pol nerese oluyor tam olarak?(tarif edecek olan arkadaşların biraz detaya girmesini öneririm çünkü adres bulma yeteneğim biraz zayıftır)
pol nerese oluyor tam olarak?(tarif edecek olan arkadaşların biraz detaya girmesini öneririm çünkü adres bulma yeteneğim biraz zayıftır)
altıparmaktaki şaypayı biliyosundur, onun tam arkası detaylık bişey yok yani merkezi yerde
------------------------------------------------------------------------------------------
saniye farkıyla sen kazandın haktan
Ninja
[QUOTE=sedici;2304349]altıparmaktaki şaypayı biliyosundur, onun tam arkası detaylık bişey yok yani merkezi yerde
------------------------------------------------------------------------------------------
saniye farkıyla sen kazandın haktan [/QUO
yeahhhh :D
tüh ya ben yemekteydim kaçırdım yarışı yoksa hiç şansınız yoktu
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
asıl madur benim la alamadım ehliyeti hala cuma günü 11.00de pol cafede toplanıyoruz ordan da camilere dağılıyoruz cuma çıkışına başka türlü alamıcam dosyayı
Ninja
merhaba arkadaşlar ben yeni katıltım aranıza toplanma falan oluyomu bursada oluyorsa en yakın zaman nezaman meraktan belki ben de gelirim...
sayfa başına yada birkaç önceki iletilere bakarsanız detaylı tarif ve saat bilgisini görebilirsiiiz
Ninja
toplam kaç kişi geliyoo toplanmalara
en az 2 üst sınır yok bi bakıyosun cafedeki bütün masalar birleşmiş
Ninja
işim çıkmasa gelirim işallah gelirim ilk toplanmaya katılışım olacak
harbiden ben mağdurum batu benden daha mağdur la camilere mendil açacak kadar mağdur da mağdur nactrem98 hoşgeldin yarın gelirsen tanışırız inş.
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Bu akşam ben yokum.Malum 1 bu gece çık6-24 vardiyası... :( 00:00 dan sonra gelirim dicem ama dün eve sabaha karşı girdiğim için bu gece çıkamam herhalde.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
nactrem98 hoş geldin kardeş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
arkadaşlar motosikletteki hız göstergesiyle arabadaki hız göstergesi aynı değilmiş. öyle duydum. örneğin araba ve motosikletin hız göstergeleri de aynı anda 100 ü gösterdiği zaman arabaya göre bu 70 civarı oluyormuş??? acaba bunun ne kadarı doğru????
çok saçma değil mi ama hız her yerde aynıdır. aynı olması gerekirdi bence????
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)