Oh oldu bu işş o zaman cumartesi buluşalımmı...pazar sabahı yalovaya gideceğim...
Oh oldu bu işş o zaman cumartesi buluşalımmı...pazar sabahı yalovaya gideceğim...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
bana her türlü uyar beyler hatta durun buluşmayı ayarlayalım hemen...
16.04.2011 CUMARTESİ BULUŞMASI
1. Gökhans16cbr
2. 54RENA54
3. Drumtoens
4. ?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
bu arada beyler ben 14:30 - 22:30 çalışıyorum ya onu unutmuşum fark etmez benim için hangi gün olduğu da geç gelebilirim ancak :(
Bana cuma da cumartesi de uyar arkadaşlar bilginiz olsun...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
beyler tam bi gün ve saat ayarlıyalım ona göre pilanımızı programımızı yapalım.
tamam beyler listeyi ayarlayın cumartesi 10 uygun mu herkese kent meydanı buluşma yeri olsun ordan ister bulvara isterseniz muhteşem köy kahvaltısı için cumalıkızığa isterseniz başka herhangi bir yere kahvaltıya...
hadi beyler herkes fikirlerini yazsın ona göre bi karar verelim el atman iyi oldu gökhan brocum
eyvallah haktan brocum ne demek her zaman hadi beyler duygu düşünceleri alalım...
cuma saat 13.30 dsa bursadayım pazar akşamına kadar yapılacak herseye varım yalnız bi sıkıntı var osmaneliden geleceğimiçin hava durumuna göre hareket edeceğim yağmurlu olursa motorla gelemem araba ile gelirim hatun üşütmesin ama inşallah hava güsel olur diye dua ediyorum cumartesi kahvaltı fikri çok arjin.. adım ali bu arada arkadaşlar numaram 0 506 204 1504 tcell.
öğleden sonra bursada
buyur gel kardeşim bekliyoruz akşam görüşmek üzere :D
kent meydanına bende gittim gece ama siz gitmişsiniz geç katıldım biraz yarın bi aksılık olmazsa bende ordayım
hadi beyler yatalım artık yarın erken kalkacağız ii geceler....
Çok güzel ve zevkliydi. (Mudanya'da motorları park etmeye çalışmak hariç ) Herkese teşekkürler.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Eneeess, hani fotolar ?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Herşey için teşekkür ederiz en kısa zamanda iadei ziyaretinizi bekliyorum hem mana ile bursada ki gruba bi kaç kişi daha eklemiş olduk
sevgili mesut abi, celal abi, yıldız abla, serap, mustafa abi, hakan abi, fatma abla, serap abla,masasını istemeden de olsa gasp ettiğm bi grup sağlıkçı sevgili kardeşim kemal. Ve değerli forum arkadaşlarım özcan, gökhan, batu, ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarımada buradan teşekkürü borç bilirim saygılar sevgiler... tekrar görüşmek dileği ile .....
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)