Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vaay süpermiş, bakalım inşallah buluruz fotoları, dahil olmak isterim böyle bi gezi olursa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

buldum sayfa 305'te birkaç foto olum yapalım lan böyle kalabalık geziler, egzos sesi duysun insanlar birazcık
    Ninja

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE
    301-'den 307'ye kadar olan sayfalara bakarsanız orada görebilirsiniz arkadaşlar bu arada haftaya pazar olabilir %90 ihtimal.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

bu akşam sanırım tam bi karar alıp bildirabilirim tarihini net olarak daha sonrada motorcu arkadaşları toparlarız kimler gelecek kimler gelemeyip üzülecek ))
    İ.OLCAR..........................

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaay süpermiş, bakalım inşallah buluruz fotoları, dahil olmak isterim böyle bi gezi olursa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

buldum sayfa 305'te birkaç foto olum yapalım lan böyle kalabalık geziler, egzos sesi duysun insanlar birazcık
    süper olur ya katılıyorum kardeşim sana en yakın zamanda al ehliyetini de mağdur olma :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------

Alıntı poseidon23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    301-'den 307'ye kadar olan sayfalara bakarsanız orada görebilirsiniz arkadaşlar bu arada haftaya pazar olabilir %90 ihtimal.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

bu akşam sanırım tam bi karar alıp bildirabilirim tarihini net olarak daha sonrada motorcu arkadaşları toparlarız kimler gelecek kimler gelemeyip üzülecek ))
    ben varım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...grubu-316.html beyler şu fotoları görün birde :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...grubu-305.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------

hadi beyler toparlayalım bu yaz BURSA MT yi de millet grup görsün
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Şimdi arkadaşlar konset hemen hemen aynı olacak o günkü tahmini hava durumuna baktımda bulutlu gösteriyor ama daha tahmini gerçi şeker değiliz eriyelim Ben facetende arkadaşlara haber veriyorum isteyenler ekleme talebi yollayabilir i.olcar@hotmail.com adresinden bulabilirsiniz sevgiler.

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    10.04.2011 tarihinde delmece yaylasına gezi planlarımız kesinleşmiştir.Gelecek arkadaşlar bana bilgi verirlerse sevinirim. Gezideki konseptimiz şudur.Kolay pişirilmesi açısından sucuk tercihimizi birinci sırada tutalım yanımızda mangal vs gibi şeyler götürmüyoruz orada taşları çevirip ateşimizi yakıp çubuklarada sucuklarımızı takıp afiyetle yenilecektir.Geziye gelecek arkadaşlar yiyeceklerini kendileri getireceklerdir.Hiç bişeyle uğraşmadan buluşup yola koyulacağız.yanımızda top getirip yakar top oynayacağız fotoğraf makinelerini sakın unutmayın çünkü görülecek çok güzel yerleri ziyaret edeceğiz.Dipsiz göl delmece şelalesi ve delmece yaylasımda bulunan güzel köy evlerini göreceğiz.Gelecek arkadaşlar bana bildirirlerse bende bi liste yapıp kimin gelip kimlerin gelmiyeceği hakkında bi liste oluşturabilirim.Herkese kazasız sürüşler.

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Bursa MT uyuyor sanırım baksanıza kimsenin ilgisini çekmedi gezi eskiden olsaydı herkez bişeyler söyler bende geliyorum bende geliyorum diye çığlıklar yükselirdi.:((

Şimdii gelecek olan arkadaşları sıralıyorum en azından kesin olanları

DELMECE YAYLASI GEZİ LİSTESİ ;

1-poseidon + nursel + damla + marina (gemlik-istanbul)
    2-Emre + müge (gemlik)
    3-Ahmet + Şule (gemlik)
    4-Gökhans16cbr (bursa)
    5-Mustafa yılmaz (bursa)
    6-Nevin Işık Tuncak (bursa) BELKİ
    7-Özcan Coşkun (bursa) BELKİ

Gelecek arkadaşlar lütfen bana haber versinlerki listemiz kalabalık ve güzel olsun

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Durumtoens eğer ödünç motor bulabilirsen güzel olur yada gelecek arkadaşlarla irtibata geçip artçı bile gelsen güzel olur bu tarz gezilerde ne kadar kalabalık o kadar eğlence oluyor.

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artçı olmak ilk tercihim şuan çünkü ödünç motor işi biraz zor afyonda okuyorum tam da sınavların bitimine geliyor gezi bursada olucam yani iyi olurdu aslında
    drumtoens bursadan gelecek arkadaşlar gökhans16cbr profilinin altında iletişim bilgileri yazıyor eğer onunla irtibata geçersen yardımcı olacağına inanıyorum.bende msj atar bilgilendirirrim kendisini.

