ben anlamam aga motorcusun sen kendine gel ne 4tekeri yaw git al motorunu
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
selam millet,
bu aksam toplanılacak mı?
Kaçta ve nerde?
16 BHN 22
(BatuHaN)
biz mehmet abiyle buluştuk sohbet ettik çay içtik şimdi girdim eve saat 00:00 sabah nasıl kalkacağım bilmem Nevin hocam o iş size kalır söylemedi demeyim yada güzergah işini batuya bırakalım maltepe turu yapalım bol bol hadi herkese iyi geceler...
dün aksam Barış kafeye geldim kimsecikler yoktu
16 BHN 22
(BatuHaN)
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Mert 94 doğumluyum. Bursadan aranıza katılıyorum.Bidahaki Hafta Sürücü Kursuna Yazılmayı Düşünüyorum. Bana Yardımcı Olabilirmisiniz. Altıparmak // Heykel Civarlarında Bir Sürücü Kursu Arıyorum A2 Ehliyet İçin. Motoru Kararlaştırdık Yamaha YBR 125 // 2011 Almayı Düşünüyorum Kurs Bittikten Hemen Sonra. Bende Sizin Aranıza Katılıp Bursa İçi Etkinliklerde Bulunmak İstiyorum.
Msn Adresim : BlackRussian@hotmail.com.tr sürücü kursu hakkında bilgi vermek isteyen arkadaşlar uygun fiyata taksit yaparlarsa daha iyi olur. Telefon Numaram 0534 468 70 43 sadece mesaj atarsanız cevap verebilirim. Şimdiden İlginiz İçin Teşekkürler.
Bursa Dobruca Sosyal Tesislerinde Garsonluk Yapmaktayım. Gelenler Olursa Yemek V.b Şeyler İçin 2 Çayım İkramım Olur. Bu arada Motorlardanda Konuşma Şansımız Olur.
İyi günler. Kazasız Sürüşler.
'' BlackRussian // TVS Apache RTR 150 //
Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme.Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer..
http://www.facebook.com/media/set/?s...7321.541249089 Sabah sabah iş aldık başımıza.....
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
İnşallah Kardeşim M.O Haftanın Sadece 2 Günü izinliyim hafta içi. Diğer günler full Ordayım Akşam 10 a Kadar. Beklerim. Daha yeniyim. Bursayı Fazla Bilmiyorum. Bana Yolları Öğretecek Arkadaşlar Olursa Bursa İçi Onlarla Birlikte Gezmek İsterim. Şehir Dışı Belki Sonra Yapabiliriz (: Ehliyet İçin Gerekli Bilgiyi Bekliyorum. Şimdiden Saolun (:
Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme.Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer..
sıkıntı yok hacı senden daha apaçi olamaz takılma abim sen bunlara ürkütürler erkenden
Ninja
Yok usta Küsmedim Daha İşten Yeni Geldim Ya Yoğundu Bülent Arınç Felan Geldi Onlarla Uğraştık.Valla Ağustos ayında 18 yaşıma girecem. Yaşımı küçümseyeceksen şimdiden söyle bende bileyim yani usta. Apaçilik yapmam ya (:Biz insan gibi kullanacaz motor (:
Şu motoru almayı düşünüyorum Bi Bakın Bakalım Nasıl Bişey. Yorumlarınızı Alalım (:
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...+150&Id=81&k=1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
Hoşbulduk Kardeşim (:
croos tipi ha. güzelmiş şimdiden hayırlı olsun.
16 BH 631
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)