ama ben motoru alalı 500 km oldu pratiğim yok çok fazla ondan çekiniyorum
yarın akşam toplanıyoruz dimi millet?
ama ben motoru alalı 500 km oldu pratiğim yok çok fazla ondan çekiniyorum
yarın akşam toplanıyoruz dimi millet?
Ninja
hastasıyız tabiide maltepe yok aga maltepe yok gelirsin aga merak etme sen benim arkamda dur yeter tamamdır liste başı nevin hoca
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Ağlama kıyamam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 ----------
Nere la Ortaköy mü?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
Maltepe sapağında Batu'yu araya alın.O tarafa meyledebilir.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bu haftasonu motoru alabilirsem gidebilirim nereye olursa. ama motorun bakımı bitmezse zor valla, artçı olarak katılmayı da düşünmem!
bir köy yolu daha yapabiliriz gökhan (tatlı varsa olur), dönüşte o berbat kayma olayını yaşamasaydım daha güzel olacaktı ama neyse ucuz atlattık. o yer tam da geçen yıl kaza yaptığım yerin 1-2 km önündeydi tesadüfe bakın...
istanbul turunu duyuralım, katılım fazla olursa daha iyi gideriz. ama her halükarda çok iyi organize olmamız lazım, rotamız, duraklarımız, alternatifler, yol seyir planı, kaptan vs. şeyleri konuşmak lazım.
maltepe bilmem ama ortaköy gidilecek yer...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
bende ahliyet yok artçı mı olsam??? benzine ortak olunur....
16 BH 631
özcan aga koçu köy hayırı hani senin kayıpda pergele döndüğün köy hakan abi inş. Motorun çıkar hafta sonuna da gezeriz yine istanbul olayının listesini ben tutarım da kaptan, güzergah vs. Sni başkası üstlenirse iyi olur sahil boyu fln ii gider ben yolları bilmiyom
kaymalı maymalı yollara gelemem ben agalar, her virajda batu toplarsınız sora valla bak demedi demeyin
Ninja
yok maltepe fln sana seni bu bağımlılıktan kurtarcez aga m.etme yağışlıydı hava aga 3den 1 e çekincede vitesi dolayısıyla kayıyor sen gel aga
motoru verdim bakalım bulvarda ki bi tamirciye olacak mı????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------
millet hiç hareket yok sizde yavvv!!!!
16 BH 631
sen öğrencisin dimi herkes çalışıyo yavrum haftaiçi ileti atmamız bile mucize
bulvarda tamirci mi var hiç farketmemişim
Ninja
ben cepten nerdeyse hergün her saat burdayım be ne hareketi olsun daha çıkalım yarın akşam gelmeyeni cezalandırcam bak ona göre
evet abi öğrenciyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------
haftaya çarşamba barış cafe buluşması olsa çok da güzel olur
16 BH 631
olur olur oda olur
olsun olsun. güzel olur... gökhan abi senle tanıştığıma cidden memnun oldum.
16 BH 631
eyvah tanıştınız mı siz ! yazık gençti de arkadaş, öğrenci bide
Ninja
cumhuriyet caddesi trafiğe kapandı meydan iki tekerlere kaldı, gelip geçip duruyolar bana nispet yapıyolar benim de iki tekerim olsa benim de motorcu arkadaşlarım gelse, beni niye yalnız bırakıyorsunuz hacılar caddeye niye gelmiyorsunuz
Ninja
yarın motorla git işe seni almaya geliriz hep beraber hem niye yazık la çocuğa ne kötülüğümü gördün :p
Way arkadaş! Ne bi buluşmaya geldiğin var, ne de bi geziye... Bi de hareket yok diyosun. Ayıp sana.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 ----------
Al işte Gökhan'la tanışmışsın. Allah cezanı vermiş senin.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)