s e l a mm h e r k e ss eee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------
arkadaşlarrrr yarın gezi varrmıııı haberim olsun bi şekildee
s e l a mm h e r k e ss eee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------
arkadaşlarrrr yarın gezi varrmıııı haberim olsun bi şekildee
Selam Bursalı arkadaşlar.Ben İnegölde oturuyorum.Sizden bi ricam olucak.Yakın zaman önce dizel bi araba aldım.Araba az yaktığından bu yaz baya bi gezmek istiyoruz ailecek.Sizin Bursa civarlarında tavsiye edebileceğiniz ailecek gidilebilecek piknik alanları , deniz kenarları gibi yerler var mı?Mesela Karacabey boğazı çok güzel bir yer.Deniz ve orman iç içe.Ama uzak kalıyo biraz.Uludağ eteklerinde Alaçam benzeri piknik alanları falan var mı?Ya da gemlik ilerisinde hem piknik yapılabilecek hem de denize girilebilecek yerler var mı?Buna benzer böyle yerler tavsiye edebilir misiniz?
honda repsol 125 ile cbr 125 arasında bir fark var mı teknik açıdan yoksa sadece dış görünüş farklılıkları mı var???
Bursa MT'ye Eski - Yeni üyelere selamlar
yeni üyelerin öncelikle hoş geldiniz sizle tanışma fırsatı bulamasakta yinede gezilerin takipcisiyim
AmonRA34 dostum deniz kenerı olarak gemlikten armutlu-kumya yolunda güzel yerler var
Ayrıca mudanya - egerce sahil tarafındada var
gemlik ve mudanya tarafında hem denize hemde piknik yapabilecegin yerler mevcut benim tavsiyem egerce sahil ....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
http://www.youtube.com/watch?v=HJfeZqic3lE
güzel olmuş...
selam millet hiç online olan yok mu???
olmaz mı ben varım ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------
beyler 29unda benimle kimler geliyor köy gezisine?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
off tam sınav haftası be abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=EJTjH6_weK0
adamlar ne sistem yapmış bee..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------
bi sorum olacak. Duydum ki ehliyet alma yaşına 3 ay kala kursa baş vurabiliniyormuş ve sınav ve direksiyon.. geçip sonra yaşını doldurduktan sonra ehliyetini alabilirmişsin???? doğru mudur???
doğru diye biliyorum bu arada sınavda başarılar dilerim dostum...
29 Mayıs Yuvacık Gezimiz Ne Oldu Nedir Son Durum Gidilcekmi Gidilmycekmi
Saygı ve Sevgilerimle...
Kurtların Sessizliğinde Pırt Yapmaktır Hayat :bounce:::deliir:::wiinkk:
eyvallah abi. nedenini bilmiyorum ama bu grup da özellikle seni çok merak ediyorum. ve motosikletini
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
eyvallah abi. nedenini bilmiyorum ama bu grup da özellikle seni merak ediyorum ve motosikletini
16 BH 631
arkadaşlar....
bursa da ybr 125 için ucuz ve kaliteli bakım içinn tavsiye edeceğiniz usta-servis neresidir?
yav kardeşim avatarıma foto koymak istiyorum fakat dosya yüklenirken bi hata oluştu diyor??? nasıl yapacağım ben bu işi ya???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
hah tamam avatarımı değiştirebildim.
16 BH 631
dün haktan kardeşimizi (kirlisakal16) askere uğurladık. Güle güle gitti,güle güle karşılayacağız inş 458 gün sonra ;)
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Beyler Bursada Gezilere Katılabilirim Cross motorum var Dağ taş tepe fark etmez Cross kullanan varsada burdasadan bana ulaşabilir ler .
0535 975 33 00
Reacton@windowslive.com
Beyler Bursa enduro festivaline gidecek var mı?
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)