Gökhaaaaaaaan bu video bize gelsin kardeşim
    http://www.youtube.com/watch?v=UVyXa...eature=related

beyler bilmiyorum haberiniz var mı da benim ehliyetim yok ister istemez gelemiyorum, bu hafta içi ehliyeti teslim almak gibi bi planım vardı, muğlaya işim çıktı teslimatım var, ha olur da erken dönersem dahil olmak isterim tabi
    Ninja

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Gökhaaaaaaaan bu video bize gelsin kardeşim
    http://www.youtube.com/watch?v=UVyXa...eature=related

beyler bilmiyorum haberiniz var mı da benim ehliyetim yok ister istemez gelemiyorum, bu hafta içi ehliyeti teslim almak gibi bi planım vardı, muğlaya işim çıktı teslimatım var, ha olur da erken dönersem dahil olmak isterim tabi
    Süper video la hadi olum al ehliyetini de sende gel batu sensiz olur mu yaw

aga valla altından kalkamadım hepsi biraraya gelince motorun taksiti ehliyet mont bok püsür üstüste geldi ondan oluyo yoksa şimdiye gazlıyoduk ama hissediyorum az kaldı
    Ninja

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    aga valla altından kalkamadım hepsi biraraya gelince motorun taksiti ehliyet mont bok püsür üstüste geldi ondan oluyo yoksa şimdiye gazlıyoduk ama hissediyorum az kaldı
    Benimde durumlar çok bozuk kardeşim ya nolcak bu durumlar? Hadi yaz gelmeden alda gazlayalım bol bol

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    ya beyler ceza puanı 10 olunca noluyo?

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya beyler ceza puanı 10 olunca noluyo?
    Gökhan ceza puanı 10 olduğunda anladığın kadarı ile normalinden daha dikkatli olman gerekiyor trfikte eksik bulundurmaman gerekiyor.Batu ehliyetine ne oldu ki almadınmı daha yoksa kaptırdınmı ?
    Son olarak arkadaşlar ben şu anda istanbuldayım bi iki güne dönecem gemliğe ve bu gezi işiyle daha yakından ilgilenecem sanırım birde minübüs gelecek arkadaşımız hani gemliğe kadar gelirseniz ordan gidiş sorun olmaz gibi düşünüyorum ama bi dönmem lazım kesinleştirmek için minübüs olayını gelişmeler hakkında bilgi veririm buradan.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı poseidon23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan ceza puanı 10 olduğunda anladığın kadarı ile normalinden daha dikkatli olman gerekiyor trfikte eksik bulundurmaman gerekiyor.Batu ehliyetine ne oldu ki almadınmı daha yoksa kaptırdınmı ?
    Son olarak arkadaşlar ben şu anda istanbuldayım bi iki güne dönecem gemliğe ve bu gezi işiyle daha yakından ilgilenecem sanırım birde minübüs gelecek arkadaşımız hani gemliğe kadar gelirseniz ordan gidiş sorun olmaz gibi düşünüyorum ama bi dönmem lazım kesinleştirmek için minübüs olayını gelişmeler hakkında bilgi veririm buradan.
    Yok ya ehliyette sorun yok mt de ceza puanım 10olmuş gene banlıcekler galba ahhh bi çeneme sahip olamıyorum yaa

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    BURSAAAaaaa canlanın ya nerde bursa alooo

Motosikleti
    yamaha r 6
    bursalı arkadaşlar faaliyetlerinize katılmak isteriz...
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı nactrem98 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 151rs sıfır fiyatını bilen varmı????
    ilk olarak hoş geldin arkadaş. ben de 151 rs kullanıcısı olarak 151 almanı istemem. sıfırını bilmem ama benim motor 13 bindeydi 07 model 900 liraya aldım. 151 rs üst geçitlere giderken kavşaklarda dönmez, görüntü yok dikkate alınmazsın, küçük tekerlek olduğu için doğal olarak çok sarsar yolda.
    eğer o tip bi motor alacaksan yine mondialin 150 zat ı var. bizim burda var bi tane ben alacaktım ama aile izin vermiyor. 06 model 6700 de garaj motoru. o tip bişey al derim. hem görüntü maxi scooter. düşünürsen yardımcı olurum. fiyatı da 1200 civarı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

gökhans16cbr kardeşim motorunu bana satar mısın?

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    İbrahim(poseidon23), benim yanıma eşimi de ekle. gelme durumu belki olarak kalsın. Arka fren balatası bitti,canttan yiyorum şu an. inşallah bi an evvel yenisi gelir de geziye dahil olurum.

Çarşamba akşamı Motostyle da herkesi görmek istiyorum. Yeni arkadaşlarla ta tanışmış oluruz. Gelmeyene tek ayak üstünde tek teker yaptıracam ona göre.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------

Haktan ile çaylanmaya gidiyoruz. 10 dk. sonra motostyle deyiz. Gelmek isteyenler buyursun.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    yamaha r 6
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İbrahim(poseidon23), benim yanıma eşimi de ekle. gelme durumu belki olarak kalsın. Arka fren balatası bitti,canttan yiyorum şu an. inşallah bi an evvel yenisi gelir de geziye dahil olurum.

Çarşamba akşamı Motostyle da herkesi görmek istiyorum. Yeni arkadaşlarla ta tanışmış oluruz. Gelmeyene tek ayak üstünde tek teker yaptıracam ona göre.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------

Haktan ile çaylanmaya gidiyoruz. 10 dk. sonra motostyle deyiz. Gelmek isteyenler buyursun.
    misafir kabul edermisiniz dedik ama sesçıkmadı değerli bursalı sürücüler
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler