Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hayırlı hafta sonları olsun inşallah...
dün bir tane KLR 650 buldum, benim rebel ile takas yapabiliriz.. şu an çanakkaledeyim. birazdan çıkıp bursa, motoru alıp istanbula gidicem .. kısmet. orhan abi , benim bmw hayallerim galiba bi süre daha ertelenecek..
haberdar ederim..
Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır işler, seyahatler vs derken yazmak kısmet olmadı, dün de seflek beni birine benzetince acilen yazayım dedim.
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz, buranın eski kaşarlarına ise merhaba
V&B , freeman, fuser, seflek, ramazan münasebetiyle size vereceğim geçici zararı, bayram sonuna saklıyorum , ben yokken yazdıklarınızı okudum, hazır vakit varken kaçıp kurtulun, yada cinsiyet değiştirin, çünkü ben birtek kadına ve küçükbaş hayvana el kaldırmam
Birtek sevgili İHTİYAR nötr kalmış, sağolsun. Yahu Orhan kardeşim, bu 2.el motorcuları neden konuşturdun arkamdan , bayram sonrası senden bir ricam var, Şöyle güçlendirilmiş çelikten, sağlam ve benim sana söyleyeceğim şekilde bir aparat gerekecek, bu arkadaşlar üzerinde kullanılmak üzere. Hah birde 3 litre 20/50 motor yağı
Cem, o avatar resmini ilerde kurmayı planladığın bir tekke yada zaviye için mi çektirdin hocam. Hani şöyle bir kürsü yaparlar da ; KURUCUMUZ CEM EFENDİ HZ.LERİ, DERGAHIMIZIN İLK YILLARINDA filan diye afilli bir kelam ederler diyemi?
Bu arada yeni gelen arkadaşlar; şayet sitenin bu bölümünde uzun kalmak istiyorsanız, hemen bir eski Türkçe bir sözlük edinin. Bazı mumya ağbilerinizi anlamakta zorluk çekmeyin sonra.
Bu arada seflek'in yeni avatarına karşın bende değiştirdim, haydi sayın vede muhterem arkadaşlar değiştirin sizlerde şu avatarlarınızı, sıkılmadınız mı aynı resimleden yahu. İlkay , koy canım sende şöyle çiçekli, böcekli bir avatar isminin yanına. yavaş yavaş alış bunlara, bak bayrama az kaldı
Bu da fuser için olabilir ;
Hah bu da yıl 2020 Bursa MT nin VİP Tribünündeki görüntüsü, kim kimdir siz tahmin edin Oturanların bacaklarının arasına dikkat !!!!!!!!
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
Selamınız selam olsun.
Bu ne uzun tatilmiş,Hava değişimi gibi
Ben de sizi birisine benzettim ,aşçı gibi
EEE diplomatik davranmayı da biliriz.
Buyrun nasıl bir şey istiyorsanız imal edelim,makina bizim işimiz.
Yalnız 3 litre motor yağı ile kapı,menteşe yağlamıyacaksınız sanırım
Ben şimdiden mumları hazırladım,HZ lerinin türbesine dikelim diye
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Sevgili İHTİYAR,
Yapacağımız aparat için ölçü almamız gerek ama bunların hepsi için ayrı ayrı ölçü almaktansa, diyorum ki şöyle teleskobik birşey olsa, aynı zamanda da objektif focus'u gibi kalınlığını da ayarlayabileceğimiz, çok ağır olmayan, yada eğer yapısı gereği ağır olacaksa, taşıyıcı bir ünitesi olan, AMACINA uygun oturma yeri de bulunan, üzerinde reostalı armatürlerle hızlandırılması mümkün olan elektrikli motor tahrikli bir alet yapalım. şekline sen karar verirsin artık yanlız, yanına muhakkak bir ses ünitesi şart, çünkü kullanılırken, denek biraz fazla ses çıkarabilir, ört-bas etmek için
Paramız yetmezse dünya bankasından kredi isteriz, neden istediğimizi söylediğimizde belki HİBE bile ederler
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
abi sen naptın ya? benim bildiğim motosiklet mağazadan alınır.
yok mobilet filan düşünüyorsan gökdere bulvarının oralarda bir macır pazarı olucak.
hayırlısı olsun kaykayım. allah sana taşane motorlar nasip etsin.
ne demek artçı? cem abinin volvo'sunun anahtarları bile senin be!
yav bu gençlere içim sızlıyor. tamam be!
bu akşam da bir EKER klasiği yapalım. çaylar benden. gazoz içen kendi öder.
(EKER = karfur karşısı)
tamam mı arkadaşlar. katılım mecburi olmadığı gibi, lcv de gerekmiyor.
mangal bir süre şefkatimden uzak kalınca bozmuş kendini.
mokoko zamanı gelmiş bunun. ben hallederim arkadaşlar. eskisi gibi olur bu yine!
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
mangalım gençler böyle işte.
inandırmak için illa mokoko yapıcaksın
bu aksammı yarın aksammı olacak ve acık yerde mi kapalı otoparktamı bulusuyoz
Bu akşam İftara misafirim var
Sevgili Cem bey,Mangalla sizi çekiştirmemize kızmamışsınızdır umarım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
cem abi hala israrcısın anlamıyorum valla
bu azimle .ıçsan arda abiyi bile geçersin amasen gücünü bilmiyosun
mangal abi hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli çok oldu.ne gziymiş be maşallah dünyayı mı dondun ?
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
abi tek başıma da olsa bu akşam eker'de çayımı içicem.
bakalım buluşmaydı tanışmaydı diye ısrarcı arkadaşlardan kaçı gelecek?
abi sensiz buluşma mı olur? gençler bizi görüp 100 sene sonra neye benzeyeceklerini tahmin etsinler. bir bana bakınca olmuyor. sadece beni defolu sanıyorlar.
[QUOTE=seflek;454933]abi tek başıma da olsa bu akşam eker'de çayımı içicem.
bakalım buluşmaydı tanışmaydı diye ısrarcı arkadaşlardan kaçı gelecek? [QUOTE]
evet gittik ve gördük sadece ben ve özkan vardı birde hatunlarımız
çayımızı içtik ohhh canımıza değsin
özkan resimlerimizi cekti yarın artık siteye ekler
ii geceler bütün abilerime...Valla sizin buluşmalarınız hep olay olmaya devam edecek sanırım..Buna bir çözüm üretin yaşlı olan abilerimiz...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)