afferim emre abime!
hangi motorlara ilgi duyuyorsun?
afferim emre abime!
hangi motorlara ilgi duyuyorsun?
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
valla şimdilik motor olsun da çamurdan olsun ama ilerde (yani 5 sene sonra fln.) FZ6 fazer olacak !abisi! sonra da R1, şöle bi 50-55 e gelince de bi cruiser alırız mutlu mesut yaşarız dmi ama
gerçi ben 50-55 e gelince cruiser kalır mı orası belli deil ama olsun, herkes uçan aletlere biner yollar da bana kalır
sen harikasın!
Ya Cem, bu sitede böyle kız gibiyim filan diye yazma, site ahalisinin büyük çoğunluğu genç erkeklerden oluşuyor, ona göre.seflek adlı üyeden alıntı
Ayrıca,ofisime gelipte bizi şereflendirdiğiniz için ben teşekkür ederim. Levente de selam.
Not : Sigaranı unutmuşsun, bende çöpçüye verdim
Yeni slogan : Benzini Shell den, akılı kelden
metin kardeşim, sigaramı neden yedirdin yahu? neyse, bereket bende yedeği vardı
abi bugün yeni bir kuaförle tanıştım. çok orijinal bir tip. değişik uygulamaları var.
örneğin kel müşterilerine, saç maluliyetleri oranında indirim yapıyor.
yani daha açık ortaya koyarsak; mesela metin kardeşim normal saç traşı ücretinin beşte birini ödeyecek.
Bu fırsat kaçmaz derim.
Arkadaslar Benim Bir Kawasaki Er 5 Im Var. Gecen Sene Ucundan Ucundan Başlayayim Istedim Ve özgenç Motorsportta Mehdi Abi Kandirdi Beni Sifir Aldim.
Ilk Aldiğim Hafta Uzun Yol Denemelerim Oldu 2 Defa Izmir , 3-4 Defa Da Istanbul Yaptim. Yormadi Pek . Oturuş Pozisyonu çok Güzel Hiçbir Yeriniz Ağrimiyor. Motorun Tipi Itibari Ile Karizmasi Da Yerinde.
şu Aralar Yamaha Fz Fazer 6 Ya Da Kawasaki Z750s Peşinde Koşuyorum.
Takas Ya Da Almayi Düşünen Olursa 8000 Ytl Gibi Bir Fiyat Istiyorum Ayip Olmazsa. Ne De Olsa Alet Bir Yaşinda Değil. 2005 Model Ve Siyah.
üzerinde Hiçbir Değişiklik Yada Aksesuar Yok. Sifirinda Olduğu Gibi. Usulune Uygun Rodaji Ve Servis Bakimlari Yapilmiştir.
Ulaşmak Görmek Isteyenler Için 533 426 40 22 Gemlik
CAPT. A. KOSEOGLU
[U]GEMPORT - GEMLIK/BURSA [/U]
Ben er 5 le ilgileniyorum. düşmesi, çarpması var mı? bir de km'si kaç? (arabacılıktan kalma alışkanlık işte)essential rider adlı üyeden alıntı
sahi, motorunun bir resmi var mı?
ben keeway superlight ımı satıyorum .ilgilenenlere duyurulur.2100ytl( o 100 ytl pazarlık payı falan değil yalnız )
mrb arkadaşlar bende bursadanım
yakında scooter alıcam, sizler geniş hacimli motorlara
sahipsiniz ama burdan görüşürüz yinede
ismim hakan beşevlerde oturuyorum
teknik bilimlerde okuyorum
hacmi değil işlevi önemli motorun bakma sen. scooterla başlamak en güzeli. ama eğer büyütmeyi düşünüyorsan vitesli almayı da düşün bence
ya arkadaşlar şimdide anne engeline takıldım
annemin arkadaşının tanıdığı motorla markete giderken
araba çarpmış çocukta kask olduğu halde ölmüş
kafasına darbe alıp kesinlikle izin vermiyo :(:(:(:(:(
yardıııııııııııııııııııım
buna yapıcak bişi yok
bencede... Bence bu tarz hikayelerin hepsi bahane benimkide böyle diyordu babamda hele race motor hiç aldırmam sana diyordu. 1 ay sonra alıcam bende binecem haaa ona göre diyor artık
Okan ACAR
Hoşgeldin Fantasticua,
Bence de yaşlı Seflek amcan haklı Bunda yapacak birşey yok, ona bakarsan hergün birsürü insan araba ile kaza geçirip yaşamını kaybediyor..
