Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şşş bari fotoğrafları koyun da gözümüz gönlümüz şenlensin
    Ninja

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    bu gezi de pek şenlikli geçmedi. tabi bu benim kişisel fikrim...

bir dahakine daha iyi plan/organizasyon yapmadan yola çıkmak istemem açıkçası.

neyse fotoları görünce neşelenebiliriz...
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gezi de pek şenlikli geçmedi. tabi bu benim kişisel fikrim...

bir dahakine daha iyi plan/organizasyon yapmadan yola çıkmak istemem açıkçası.

neyse fotoları görünce neşelenebiliriz...
    ben yoktum ya ondandır
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Kopukluklar olmasa ;Güzel havayı gezerek değerlendirmek hoştu.Tabii apar topar ayarlanan bir gezi ve ayarlama aşamasında bizim henüz çocuk sayılan liseli kızların yönlendirmesine tabii olununca biraz dağınık bir ortam oluştu.Haliyle kızanlar çekenler gidenler vs...

Aslında grubun(nasıl grupsa herkes kendi halinde ) düzgün bir kaptan ve başkana ihtiyacı var...İyi öneriler havada ve askıda kalıyor,bunları değerlendirebilen ve mantıklı davranabilen biri mümkünse,burada yada diğer sitede seçilmeli yoksa ben korkarım bu şartlar altında katılmakta tereddüt edicem(çokta umrunuzdaydı demi::...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    keeway 250
    madem öyle düşünülüyor o cocuk sayılan lıselı kızların bulundugu ortamda bulunmazsınız yada o lıselı cocuk sayılan kızlar sızın bulundugunuz ortamda bulunmaz cok zor bır ıs degıl degıl bu yani. bu kadar sıkıntı yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum...

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kopukluklar olmasa ;Güzel havayı gezerek değerlendirmek hoştu.Tabii apar topar ayarlanan bir gezi ve ayarlama aşamasında bizim henüz çocuk sayılan liseli kızların yönlendirmesine tabii olununca biraz dağınık bir ortam oluştu.Haliyle kızanlar çekenler gidenler vs...

Aslında grubun(nasıl grupsa herkes kendi halinde ) düzgün bir kaptan ve başkana ihtiyacı var...İyi öneriler havada ve askıda kalıyor,bunları değerlendirebilen ve mantıklı davranabilen biri mümkünse,burada yada diğer sitede seçilmeli yoksa ben korkarım bu şartlar altında katılmakta tereddüt edicem(çokta umrunuzdaydı demi::...
    Nevin hocam doğru söylüyor, Toplu sürüş grubunda, iyi organize edecek biri bulunmalı. Ve toplu sürüşte uyulması,uygulanması gereken kuralları benimsemeli. Aslında orada bu işi iyi yapacak birçok arkadaş var ama,sanırım biraz aceleye geldiği için karışmış ortalık. ayın 29 unda toplanacağımız gezide böyle birşey olmayacağını düşünüyorum,eminin yani. Daha düzenli gidilir,ara sıra böyle şeyler elbette olur . Sedacığım , hepimiz arasında olur böyle, sürüşte nevin hocamında dediği gibi düzenli organize gidilmeli ki herhangi bir ayrılma kopma ve kaza gibi şeyler olmasın,Bazen kızanda olur ayrılanda bunun sonucunda bunlar çoook ufak sorunlar. Sen niye alınıyorsun ki nevin hocanın dediğinde kötü birşey yok , sen rahat tut içini :D. Kolun nasıl oldu bakayım
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.

Motosikleti
    yamaha r 6
    aslında yazılacak çok şey var ama bu olayı bu kadar dillendirmek ve devam ettirmek niyetinde değilim. herkes rahat olsun bi sıkıntı yok. konuyu alakalı kişilerle konuşup ne yapılması ne olması gerektiği şeklinde karara vardık. olanlar için üzgünüm bu konuda kendimi de suçlu hissediyorum gönülleri alınması gereken kişilerin gönülleri alımıştır. saygılar...
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    arkadaşlar önce biraz sakinleşin. maalesef internet tartışmak için pek uygun olmuyor, bir şekilde hepimiz tecrübe ettik bunu. sonradan üzüleceğimiz şeyler söyleyip olayları büyütmeden yapılacak en iyi şey karşılıklı tartışmak. bunu da en iyi bir dahaki gezide yaparız ancak; hem buluşma bahanesi olur işte.

yazılan/söylenen bazı şeylere katılmakla birlikte hiçkimseye bir tavrım olmadı, hatta bu gruptan ümitliyim bile. ancak zamana ve daha iyi tanışmaya ihtiyacımız var. o süre sonunda kim ne istiyorsa onu yapar, istediği yere gider istediğiyle gider sorun değil. yeter ki iyi organize olalım.

