arkadaşlar....
bursa da ybr 125 için ucuz ve kaliteli bakım içinn tavsiye edeceğiniz usta-servis neresidir?
arkadaşlar....
bursa da ybr 125 için ucuz ve kaliteli bakım içinn tavsiye edeceğiniz usta-servis neresidir?
dediğim gibi bursalıya özel indirimli fiyat vereceğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 ----------
pam kardeşim malcılarda serkan duru var tavsiye ederim işciliği iyi vicdanlı bir arkadaşımızdır
a.s. Arkadaşım
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
nasılsın abi????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
hala turboo takılmış hayabusa gibi misin??
16 BH 631
"Seda'cım çapır çapır dolaşmak neyine yetmiyor,mümkünse ondan alma ve ölme"
seda bak bu yazıyı bir kere daha oku; sonra bir daha sonra bir daha....
yaw ara ara geziyom şehirde kimseyi görmüyom; nerde bu millet ya???
bursa enduro festivali yoğun yağmur yüzünden zor geçiyormuş haber aldım; gitmeyi düşünen varsa iptal etmesi yararına olur, ortramda sığınacak tek bir çatı bile yok ve arazi çamur içinde, ona göre.
yuvacık gezisine giden de yok galiba bursa'dan.
gökhan, şu yeri bir tarif etsene ya, belki 3-4 motorcu gelebiliriz (kesin değil tabi)
bu hafta sonu gezmek istiyorum güzel planlara açığım; pazartesi motoru bakıma vericem çünkü. bugün baktırdım, arka lastik göbekten sakat dediler, bilyeler dağılmış, denge burçlarına kadar sökülüp ayar çekilmesi gereiyormuş, bu halde gezmek istemesem de yerimde duramıyorum. pazartesiden cumartesiye motorsuzum, kesin bir dünya gezi-eğlence çıkar...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
gökhan'cım; yaw şu pilav yemeye gideceğin yeri soruyom! kuzu da çevrilcek mi yanında? bir de tatlı da olmalı yani; yoksa gelmem...
Dün okula Seda uğradı oda bi kalayladı zaten..Gezi değilde iadeyi ziyaret desek daha doğru olur,aksi halde herkese haber vermeyi borç bilirdik.
Önümüzdeki hafta için gezi yorumları alalım o halde,Gölyazı,Oylat,bi aralar İbrahim Delmece gezisi yapacaktı vs,bana hepsi uyar b ir aksilik olmazsa...
Bu arada İstanbul 'a aşığım 3 kez gittim bir daha seve seve giderim,Boğazdan motorlarla geçmek harika ötesi oluyor
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Tamamiyle katılmaktayım size hocam her türlü uyar bana da önümüzdeki hafta sırf yağmurlu gösteriyor hava durumu ama burası bursa her an hava değişebilir. Biz yarın özcan aga hakan baklawah ve bir kaç arkadaş daha bizim köye gideceğiz gelmek isteyenler gelsin tekrar hatırlatırım... Önümüzdeki hafta da özcan kaptan liderliğinde şu balık muhabbetini yaparız belki
yarın bizim sınav münasebetiyle gelemediğimizi hatırlatır, hafta içi görüşme talep ederim, mudanya-pol cafe-barış cafe olabilir bana hepsi uyar zafer plaza starbucks da olabilir cumhuriyet caddesi kapandı motorları koyarız müsait biryere
Ninja
gökhan; şu gezi işini net konuşamadık. bir ara yaz şuraya iki satır bişiler yaw; nereye gidecez, nasıl gidecez, kaç km yol yapılacak? ne yenir ne içilir vs...
dediğim gibi tatlı yoksa gelmem bak
hem motoun arka kısmı iyice sakata gelmeden kullanmam lazım; mümkün olduğunca 100 km hızı aşmamalıyım.
organize olamadık henüz, sabah kaçta nerede buluşucaz, kimler var? ona göre belki birilerini çağırabilirim ben de. hava yağmurluysa gelemeyebilirim de. (meteo siteleri yağmur gösteriyor, dün açık görünüyordu halbuki!)
sedici batu kardeşim sana sınavında başarılar diler başarılarının da devamını dilerim hafta içi çarşamba buluşalım o zaman
Hakan abi yarın 11:30da kent meydanı buluşma yeri 12:00da hareket (en geç 12:00) 60 - 100km arası hızlarda 30km yol yaptıkdan sonra bizim köydeyiz yemek veriliyor çay da TATLI da var merak etme tekrar 16:30 gibi dönüşe geçilir aynı hızda bursa (istenirsa daha da kalınır) özcan abi geliyor benim bir arkadaşım geliyor başka gelen olursa bilmiyorum...
hay ben böyle motorun... motor 45 i geçmiyor. grajın hafif bi rampası var çıkmıyor. gene ne oldu buna. bir buçuk hafta önce ön debriyajı değiştirmiştim bi sorun yoktu(ama saydığım bu problemler yoktu) yine bi sorun??????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------
sonunda babamdan izin çıktı motorumu satıyorum. büyük ihtimalle silindiri küçülteceğim. beni üzmeyen ve çin malı olmayan bi motor alacağım.1500 liraya ne alınır ki????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
gökhan abi senin gezi nasıldı??? katılım oldu mu??? kaç kuzu devirdiniz???
16 BH 631
2000 2500 fln biriktir bi cbf veya ybr alalım sana hakan baklawah özcan aga ve benim bir arkadaşım gittik 3 motor gayet eğlenceliydi resimleri nispet olsun diye atacağım birazdan
abi benim aklımdan geçen cbr125 & repsol fakat maddi açıdan önümüzdeki 1.5 sene içinde olamayacak bi hayal. resimleri at abi merakla bekliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------
senin cbr kaç modeldi abi. ilk kullanıcısı mısın?
16 BH 631
güzeldir CıBıR yaa olur oda inşallah kardeşim, ben 3. sahibiyim resimler bir kaç dakikaya burda kardeşim
4. sahibi olsam mı ki??? at artık abi sabırsızlanıyorum...
16 BH 631
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)