Haydaaaa Batuhan geçmiş olsun dostum.
Geçmiş olsun acil şifalar .. Sabah ararız artık muhtemelen istirahat ediyordur..
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
sevgili batuhan gece nöbetcii idim rahatsız temk istemedim sabahı zor yaptım. sabah seni aradım dah aönce hiç tanısmadık konusmadık ama sesini duymak sağlıklı olduğunu bilmek çok güsel arkadaşım. Allah bir daha kaza bela vermesin kardeşim sana ve hiçbirimize hepimiz bi takım sıkıntılar yaşadık zaman zaman makinelerimizi alırken binerken zaten bunca önyargının arasında (şeytan arabası ) birde bunlarla uğraştırmasın allah kendine iyi bak tekrar gecmiş olsun saygılar sevgiler Ali ubuz bilecik /osmaneli 112...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Batu'yu aradım şimdi iyiymiş neyse ki sadece maddi hasarla atlatmışlar anladığım kadarıyla, kendisinde birşey yok hatta çalışıyormuş işyerinde şuan
haktan'ı da aradım ulaşılamıyor, haktan'ın başka numarası varsa pm falan atın bana bi ulaşayım yoksa bendeki numaradan denerim yine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------
54rena54 hoşgeldin, bursaya geldikçe katılımcı olman dileğiyle
drumtoens sana hoşgeldin demiyorum alınmaca gücenmece yok senin üyelik tarihin benden eski zaten burdaymışsın
Ninja
sedici telim kapalıydı yeni açtım dün gece kötü bi gece oldu ama allaha şükür bişeyimiz yok merak edilicek bi durum yok
aman aga iyiyseniz sıkıntı yok pat diye kaza geçirdiler yazısını görünce merak ettim ben de,
lan gökhan sen de bodoslama yazmasana kaza geçirdiler diye insanı korkutuyosun motor yatmış kendileri iyi falan yazar insan
Ninja
[QUOTE=sedici;2312498]Batu'yu aradım şimdi iyiymiş neyse ki sadece maddi hasarla atlatmışlar anladığım kadarıyla, kendisinde birşey yok hatta çalışıyormuş işyerinde şuan
haktan'ı da aradım ulaşılamıyor, haktan'ın başka numarası varsa pm falan atın bana bi ulaşayım yoksa bendeki numaradan denerim yine[COLOR="Silver"]
dostum hoşbulduk kısa zamanda ve bol bol görüşmek dileği ile bursa ya çok sık geliyoruz gerek görev gerek gezi maksatlı aranızda olmak çok hoş. inşallah pazaryağmur yağmaz diye dua ediyorum
Merhaba arkadaşlar sağlık durumumuz çok şükür iyi,arayan herkese teşekkür ederim
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
kanka motor ne alemde grenaj dışında bişey yok dimi yürür durumda yani
Ninja
aga bodoslama kaza yaptıklarını görünce bende nolduğumu şaşırdım bea neyse batuyla konuştum şimdi iimiş durumu. Akşam napıyoruz motostyede toplantı varmı?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
akşam gelceniz mi pol e?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------
ben yola çıkıyorum arkadaşlar motostyle pol cafeye doğru cepten ulaşın bana...
ee beyler daha daha nasılsınız? Gelen giden yokmu yaw siteye? Turlamaya çıkan da olmuyor herhalde arayan yok ne iş ya
Arkadaşlar merhaba khava bugün istanbulda gayet güzel ama cumartesiyi beklemek zorundayız Delemece yaylası için bi yoklama alalım mı kimler gelecek kimler gelmiyecek diye ?
İ.OLCAR..........................
benve batuhan arkadaşımız büyükbi ihtimal gelemicez kazadan dolayı.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)