Hoşgeldin pilavcı ve bozkus
Siz Cem abimize kanmayın sakın şimdiden söyleyeyim.Buluşma falan hikaye,giriyor işte bütün gün buraya lak lak yapıyor.Yaşlılık işte ne olacak
Affına sığınıyorum Cem abi
Hoşgeldin pilavcı ve bozkus
Siz Cem abimize kanmayın sakın şimdiden söyleyeyim.Buluşma falan hikaye,giriyor işte bütün gün buraya lak lak yapıyor.Yaşlılık işte ne olacak
Affına sığınıyorum Cem abi
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ne kadar r5 kullandın bilmiyorum ama önce bir süre kullan sonra fikrini söyle bence, ayrıca naked dediğin motor tipi zaten kişiliksiz, melez, kırma bişey.
O resimdeki eğer sensen hacıağbi, ben senin yanında süt kuzusu gibi kalırım inan. Emekli tarikat şeyhi gibi duruyorsun yahu. Kaka konusuna gelince; hafif bir ishal durumunda onu da beceririz
Bu arada freeman seni hangi konularda yönlendirecek anlayamadım sayın şeyhim?
Yahu hocam top filan, böyle mukaddes görüntülü insanların olduğu bir sitede...
Ayrıca market arabası deyip geçmemek lazım, ne işe yarar bir icattır o eskiler pek bilemezler ama yeni nesil değişik amaçlı kullanımlarını bilirler
Hoşgeldiniz diyen bütün arkadaşlara da teşekkürler. Anladığım kadarıyla epey renkli (!) BİR SİTEDEYİM Haydi hayırlısı.
Sitenin geçmişini biraz okudum da; oldukça yüksek okul mezunu var. Böyle olmasına karşın hayatı bu kadar gırgıra alabilmenize de bayıldım. Eskiler ( Apaçiler) şöyle der: Hınoooooğa hınnnngggg. Tercümesi: Çok otlayan davar süt vermez, çok okuyan hatun iş vermez. ( sapık bu apaçiler )
Seflek, Freeman, İHTİYAR; bu şimdi uydumu diye sormayın sakın.............. Uysada yazdım uymasada
Pİlavcı
O resimdeki eğer sensen hacıağbi, ben senin yanında süt kuzusu gibi kalırım inan. Emekli tarikat şeyhi gibi duruyorsun yahu. Kaka konusuna gelince; hafif bir ishal durumunda onu da beceririz
Muahahaha.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Seflek abim bitanesin diyorum sen de en ulvi görünüşlü hacısın...
AKIN FİDAN
Seflek hocam ! dergah kurup şeyh olsanıza,hazır bu kadar mürid toplanmışken.
merhaba Bursa'lılar ben motorsiklet almayı düşünüyorumda acaba Bursa' motorsiklet pazarı nerede kuruluyor bileniniz yokmu yoksa Bursa'da motorsiklet pazarı kurulmuyormu
cem abı haklısın bu uzağa .ıçma olayını en ıy arda abı bılır gıbıme gelıyor
pilavcı kimsin nesin bilmiyorum ama er-5 e laf atma naked olayına karışma benım tarzım değildi geç gitsin
abılerim kardeşlerim bugün otorumu istanbullu bır arkadaşa sattım hadı hayırlsı bakalım
arık buluşmalara artçı olarak katılacam galiba
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Pazar denilen yere biz 4 arkadaş 4 motorla gittik. Ankara yolunda giderken solda. Yanlız biz gittiğimizde toplamda 6 motor olduk. 3 5 tanede çalıntı teyp abidik kubidik eşya satan elemanlar vardı. Diğer 2 motorda SPX. Giderken ne güzel yıkayıp parlatmıştık motorlarımızı mis gibi. Anaaa bir gittik motor pazarını kurbanlarda hayvan pazarı olarak kurulan yere yapmışlar. Haliyle biraz cross yaptık boşu boşuna heveslenip gitme hiç birşey yok orda
Okan ACAR
Selamlar Carcharoth.
ER 5 için karar verebildinmi?
abi bu buluşma işi niye bu kadar zor oluyor anlamadım.
merkezi bir yer ve saat verelim buluşalım
mesela pazar günü aksam iftardan sonra saat 20:00 gibi
hadi yerde söyleyim carrefour otoparkı, bulusuruz bi cay kahve bişey içeriz tanısırız.
baska zamanda daha büyük organizasyonlar yaparız..
pazar günü iş güç yok ama ramazan da akraba iftar muhabbetleri var sayımız yeterli olursa buluşalım derim ben,
yada baska teklifler önerin...
İHTİYAR abi yok karar veremedim ya. Aslında pekte değiştirmek istemiyorum. Çünkü 2 sene sonra askerlik var. Önümdeki makinada R6 veya 600F-600R olsun istiyorum. Şimdi ER-5'i al 1,5 sene sonra tekrar sat AÇıkcası kararsız kaldım. Galiba değiştirmicem motoru
Okan ACAR
SELAMIN ALEYKÜM HERKESE İYİ GÜNLER İYİ HAFTA SONLARI
KAYKAY abi hayırlı olsun yaa senin adına sevindim ii olmuş valla eeee tabi almassan alırlar deme
CEM abi pardon HOCEM nasılsın ya arama sorma vayyy beee öle olduk iki gün girmedik siteye adımı bile sormamışsın be abi helal olsun ama sen görcen ben sana neler yapacam .
( ya bu mangal abimde nerde adam gitti dönmedi bidaha tatile yuhyaniiii )
BURSA MT YE YENİ KATILAN TÜM ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ ( hepinize hoş geldiniz deyip bi reset atayım yokssa birikecek katılımın artması çok ii güsel güsel
ÜZÜCÜ Bİ HABER
dün asmerkeszin önünde bi motor yerde yatıyodu ben dört tekerle karşı şeritten geçiyodum trafikten dolayı yaklaşamadım ama motor ve biraz ilerdeki yatan arkadaşın durumu ii değildi yerde biraz kan vardı galiba yaa kask kırılmış yada kask takmamıştı motorda TRANSALP hasar bayaca vardı..hemen aklıma ihtiyar abim geldi dükkana geldiğim gibi siteye baktım ihtiyar abim aktif ohhh beeee çektim neyse kaza yapan arkadaşımıza acil şifalar dilerim
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)