar,iş bölümü yapılır, eğlenceli bir şekide aile havasında piknik yapılır.
2. seçenekte herkes cebindeki kadar yer,gezip tozmaya daha fazla zaman ayırılır.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
seçenek 1 diyorum ben ;) kimler geliyor hadi bakalım görelim millet
1. Gökhams16cbr (gökhan) cbr 125r
2. Özcan1980 (özcan) tiger 250
3. N_tuncak (nevin) sym 200
5.Mehmet(ybr125)
Pazar günü bende eskişehire geçmeyi düşünüyordm yaz okulu ewi taşıma işlerini bi halletmem lazm napalım bizde gece gideriz eskişehire kaçmıyoya
6-ArdA
Anam elin memleketine gittik arkamdan konuşuyorlar desenegel gel arkadan takip ederiz biz, sürüşümüzü benzetiyolarmış bizim hacıabi
yok la direk yüzünüze söylüyoz valla
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)