Bu arada Cem, yurttan seni soruyorlar
herkese merhabalar.uzun süreden beri motosiklet.net forumlarını takip ediyorum fakat bursa bölümünü bugün fark ettim.hep motosiklet model ve kıyaslamalarını karıştırıyodum.belkide ondandır.
2 gün önce motosiklet için ilk resmi adımı atıp kursa yazıldım.ilginenler varsa kursların kayıtları 31 mayısta son ona göre.
henüz motor almadım.çünkü hangisi olacak karar veremedim.crusier lar daha hoş gözüküyor ama malum çin işi hepsi.
SEFLEK kardeşime sormak istiyorum.regal raptorun bursa bayisi ve servis konusunda endişerlerim var.acaba memnun musun motordan servisten vs...
karasızlık kötü bişey.o yüzden en kötü karar bile karasızlıktan iyidir deyip hakketten en kötü kararı vermekten ve elımde patlamısından çekiniyorum.
bu arada 185 cm 95 kg yim. tavsiyenizi bunuda göz önüne alıp ederseniz sevinirim.
tekrardan merhabalr.
şimdiden sağolun.
bu arada yeşil beyaz en büyük bursa
bursadaki arkadaşlar :D
motor için para biriktiricem
ama çalışmam lazım iş arıyorum haberiniz olsun:D
Selam,
ben bursa da küçük beden (36-38) mont arıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen cevap.
[COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın
hoş geldin kemal ve asiz kardeşler. biraz da kendinizi tanıtsanız?...
freeman, regal raptor'dan gerçekten memnunum. bol nikelaj ve dizayn, aksesuar bolluğu gerçekten ilgili ilgisiz herkesi baktırıyor kendine. (hatta levent bey oldukça pahalı motoruna hiçkimsenin bakmamasına, benimkine ilgi göstermelerine çok bozuluyor) tabii 250'lik ve fiyatının üzerinde artılarına rağmen 80'den sonraki müthiş vibrasyon ve ses rahatsız ediyor. başka şikayetim yok. (ben de 94 kiloyum. bir de arkama levent beyi oturtuyorum, çekiş hiç de fena değil. gerçi levent arka koltuğun çok küçük ve sert olduğunu, vibrasyon da eklenince insanın cinsel tercihlerini değiştiresi geldiğini söylüyor.)freeman adlı üyeden alıntı
ben makinamı çelik motordan aldım. ama şimdi bayiliği bıraktı, bir başkası aldı. henüz faal değil. motorumun beyni yanmıştı. çelik motor hemen kamyonet gönderip (tatil günü olmasına rağmen) kumyakadan motorumu aldırdı. bila bedel 1 gün içinde parçası gelip değiştirildi. garanti kapsamında hiçbir ücret alınmadı. distribütörü çok iyi. servisi de ferit usta (yani 10 numara).
metin kardeşim kel yaşlı. ona amca, baba, dede... diyebilirsiniz, ama ben henüz genç ve güzelimmetin67 adlı üyeden alıntı
intenet sitesinde gazcılar motor diye bir yerden bahsediyor.
beşyoldaymış.
yarın gidip adam akıllı bakcam
geçen gün baktım tam bulamadım yerini
zannedersem bu çin işleri arsında en iyisi raptor.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)