selam millet. bugün ki buluşma için batu abilerime ve gökhan abiye. bide ahmet abiye(ismi yanlış hatırlıyorsam şimdiden özür dilerim) çok teşekkür ederim. bi daha ki buluşmaları dört hatta onaltı gözle bekliyorum. herşey için teşekkürler...
selam millet. bugün ki buluşma için batu abilerime ve gökhan abiye. bide ahmet abiye(ismi yanlış hatırlıyorsam şimdiden özür dilerim) çok teşekkür ederim. bi daha ki buluşmaları dört hatta onaltı gözle bekliyorum. herşey için teşekkürler...
16 BH 631
abi motoru bugün çok yordum bak diyorum en fazla 3 gün içinde tamirciye gidecek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
batu abi(madv) abi senin makineye bindikten sonra kendimi kasmaktan kollarım omuzlarım ve bilerim ağrıyor ya.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
bi de abilerim şu nasıl aslında 3100 e bırakırsa alınabilir ya. temize benziyor fotodan:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3572097/detay/
16 BH 631
Evet Arkadaşlar Büyük Gün Pazartesi Meskende Sürücü Kursuna Başlıyorum Tanıdğın. Ama Kursta Ders Görmeyecem Evde Çalışıp Sınavlara Girecem (: Hallettim Sonunda (:
151rsfa Hiç Repsole Fln Girme Gel Altımıza Kanuni 150 Cross Çekelim (:
'' BlackRussian // TVS Apache RTR 150 //
Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme.Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer..
Tiger ı cross a çevirecem az kaldı...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Sende Cross Yap Abi Dolaşırız Tek Ben Kalmıyım Şehir İçi Crossla :D
Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme.Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer..
ben racing tarzı motorlar daha çok cezbediyor.
16 BH 631
Abi anladım cezbedioda eğilerek kullanıon. Rahat rahat kullanamassın. Al bi cross ohh (: Gezeriz birlikte . İstediğin yere gir. Yolda giderken önüne arabamı çıktı kır direksiyonu tarlaya gir geç git. Cbr le bunu yapamassın ama :D
ama crosslar hem daha pahalı hem daha yorucu hem daha yavaş
fatih repsol güzele benziyo ama bi ustaya göstermek lazım eğer hakkaten göründüğü gibiyse eder o kadar
Ninja
ben o motorun sahibine msj attım bile gel görüşelim diye fetih
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Alınca Resimleri At :D
Hea Tamam Alınca Atın Resimlerinizi Görmek İstiyorum
lan benim motor daha çıkmadı, hatta daha sökmemişler bile! 1 tur atıp not almışlar benim yazdıklarımın yanına şunlar da yapılacak gibisinden.
olan bana oldu gene; tam aralıksız binmeye artık zevkini sonuna kadar çıkarmaya başlamışken 2 haftalık zorunlu ara verdik.
sinirliyim.... evet çok sinirliyim......
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Valla Ben Sana Sadece Temsili Bişeyler Söyledim. Tabiki Tarla Yok :D Kanunidende Vaz Geçecez Gibi Gözüküyor. Servisi Çok Pahalıymış. Civataları Fırlıyormuş Jantların Akoru Çabuk Bozuluyormuş V.s V.s. Yamah Ybr 2011 / 0 / Alacaz Her Halde(: Pazartesi Hayırlısıyla Bi Başlıyımda Kursa.
yamaha al bence de işini daha çok görür
16 BH 631
Öyle Yapacaz Usta Ya Her Yerde Kötülüyorlar Kanuni Crossu Yamuluyormuş Her Yeri.
Yamaha İyidir. 2011 / 0 / Alalım Bi Tane. Bursada Mont Kask Fln Satan Bir Yer Biliyormusunuz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
Yamaha 100 Kmde 2,5-2,8 Felan Yakıyor Her Halde. Kanuni Cross 150 3,3 Lt Yakıyor.
Aslında 2. El Cbr 125 Repsollerdende Alırımda Babam Sevmedi İlk Başlama İçin.
motomax var iyidir stadyumun orda. nette adresi var.
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...sayfa=iletisim
16 BH 631
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)