bir tarafta birbirimizle mükemmel uyum sağladığımız 4 chopper'cı arkadaş, sdiğer tarafta beni aralarına kabul edip her fırsatta her yere davet eden BCC varken 2 haftadır ben MT grubunda motorcu olarak ilk tanıştığım ama fazlaca ihmal ettiğim arkadaşlarımla gezmek; bu arada MT bünyesinde büyüyen mevcut grubu da yakından tanımak istediğim için sizlerle olmaya çalıştım. şu gruptaki herkesten aynı tavrı bekliyorum; bir dahaki buluşmada sıkıntılarımızı-ihtiyaçlarımızı vs. şeyleri tartışmak biraz olsun fayda sağlayabilir, herkesin düşünmesi gereken bu. ama derseniz ki "büyütme o kadar hepimiz özgürüz kim ne isterse öyle yapsın" ona da eyvallah derim.

başta da dediğim gibi birbirimizi yeterince tanımadan yorum yapmak sağlıklı (ve hoş) değil. bu mesaj bana bu başlığın takip edilirliği hakkında da fikir verecek, umarım yorum yapan çok olur.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Motosikleti
    keeway 250
    katılıyorum sizede yaşını basını almıs koskoca insanların bu şekilde cümleler kurmuş olmaları bıraz sıkıntı yarattı bizde 2 hatfadır braberız eger yanlıs bır seyler yapmısak affola diyoruz...

Motosikleti
    yamaha r 6
    29 undaki gezide biz olmayacağız arkadaşlar :(
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    29unda bizim köyde (Orhaneli - Başköy) köy hayırı dediğimiz pilav olarak da bilinen bir organizasyon var isterseniz oraya da gidebiliriz yemek ve çaylar müessesemizden herkes davetlidir arkadaşlar... benim için hiç sorun yok isterseniz görecik yaparız isterseniz bizim köy ali abi siz neden gelemiyorsunuz?
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Arkadaşlar 50 bin nüfuslu Karacabey'de benden başka uzaylı yok bir ara buralara gelin de boğaz turu yapalım alem sürüsüyle uzaylı görsün.Bilenler boğaz yolunun güzelliğini bilir.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    inş. dostum zaten o tarafa havalar ısındığında gelme niyetim vardı
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

selamınaleyküm Bursalı motorcu kardeşlerime

Motosikleti
    yamaha r 6
    gökhancım o tarihte büyük ihtimal başka bi programımız var :( bende çok isterdim hep beraber kopalım gidelim ama olmuyor işte nasip değilmiş.. zorlamamak lazım bişileri..

yarın akşam pol toplantısı var mı??????????????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------

bak beni arayın ha toplantı varsa, görüşemedik ne zamandır...
    Ninja

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Gezilerde uyulması gereken kurallar bunlar olmalıdır...

1-Sokak ağzı konuşmalar(Aptal,salak,mayyak vs...) ve küfür (henüz duymadım şükür)asla olmamalı

2-
    Sürüş yapıldığı için ve şişede durduğu gibi durmadığı için alkol alınan bir ortam oluşmamalı..

3-
    Hiç kimse hiç kimseyi 5 dk dan fazla bekletmemeli...

4-
    Çok laubali davranış ve hareketlerden kaçınılmalı ve etraftaki özellikle çay bahçelerindeki insanları rahatsız edecek tınıda yüksek sesle konuşulmamalı(havamız batsın)...

5-
    Ve kesinlikle her gezi için ayrı ayrı da olsa riayet edinilmesi gereken bir yol kaptanı seçilmeli ve herkes ona uymalı iyi öneriler askıda kalmamalı...

6-
    Kurallar uymayanlar ve gruba uyum sağlamayanlar uzaklaştırılmalı(daha yokmuydu hocam burası okulmu denmemeli)

Tabii bu benim fikrim,bunlar uygulanmıyorsa ben ortamda rahatsız olurum...Kabul görürse de.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:27 ----------

Tabii grubun çoğunluğu çoğu kuralı çoğunlukla zaten uyguluyor fakat tek bir kişi dahi uyum sağlamzsa ortam bozuluyor...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    keeway 250
    batu saatlerı uyarsa orhanelıye bır kac kısı gelebılırz bz

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı s.ates adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    batu saatlerı uyarsa orhanelıye bır kac kısı gelebılırz bz
    batu benim, gökhan o

HAYIR BATU BENİM
    Ninja

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler