Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Hoşgeldin pilavcı ve bozkus
    Siz Cem abimize kanmayın sakın şimdiden söyleyeyim.Buluşma falan hikaye,giriyor işte bütün gün buraya lak lak yapıyor.Yaşlılık işte ne olacak
    Affına sığınıyorum Cem abi
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pilavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ni bir süre sonra yazarım , çünkü motorumu yeni sattım ama yenisi yolda
    Alıntı freeman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pilavcı hoşgeldin
    bu r5 dediğin er-5 ; n800 de en 800 olsa gerek
    ayrıca er-5 kişiliksiz bir motor değil aksine bir tarzın doğmasına sebeb olan bir modeldir. naked ların babasıdır.
    cem abı helal olsun sana hala vazgeçmedin buluşma ayarlamaya ama öğrencen
    Ne kadar r5 kullandın bilmiyorum ama önce bir süre kullan sonra fikrini söyle bence, ayrıca naked dediğin motor tipi zaten kişiliksiz, melez, kırma bişey.

Alıntı seflek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav kaykayım, sen deyince fark ettim. Buluşma filan deyince nasıl cavslamışım ya? Vallahi kendimden utandım.
    ama sen bana söyle, ben bilemiyom pek. Cem abi, burada atla, veya Cem abi, burada cavslama... filan gibi. yönlendir yani beni.
    ayrıca er-5'le ilgili iyi dokandırmışın pilavcıya.
    ağzını öpeyim senin kaykayım.
    pilavcı da kendini genç kız sanıyo. peh! çişini de uzağa yapabiliyomuş. ulan o ne ki? kakanı uzağa yap da görelim. di mi doktorum?
    O resimdeki eğer sensen hacıağbi, ben senin yanında süt kuzusu gibi kalırım inan. Emekli tarikat şeyhi gibi duruyorsun yahu. Kaka konusuna gelince; hafif bir ishal durumunda onu da beceririz

Bu arada freeman seni hangi konularda yönlendirecek anlayamadım sayın şeyhim?

Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz.
    EEEEEE biz ağır toplar çoğalıyoruz

Sabah sahurda İstanbula gittim ,az öncede geldim,bu gün sitede yoktum.
    Yoksa günde en az 16-18 saat bağlı olurum.
    Şöyle başlıkları bir okuyayım tekrar yazarım.
    Yahu hocam top filan, böyle mukaddes görüntülü insanların olduğu bir sitede...
    Ayrıca market arabası deyip geçmemek lazım, ne işe yarar bir icattır o eskiler pek bilemezler ama yeni nesil değişik amaçlı kullanımlarını bilirler

Hoşgeldiniz diyen bütün arkadaşlara da teşekkürler. Anladığım kadarıyla epey renkli (!) BİR SİTEDEYİM Haydi hayırlısı.

Sitenin geçmişini biraz okudum da; oldukça yüksek okul mezunu var. Böyle olmasına karşın hayatı bu kadar gırgıra alabilmenize de bayıldım. Eskiler ( Apaçiler) şöyle der: Hınoooooğa hınnnngggg. Tercümesi: Çok otlayan davar süt vermez, çok okuyan hatun iş vermez. ( sapık bu apaçiler )
    Seflek, Freeman, İHTİYAR; bu şimdi uydumu diye sormayın sakın.............. Uysada yazdım uymasada

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı BOZKUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar bende bursalıyım böyle toplanmamız iyi olmuş
    OOOO siz de hoşgeldiz
    Bizi takip etmeye devam

Alıntı Pilavcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sitenin geçmişini biraz okudum da; oldukça yüksek okul mezunu var. Böyle olmasına karşın hayatı bu kadar gırgıra alabilmenize de bayıldım. Eskiler ( Apaçiler) şöyle der: Hınoooooğa hınnnngggg. Tercümesi: Çok otlayan davar süt vermez, çok okuyan hatun iş vermez. ( sapık bu apaçiler )
    Seflek, Freeman, İHTİYAR; bu şimdi uydumu diye sormayın sakın.............. Uysada yazdım uymasada
    Yani uysa da,uymasa da diyorsunuz DAAA.Aman dikkat!Her somunun kendi civatası vardır,yalama olur sonra.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Pilavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ni bir süre sonra yazarım , çünkü motorumu yeni sattım ama yenisi yolda
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OOOO siz de hoşgeldiz
    Bizi takip etmeye devam

Yani uysa da,uymasa da diyorsunuz DAAA.Aman dikkat!Her somunun kendi civatası vardır,yalama olur sonra.
    Ama birde perçin var değil mi hocam uygulama stili olarak bile daha masküler durur

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Pİlavcı

O resimdeki eğer sensen hacıağbi, ben senin yanında süt kuzusu gibi kalırım inan. Emekli tarikat şeyhi gibi duruyorsun yahu. Kaka konusuna gelince; hafif bir ishal durumunda onu da beceririz

Muahahaha.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı Pilavcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama birde perçin var değil mi hocam uygulama stili olarak bile daha masküler durur
    Şimdi ki demirciler hep kaynak yapıyor.Belki görmüşsünüzdür ferforje işi yapanlar bile kaynak kullanıyor.
    Nerede eski ustalar,hep perçin yaparlarmış.Camiilerin türbelerin parmaklıkları hep perçin.
    Gerçi ben de perçinle uğraşmıyorum,basıyorum kaynağı geçiyorum.

seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı kontgerilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pilavci gelmis hosgelmis taze kan iyi dir.

r5 ve en800 tarzi motorlarım vardı dedin
    cruiser ve cooper tarzı hosuma gidiyor dedin abi
    bir tezatlık yokmu?

saygılar...
    pilavcının her işi ters abi!

kont arkadaşım bu mekanık olayların kotu tarafı da bu galıba bı yerden bı başladımı durmak bılmıyor valla zor topluyon popoyu
    cem abı er-5 e laf soyletmem valla kımse kusura bakmasın
    abı uzağa .ıçabilene ermış denıyor galıba
    bu konuyu bir de arda'ya sorsak mı doktorum?

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HErkese ii geceler.Yeni arkadaslar hoşgelmişler.Umarım ii bir birliktelik yaşarız.Bu arada ben aranızdaki en gencinizim sevgi ve şefkat bekliyorum sizlerden.Saygıdeğer abilerim...
    ...
    Hem artık bayramdan sora oruç olayı da bitmiş oluyor daha rahat hareket edebiliriz.Ve ayrıca eğer beni istemiyorsanız açıkça söleyin tabanvay gidilebilecek bir yerlerde çay-kahve içelim..
    sen en sevimli ukalasın!

HErkese ii geceler.Yeni arkadaslar hoşgelmişler.Umarım ii bir birliktelik yaşarız.Bu arada ben aranızdaki en gencinizim sevgi ve şefkat bekliyorum sizlerden.Saygıdeğer abilerim...
    ...
    Hem artık bayramdan sora oruç olayı da bitmiş oluyor daha rahat hareket edebiliriz.Ve ayrıca eğer beni istemiyorsanız açıkça söleyin tabanvay gidilebilecek bir yerlerde çay-kahve içelim..
    sen en sevimli ukalasın!

Alıntı ozkansava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin pilavcı ve bozkus
    Siz Cem abimize kanmayın sakın şimdiden söyleyeyim.Buluşma falan hikaye,giriyor işte bütün gün buraya lak lak yapıyor.Yaşlılık işte ne olacak
    Affına sığınıyorum Cem abi
    sen de en sevimsizi!
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Seflek abim bitanesin diyorum sen de en ulvi görünüşlü hacısın...
    AKIN FİDAN

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    Seflek abim bitanesin diyorum sen de en ulvi görünüşlü hacısın...
    +1

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Seflek hocam ! dergah kurup şeyh olsanıza,hazır bu kadar mürid toplanmışken.

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    merhaba Bursa'lılar ben motorsiklet almayı düşünüyorumda acaba Bursa' motorsiklet pazarı nerede kuruluyor bileniniz yokmu yoksa Bursa'da motorsiklet pazarı kurulmuyormu

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba Bursa'lılar ben motorsiklet almayı düşünüyorumda acaba Bursa' motorsiklet pazarı nerede kuruluyor bileniniz yokmu yoksa Bursa'da motorsiklet pazarı kurulmuyormu
    Hoşgeldiniz

Nasıl bir model ve ne tarz bir şey istiyorsunuz?
    Pazar dediğiniz yerden ne derece güvenli alışveriş yapmayı planlıyorsunuz.?vs vs vs

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    cem abı haklısın bu uzağa .ıçma olayını en ıy arda abı bılır gıbıme gelıyor
    pilavcı kimsin nesin bilmiyorum ama er-5 e laf atma naked olayına karışma benım tarzım değildi geç gitsin
    abılerim kardeşlerim bugün otorumu istanbullu bır arkadaşa sattım hadı hayırlsı bakalım
    arık buluşmalara artçı olarak katılacam galiba
    :cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    cem abı haklısın bu uzağa .ıçma olayını en ıy arda abı bılır gıbıme gelıyor
    pilavcı kimsin nesin bilmiyorum ama er-5 e laf atma naked olayına karışma benım tarzım değildi geç gitsin
    abılerim kardeşlerim bugün otorumu istanbullu bır arkadaşa sattım hadı hayırlsı bakalım
    arık buluşmalara artçı olarak katılacam galiba
    Ah bir buluşabilsek,
    arabamla sizleri toplayabilirim.

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar denilen yere biz 4 arkadaş 4 motorla gittik. Ankara yolunda giderken solda. Yanlız biz gittiğimizde toplamda 6 motor olduk. 3 5 tanede çalıntı teyp abidik kubidik eşya satan elemanlar vardı. Diğer 2 motorda SPX. Giderken ne güzel yıkayıp parlatmıştık motorlarımızı mis gibi. Anaaa bir gittik motor pazarını kurbanlarda hayvan pazarı olarak kurulan yere yapmışlar. Haliyle biraz cross yaptık boşu boşuna heveslenip gitme hiç birşey yok orda
    Okan ACAR

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Selamlar Carcharoth.

ER 5 için karar verebildinmi?

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    abi bu buluşma işi niye bu kadar zor oluyor anlamadım.
    merkezi bir yer ve saat verelim buluşalım
    mesela pazar günü aksam iftardan sonra saat 20:00 gibi
    hadi yerde söyleyim carrefour otoparkı, bulusuruz bi cay kahve bişey içeriz tanısırız.
    baska zamanda daha büyük organizasyonlar yaparız..

pazar günü iş güç yok ama ramazan da akraba iftar muhabbetleri var sayımız yeterli olursa buluşalım derim ben,
    yada baska teklifler önerin...

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    İHTİYAR abi yok karar veremedim ya. Aslında pekte değiştirmek istemiyorum. Çünkü 2 sene sonra askerlik var. Önümdeki makinada R6 veya 600F-600R olsun istiyorum. Şimdi ER-5'i al 1,5 sene sonra tekrar sat AÇıkcası kararsız kaldım. Galiba değiştirmicem motoru
    Okan ACAR

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İHTİYAR abi yok karar veremedim ya. Aslında pekte değiştirmek istemiyorum. Çünkü 2 sene sonra askerlik var. Önümdeki makinada R6 veya 600F-600R olsun istiyorum. Şimdi ER-5'i al 1,5 sene sonra tekrar sat AÇıkcası kararsız kaldım. Galiba değiştirmicem motoru
    Ya en olmadı bikaç ufak modifiye yaparsın senin bursadaki tek mavi cbr'ına idare edersin yane...Çok tatlı bir rengi var acaba neden yeni modellerinde yok bu renk satışa etkisi vardır kesinlikle neden gözardı ediyorlarki?Merak ettim...Kim aydınlatacak beni...
    AKIN FİDAN

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    SELAMIN ALEYKÜM HERKESE İYİ GÜNLER İYİ HAFTA SONLARI

KAYKAY abi hayırlı olsun yaa senin adına sevindim ii olmuş valla eeee tabi almassan alırlar deme

CEM abi pardon HOCEM nasılsın ya arama sorma vayyy beee öle olduk iki gün girmedik siteye adımı bile sormamışsın be abi helal olsun ama sen görcen ben sana neler yapacam .

( ya bu mangal abimde nerde adam gitti dönmedi bidaha tatile yuhyaniiii )

BURSA MT YE YENİ KATILAN TÜM ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ ( hepinize hoş geldiniz deyip bi reset atayım yokssa birikecek katılımın artması çok ii güsel güsel

ÜZÜCÜ Bİ HABER

dün asmerkeszin önünde bi motor yerde yatıyodu ben dört tekerle karşı şeritten geçiyodum trafikten dolayı yaklaşamadım ama motor ve biraz ilerdeki yatan arkadaşın durumu ii değildi yerde biraz kan vardı galiba yaa kask kırılmış yada kask takmamıştı motorda TRANSALP hasar bayaca vardı..hemen aklıma ihtiyar abim geldi dükkana geldiğim gibi siteye baktım ihtiyar abim aktif ohhh beeee çektim neyse kaza yapan arkadaşımıza acil şifalar dilerim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler