Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı 54RENA54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    misafir kabul edermisiniz dedik ama sesçıkmadı değerli bursalı sürücüler
    Hadi gelin, neyi bekliyorsunuz?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha r 6
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi gelin, neyi bekliyorsunuz?
    özcan arkardaşım biz bilecik osmaneli deyiz gerci daha dün gemlikten bi motor alımı yaptık bi abimize bursa il sağlık müdür yardımcısı cbr 600 f aldık sabah bursada idik ama nasip ben daha dün akşam forum sitenize üye oldum hayırlısı diyelim burada bi kaç arkadaşız bieciktende var bi kaç arkadaş bundan sonraki planlarınızda bulunmak isteriz.. saygılar
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    özcan arkardaşım biz bilecik osmaneli deyiz gerci daha dün gemlikten bi motor alımı yaptık bi abimize bursa il sağlık müdür yardımcısı cbr 600 f aldık sabah bursada idik ama nasip ben daha dün akşam forum sitenize üye oldum hayırlısı diyelim burada bi kaç arkadaşız bieciktende var bi kaç arkadaş bundan sonraki planlarınızda bulunmak isteriz.. saygılar
    Görüşmek üzere.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bursalı arkadaşlar faaliyetlerinize katılmak isteriz...
    Buyurun gelin kapımız herkese açık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------

Alıntı 151rsfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk olarak hoş geldin arkadaş. ben de 151 rs kullanıcısı olarak 151 almanı istemem. sıfırını bilmem ama benim motor 13 bindeydi 07 model 900 liraya aldım. 151 rs üst geçitlere giderken kavşaklarda dönmez, görüntü yok dikkate alınmazsın, küçük tekerlek olduğu için doğal olarak çok sarsar yolda.
    eğer o tip bi motor alacaksan yine mondialin 150 zat ı var. bizim burda var bi tane ben alacaktım ama aile izin vermiyor. 06 model 6700 de garaj motoru. o tip bişey al derim. hem görüntü maxi scooter. düşünürsen yardımcı olurum. fiyatı da 1200 civarı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

gökhans16cbr kardeşim motorunu bana satar mısın?
    2sene sonra belki kardeşim ya ben aşığım cıbırıma
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    yamaha r 6
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buyurun gelin kapımız herkese açık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------

2sene sonra belki kardeşim ya ben aşığım cıbırıma
    teşekkürler inşallah görüşeceğiz sakarya izmit bilecik bursa neden geniş bi aile olmayalımki ?
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE
    teşekkürler inşallah görüşeceğiz sakarya izmit bilecik bursa neden geniş bi aile olmayalımki ?
    Arkadaşlar aramızda herkeze yer vardır iki teker dört teker bisiklet ne olursan ol gel misali.Önemli olan yol yapmak ve güzel arkadaşlıklar kurup geçinip gitmek.Şu anda istanbulda olduğum için tam anlamıyla ilgilenemiyorum ama bi iki gne geçecem gemliğe ve organizeye son sürat devam edecem gelecek olan arkadaşlar bana ulaştığı an listeye eklenecektir isimler.Kazasız sürüşler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İbrahim(poseidon23), benim yanıma eşimi de ekle. gelme durumu belki olarak kalsın. Arka fren balatası bitti,canttan yiyorum şu an. inşallah bi an evvel yenisi gelir de geziye dahil olurum.

Çarşamba akşamı Motostyle da herkesi görmek istiyorum. Yeni arkadaşlarla ta tanışmış oluruz. Gelmeyene tek ayak üstünde tek teker yaptıracam ona göre.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------

Haktan ile çaylanmaya gidiyoruz. 10 dk. sonra motostyle deyiz. Gelmek isteyenler buyursun.
    Özcancım ekledim ama belkiyi kesinleştir artık ilk delmece yaylasına göremedik bunda görelim seni

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

Aramıza hoş geldin.Osmanelide tanıdıklar akrabalar bulunuyor ahmet var dayı oğlu abisi petrolde lastikçiydi belki tanırsın.Şimdi delmece yaylası gezimiz var bu ayın 10da gelmek sterseniz msj atman yeterli gelecek arkadaşların bilgilerinide yazarsan listeye o şekilde eklerim.Bu arada gideceğimiz delmece yaylasına daha önce bi gezi düzenledik resimleri mevcut 302den 307 ye kadar olan sayfalara göz atarsan az çok fikir sahibi olursun.Yolları fena değil ama motorlarınız anladığım kadarıyla büyük giderken hararet yaptırmayalım size biz daha büyüyemedik ) geneli 250 cc ve 125 cc

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 ----------

DELMECE YAYLASI GEZİ LİSTESİ ;

1-poseidon + nursel + damla + marina (gemlik-istanbul)
    2-Emre + müge (gemlik)
    3-Ahmet + Şule (gemlik)
    4-Gökhans16cbr (bursa)
    5-Mustafa yılmaz (bursa)
    6-Nevin Işık Tuncak (bursa) BELKİ
    7-Özcan Coşkun + Eşi (bursa) BELKİ
    8-Cansu (gemlik)
    İ.OLCAR..........................

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru olmayıta gitmek isteyen arkadaşlar varsa ben arabayla gelip beraber gidebiliriz öyle bir durumda...Gökhanla da anlaştık tabi de eğer motorsuz olan 2 3 kişi çıkarsa düşünülebilir...
    sen cıbırı niye sattın ki ya şimdi ne güzel cıbır ordusu kuracaktık :D boşver arabayı motor iidir ama gelecek olursa motorsuz dediğin gibi araba lazım olabilir...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:34 ----------

Bu hafta cumadan itibaren hava sıcaklığı düşüyor ve yağış bekleniyor deniyor ancak benim için değişen bir durum yok dua ediyorum güzel olsun die ama kötü de olsa ben varım... bu arada listeyi güncelleyelim bir daha

1-poseidon + nursel + damla + marina (Gemlik-İstanbul)
    2-Emre + müge (Gemlik)
    3-Ahmet + Şule (Gemlik)
    4-Gökhans16cbr (Bursa)
    5-Mustafa yılmaz (Bursa)
    6-Nevin Işık Tuncak (Bursa) BELKİ
    7-Özcan Coşkun + Eşi (Bursa) BELKİ
    8-Cansu (Gemlik)
    9-Batuhan GT250R (Bursa)

Azıcık renkli olsun dedim bütün gece çalışınca insan dengesi kayıyo ondan da olabilir mazur görün

Motosikleti
    yamaha r 6
    Gezi programında neler var buluşma saati yapılacaklar falan ...

Motosikleti
    yamaha r 6
    Arkadaşlar birisi gezi programında bahsedebilirmi

Motosikleti
    yamaha r 6
    çok iyi olur bilecikten gelmeye çalışacağım arkadaşlarımla birlikte hava müsait olursa ve gideceğimiz yollar gelmek isteriz .. Saygılar sevgiler.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izmirden hepinize kucak dolusu sevgiler beni durumlardan haberdar edin burda internetim yook, dün muğladaydım, yarın tekrar gidebilirim o tarafa işlerim karıştı, habersiz bırakmayın mesaj falan atın arada
    Ninja

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    çok iyi olur bilecikten gelmeye çalışacağım arkadaşlarımla birlikte hava müsait olursa ve gideceğimiz yollar gelmek isteriz .. Saygılar sevgiler.
    Arkadaşlar öncelikle gemlik dışından gelecek arkadaşlar biraz erken hareket etmeleri gerekiyor.Buluşma yeri gemlik özdilek önü saat 09:00 olarak ayarladık.Özdilekte buluşup eğer bi eksiğiniz olursa alınmadık yemek içecek vs.oradan temin edebiliriz.Gidiş gemlikten olacaktır yolu çok kötü olmamakla beraber virajlı ve yokuştur.yaklaşık 35 kilometre kadar bi uzaklığı vardır.Fakat şöyle bir durumda vardır arkadaşımda 1200cc bi race ve 125 cc scooter var.Arkadaşım scooterla gelecek neden derseniz öyle bir yolda yüksek cc raceler genelde hararet gibi sorun çıkartabilir toplu sürüşlerde.Ben geçmişte yaptığımız gezinin resimlerini ekleyebilirim daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.Minübüs meselesine gelince gidecek minibüste yer olacaktır minibüsüle gelecek arkadaş motor kullanmadığı için onunla geliyor içi insanla dolu olmıyacak yani birde bizim ufak tefek eşyalarımızı koymaya yarıyacaktır.Yanlız gezide yemek konusunda önemli bi duyuru kolay pişirilebilecek bişey alın yanınıza en ideali sucuk çünkü mangal ve mangal teli gibi şeyler götürmiyecez orda bulduğumuz taşları bi yuvarlak oluşturup çalı çırpı ateş yakıp sucuklarımızıda şişte bişirip yiyeceğiz.Neyse dediğim gibi resimlerden daha fazla fikir sahibi olursunuz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 ----------

http://img808.imageshack.us/i/1000200a.jpg/

Motosikleti
    yamaha r 6
    Pazar sabahı nöbetten çıktığım gibi allah nasip ederse gemlik özdilekteyim yamaha r6 var ama sıkıntı olmaz sanırım günü birlik bi gezi olacağı için bi kaç yiyecek içecek onuda muhtemelen sizinde dediğiniz gibi özdilekten alırım. Ondan sonrasıda sizde büyük bi terslik olmazsa ismimi yazabilirsiniz. Hürmetler

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    evet arkadaşlar listeye benide yazın artçı olarak gelıyorum bende
    bu arada çarşanba akşamı saaat 8 ile 8:30 arasında motostyle cafede toplanıyoruz geziye katılıcak bursadakiarkadaşları mutlaka beklıyoruz pazar günü saat kaçta nerde toplanıp nerden hareket ediceğimizi konusucaz bu toplantı önemli geziye katılıcakarkadaşlar bursadakiler çarşanba akşamı mutlaka toplantıya beklıyoruz.

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Pazar sabahı nöbetten çıktığım gibi allah nasip ederse gemlik özdilekteyim yamaha r6 var ama sıkıntı olmaz sanırım günü birlik bi gezi olacağı için bi kaç yiyecek içecek onuda muhtemelen sizinde dediğiniz gibi özdilekten alırım. Ondan sonrasıda sizde büyük bi terslik olmazsa ismimi yazabilirsiniz. Hürmetler
    Tamamdır o zaman gezi güzelleşiyor bu arada yolda aman dikkat gelirken.

1-poseidon + nursel + damla + marina (Gemlik-İstanbul)
    2-Emre + müge (Gemlik)
    3-Ahmet + Şule (Gemlik)
    4-Gökhans16cbr (Bursa)
    5-Mustafa yılmaz (Bursa)
    6-Nevin Işık Tuncak (Bursa) BELKİ
    7-Özcan Coşkun + Eşi (Bursa) BELKİ
    8-Cansu (Gemlik)
    9-Batuhan GT250R (Bursa)
    10-54RENA54 (bileceik)
    11-Kirlisakal16 (bursa)

Motosikleti
    yamaha r 6
    Birde arkadaşlar delmece yalova tarafında biz orhangazi tarafında olacağız oradan geleceğiz gemlik özdilek e bi irtibat numarası olabilirmi ....olursa nasıl olur..saygılar

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Arkadaşlar geçmişteki delmece yaylası resimleri büyük olarak ekleyemedim idare edin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------

Birde arkadaşlar delmece yalova tarafında biz orhangazi tarafında olacağız oradan geleceğiz gemlik özdilek e bi irtibat numarası olabilirmi ....olursa nasıl olur..saygılar
    Sevgili 54RENA54 delmeceye iki taraftanda gidiliyor yalova tarafındanda gemlik tarafından da bizim güzargahımız gemlik tarafınndan olacak. Aklınızı kurcalayan bişey olursa bana ulaşabilirsiniz i.olcar@hotmail.com bu mail adresim 0546 494 80 13 buda telefon numaram.

bursada klasik bmw tamircisi

arkadaşlar benim bir bmw r25'im var ve bazı parçalara ve iyi bir tamirciye ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
    yamaha r 6
    Bursada bi arkadaşım var edı celal bi görüş istersen dostum numarasını vereyim sana...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 ----------

Parça konusuna gelince ist/topkapıda moruk lakaplı biri var ondan bmw nin bütün parçalrını bulabilirsin.. Ikinci el bütün polis çıkmaları ondandır kocaman bi hurdalığı var daha önce iki tane bmw topladım oradan biliyorum.. Saygılar..

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    arkadaşlar biraz önce batuhan gt250r arkadaşımız kaza geçirmistir!!! Aramsk isteyenler için tel no : 0535 645 16 86

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

kirlisakal16 haktan arkadaşımızda arkasındaydı sağlık durumları iyiymiş...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)

Bu Konudaki Etiketler