Herkes Buradan istediği resimleri alabilir bendekiler bunlar Resimde sizde ekli olanları etiketleyiniz Buradan toplayalım tüm fotoları
Herkes Buradan istediği resimleri alabilir bendekiler bunlar Resimde sizde ekli olanları etiketleyiniz Buradan toplayalım tüm fotoları
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Videoları da alayım lütfen
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Merhaba arkadaşlar evet katılım çok güzeldi eskilerden tanıdıklarım vardı ama yeni arkadaşlarda çogunluktaydı çok memnun oldum sizleride tanıdıgım için . Önceden motorumla katılırdım gezilere ama bir süre arabayla eşlik edecem sizlere en azından güzel bir makine alıncaya kadar . Kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun umarım önemli bir şeyi yoktur .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
evet arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun. ufak aksilikler yaşadığımız halde iyi bir gezi oldu. benim sezon açılış gezimdi aynı zamanda. başta hava durumu olmak üzere türlü muhalefete rağmen güzel geçti ve bitti.
kaza yapan arkadaşla muhabbet edemediğimi farkettim son olarak, kendisine geçmiş olsun diyeyim buradan. Seda'nın da iyi haberini bekliyoruz.
bir dahaki buluşmayı daha iyi organize ederiz inşallah. bendeki fotoları bu akşam yüklemeye çalışırım. kendinize iyi bakın.
not: Gökhan ve Batu; beyler sakın kimseye yağmurda motor sürdüğümü söylemeyin; aman duyulmasın. hele ki buralarda yazmayın (aramızda kalsın). anlaştık??
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
aramızda ;)
Arkadaşlar herkes motorumla ilgili şu ankete katılsın ve cevaplasın lütfen
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
Şahane gezi oldu. Herkese teşekürler. Beytullah ve Seda'ya geçmiş olsun.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
öncelikle gezi de emeği gecen ve km yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.motor da sorun yok arkadaşlarda gayet iyi durumdalar.bazen kol kırılıp yen içinde kalmasında fayda vardır. bu tür kazalar olabilir insandan çevreden ve hatta hayvanlardan kaynaklanabilir ama ksinlikle motor sürücüsü bu olaylara çanak tutmamalıdır.hakan abiye ayrıca teşekkür ediyorum mt nin en küçük üyesine sevgiler. nevin hanımıda bir dahakine bebiş ve babası ile birlikte bekliyoruz.bende eşimi getireceğim inşallah. aksilikler ve hatalar yalnıslar ders alınabiliyorsa güseldir. daha güsel gesiler olması dileklerim le..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------
bu arada sizi ve bi kaç ekipi bir ara ağalayacağız inşallah... bekleyin çok yakında bu arada i. olcar kardeşim bu gün akşama kadar aradım seni ses çıkmadı bunu sorarım haberin olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------
bu arada arkadaşlar motor gezisine konvoyun içine araba almayın gercekten dengesiz oluyor..
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
beni kastediyorsan eyvallah Ali kardeşim. (değilse gene eyvallah )
arkadaşlar bendeki resimleri yarın akşam atmayı deneyeceğim, telefon yine sapıttı, bilgisayara bağlanmayı geçtim, kendine bile bağlanmıyor!
yalnız bu foto olayında netleştiremedik durumu, mt-bursa sayfalarından devam etseydik daha iyi olurdu diye düşündüm, ben hem buraya hem feyzbuk profilime atıcam (inşallah). bir de şu poligon mevzusuna takıldım ben ya; sahi ne oldu, herkes unuttu mu telaştan?
bundan sonra bir turda daha yağmura denk gelirsem, ......................................
motoru sırtıma alıp öyle gidecem.......
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Hadi bea :p bıraksana , Ducati yoksa yamaha :D . Asaleti felanda yok bro,sen kilitlemişsin kendini hondaya :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:00 ----------
o değilde bir ilhan irem vardı sahi ne oldu ona ???
abi poligon yalan oldu kısmet değilmiş :( her seferinde unutturacak bişi oldu inşallah bir dahakine elemanı bulup ziyerete gideceğim.
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
arkadaşlar gezi resimleri için beni eklerseniz hepsini attım alabılırsınız mavisakal26@hotmail.com face adresim ekleyebilirsiniz.
DÖNEN TEKERLER ZAFERİ MÜJDELER...:bounce:
canımın içi
Selam millet,
güzel gezi yapmışsınız, arkadaşımın İstanbul daki düğünü nedeniyle katılamadım.
aysonunda 27-28-29 Mayıs 2011 Görecik yaylasında Bursa enduro Festivali için bir planınız var mı? Haftalık çay toplantılarına ne oldu, hangi gün kaçta nerde buluşuyorsunuz?
Özcan abi Çan Pilav günü bu sene olacak mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
bu arada bi arkadaş için 1000-2000 civarı temiz YBR125 ya da Chopper-Cruiser tarz arıyoruz. özelden yazarsanız sevinirim, boşuna burda kalabalık yaptırmayayım...
16 BHN 22
(BatuHaN)
ben geldim biraz dalaman biraz bornova havası getirdim, sırf taşlamayın diye küçükparktan herkese selam olsun
Ninja
inş. bir daha ki sefere dostum daha yazın başındayız bol bol gezeceğiz bu sene allahın izniyle bursa enduro festivali hakkında bilgim yok ancak gideriz derlerse neden olmasın... haftalık çay toplantıları çarşamba günleri akşam 7 8 arası motostyle pol cafe de oluyordu ama barış cafe de olabilir artık bir konuşulması lazım o konunun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:02 ----------
Sen gez bakalım batuhan bey biz daha zevkli geziyoruz ama haberin ola bu arada izmirin kızlarına slm söyle yazın ordayım inş. bu arada benim tel bozuk beyler 1 ay içinde 2. tel bozuldu büyük marifetliyimdir bu konuda bana tel nolarınızı özelden atarsanız sevinirim bütün nolar gitti yine :( alper gürol dediğin eğer benim bildiğim yerse beşyol lambalarından yukarı çıkarken ilk sağda küçük bir ara var o aradaki olabilir ama emin değilim :(
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)