Arkadaşlar bu Çarşamba toplantı yerimizi Barış Cafe olarak değiştirmeye ne dersiniz. Bence daha iyi olur.
Arkadaşlar bu Çarşamba toplantı yerimizi Barış Cafe olarak değiştirmeye ne dersiniz. Bence daha iyi olur.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bi şarkı var bilir misin; money money money, must be funny, in the rich men's world
hep lidyalılar yüzünden aga
Ninja
agalar ben dunlopun siparişini verdim kartta o kadar limit yoktu ama olsun maksat sipariş vermek
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Ben BUNU alıyorum.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
beyler benim lastik kargoda
süper kararlar vermişsiniz agalar, isabet olmuş... hay a... taksitle maksitle monta gireyim ben de bari
Ninja
aradım şimdi minimum 3 tane alınca filo indirimi yapıyolarmış, onu alınca bursaenduro'ya da takılırım ben off road mu off road
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------
aga Haktan'ın asker pilavı fotoğraflarına nası ulaşcaz ya
Ninja
İtira gelmediğine göre Akşam 19:30'da Barış Cafe'de toplanıyoruz.Bilenler bilmeyenlere anlatsın.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
tarif ediyorum dikkatli okuyun bidaha yazmam; bizim evden güneye doğru 200-300 metre gidince orda
Ninja
agalar gzptye ben ve ati kardeşimde gireriz 4kişi olurmu kin?
Barış cafe adresi öylemi verilir la nilüferde dicen olum
babamı ikna edip bende girerim belki...
16 BH 631
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)