Ne boşluğu la! Onlar ardışık kelime bi kere.! Ardşık kelimelerin arasında virgül olmaz...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Akşam ki muhabbet güzeldi fakat Zekeriya ile kalkıp giderken hazırlanma derdine düştüğümüzden içtiklerimizin karşılığını bırakamadık.Çok üzgünüm;Mudanya ya geldiğinizde bu telafi edilecektir...
Bu arada sn. Mdv,"Sevgili Gökhan'dan" sonra virgül yerine noktalı virgül koyman daha doğru olurdu.Kahrolası cahillik,toparlayın kendinizi site mensupları arka arkaya hatalı imla
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
MADV ,kalvyendeki nokta problemini çözmen bizlerde gururla karışık tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşattı,ne mutlu tekerin düz bassın... Tabii bu topiğide custom laştırdıkya,konuyu açan ve geyiğe doğru götürmekte özveride bulunan tüm arkadaşlara,ağızlarımızda sırıtık bir ifade oluşturdukları için tüm site sakinleri adına teşekkür ediyorum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bir sonraki buluşmamız ne zaman Bursa-MT ?!?!?! darlanıyorum evde havalar iyice ısındı çıkalım dolaşalım... bu akşam deyin bu akşam çıkalım o derece yani, ama farım yok araya alacaksınız beni
Ninja
Abiler, agalar, bacılar, ablalar, brolar, kardeşler noluyo yaw (yaw değil yav herkes lafları arka arkaya dizmiş bu arada benim motor hafta sonuna yetişemeyebilir napcam bilmiyorum artçılıkda bana göre değil :(
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Yat, dinlet bu hafta sonu.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
durun daha ben varım...
motoru bu hafta sonu alıcam inşallah; ya tamir edilmiş olarak yada edilmemiş olarak. henüz bilmiyorum...
pilav günleri, şenlikler, tatlılı davetler bittiyse normal gezi de yapabiliriz. ammaaa birkaç siteden baktım da hafta sonu hava yine yağışlı bayanlar baylar; ne yapcaz o zaman?
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)