arkadaşlar bugün yalovada montajdaydım yine dahil olamadım :(
resim koyun bari :/
arkadaşlar bugün yalovada montajdaydım yine dahil olamadım :(
resim koyun bari :/
Ninja
organizatörlüğü ben yapayım dedim çok da severim böyle işleri ama nasip kısmet rizeden akrabalar gelmiş 1 gün kalıp gittiler tekrar o yüzden fazla kalamadım k.bakmayın :( iadei ziyareti başkaları organize etsin ben katılımcı olcam rica ederiz ne demek her zaman bekleriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:10 ----------
çok çalışıyosun kardeşim yazık sana valla yaw gerçi bende işe gitmek zorunda kaldım
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
on numara fotolar keşke geri kalan sürede de yanınızda olabilseydim...
Siz geleceğiz deyin arkadaşlar organizenin kralını yaparım size bu arada 1 mayıs 2011 tarihinde gemlikte kurşun atış yarışması var muhtemelen geleceğiz bilginise
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
motorcu arkadaşlarınlamı geleceksin dostum toplayalım bizim tayfayı bizde gelelim...
kurşun derken? trap/skeet/poligon---tabanca/tüfek... pazara denk geliyo, aksilik çıkmazsa gelmek isterim
Ninja
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
yok hangisi anlamında hepsini saydım ben, sabit hedefe slug atılacak anladığım kadarıyla
Ninja
Hacım ne olacağını gidince görecez bende net bilmiyorum davetiye geldi bu gün bakalım belki gideriz...
Hadi bakalım. 1 Mayıs'ta Gemlik'te toplanıyoruuuuuuz.
Provakatölere sıkalım hacım. :D
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar bu hafta nasıl bi plan var şaka bi yana ona göre hazırlı yapacağız eş dost arkadaşlarla...
o zaman 1 mayıs gemlik arkadaşlar artık yapacak bişi yok Allah nasip ederse havalarda müsait olursa posedion nickli dostumuzu ziyaret ederiz...
Bu Hafta Sonunda Olacak Gezi İptalmi ??
Kurtların Sessizliğinde Pırt Yapmaktır Hayat :bounce:::deliir:::wiinkk:
DE HADİ O ZAMAN 01.05.2011 GEMLİK GEZİSİ LİSTESİ
1. GÖKHANS16CBR (GÖKHAN) = CBR125R
2. MADV (BATUHAN) = GT250R
3. POSEİDON23 (İBRAHİM) = DRAGSTAR 250
4. ÖZCAN1980 (ÖZCAN) = TİGER 250
5. 54RENA54 (ALİ) = r6
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)