Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
akşam toplaşma var mı? bak giderim tek başıma oturursam orda tenhada kıstırırım
Ninja
Tamam sizsiniz
Kısmet olursa Bursa enduro festivaline işçi ile geleceğiz o zaman görüşürüz,tanışırız.Ondan sonra başka bir gün Bandırma,Erdek falan yaparız.
beyler bayanlar kesinlikle Nevin Hocama katılmakla birlikte Orhaneli gezisi ve görecik yaylası gezimizin listesini yapmak istiyorum izninizle şimdi öncelikle Ak Batu kardeşimizin dediği gibi bu akşam bir görüşme olmayacak sanırım... Orhaneli diyenler bi elini kaldırsın bu arada Görecik diyenlerde ayağını kaldırsın... Görecik kaçta başlayıp kaçta bitiyor bilen var mı? Orhaneli öğle ezanından sonra yemekler veriliyor ve daha sonra açık arttırma fln oluyor... Kent meydanından yaklaşık 30 km uzaklıkta fln gidilecek yer... bilgilerinize sunulur... biraz karışık oldu ama anladınız siz beni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------
Aleykümselam nereli olduğu meçhul kardeşim Hoşgeldin
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
benim işim yok ya bu akşam toplantı olsun bi yüzünüzü göreyim
Ninja
en yakın gezi ne zaman bursa... gezi dediysem şehir içi turlama da olur
Ninja
selam millet herkes hala canlımı??
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Ne güsel hehehe
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
ee bu pazar bişeyler yapalım o zaman
Yarın Karacabey'den Gemlik'e akraba ziyareti yapıyorum.Rotam Engürücük'e kadar köy yolları olacak.Boğaz yolundan Gireceğim oradan yenice,eşkel,tirilye,mudanya v.b hadi hayırlısı rast gelirsek siyah ybr var bende.Birde samanlı dağları yaparım inşallah...
Gezimi Samanlı Dağı hariç tamamladım.Giderken ve gelirken motosiklet gruplarına rastladım birinde race'ler ve cruiser'ler vardı birinde 2 adet cbr 125 olmakla birlikte büyük motorlarda vardı ve Bursa Enduro'nın yalnız kovboyları tirilye tarafında karşılaştım.Bu arada seçim bitmeden yola gitmem arkadaş heryerde yol yapım çalışması filan.Yollar güzel ama tehlikeli...
2 cbr 125 repsol, bir beyaz hyo olarak 3 kişi gezdik koca gün, rota: burgaz-mudanya-trilye-çamlıkahve-trilye-mudanya-burgaz-kıyı şeridinden kurşunlu-yalovayolu-çevreyolu-nilüfer... birsürü motorcuyla karşılaştık birçoğuyla selamlaştık bir kısmı sallamadı muhtemelen karşılaştık yolda
Ninja
2 cbr 125 görünce tahmin etmiştim.Siyah ybr'li lavuk bendim.
Virajda denk geldik sanırsam.
estafurullah o kadar çok motorla karşılaştık ki hatırlamak zor oluyo, sadece siyah ybr'ler bile 4-5 taneydi
Ninja
İlerleyen zamanlarda birlikte gezeriz inşallah.Yemin ederim Karacabey'de toplasam 5 tane full donanımlı adam yok oralardan geçerken çok şaşırdım herkes korumalı filan.Karacabey'de 500 cc'den yukarı 5 tane bile motosiklet yok.Nasıl iş anlamadım ama yaz sonu kurtulmayı planlıyorum buradan dağı taşı güzelde 50 bin nüfuslu yer Mudanya'nın,Gemlik'in ilçesi gibi kalıyor.
yaw arkadaş ne gezdik be yorulmuşum haa birde işe geldik şimdi nasıl sabah olcak yaw batu şaka maka sende sezonu açtın la kesin karşılaşmışızdır dostum ama hatırlamıyom
Aynen çok gezdiğiniz belli ben bile cumartesi gecesi gördüm sizi yıldıztepeye çıkarken önden batu gidiyodu hyo'yla ama gelemedim yanınıza ailem vardı arabada trilyeden dönüyordum bende
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)